Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 24 November 2008

POLITIK WANG : PERWAKILAN PUTERI LAPOR POLIS - melayau


SEREMBAN 23 Nov. - Lima perwakilan Puteri UMNO dari sebuah bahagian di negeri ini membuat laporan polis di Balai Polis Bahau selepas mendakwa dipaksa pegawai penyiasat Badan Pencegah Rasuah (BPR) untuk mengaku menerima sogokan wang pada pemilihan parti bulan lalu.

Seorang perwakilan yang merupakan Ahli Jawatankuasa Puteri UMNO bahagian terbabit memberitahu, beliau bersama empat rakan lain telah dipanggil untul disoal siasat di dua buah bilik hotel berasingan di Hotel Kiara Inn Bahau pada 18 November lalu.


kah kah kah….sapa betul ni?.... kah kah kah…ini betul betul hebat …. kereka suci lagi besih… tak pernah terima menerima….. kah kah kah…. tak pernah memberi…. Kah kah kah

kah kah kah…. kesian… kesian… kesian…kah kah kah

kah kah kah… tapi hairan pulak… di SIASAT DALAM BILIK HOTEL?.... kah kah kah…. ni ahli geromblan atau nak buat ‘kerja meniup’ ….. kah kah kah .....



6 ulasan:

cucupakkasim berkata...

di-siasat dalam bilek hotel? ini baru betul kah..kah..kah..
putri beb kena lah bagi priority,kena layan first class.

Zackry berkata...

Salam Bro,

Pandai plak BPR nie ek, kalau PUTERI um-NO kena soal siasat dalam bilik hotel lagi, dapat entot-entot ke??

Mampuih la hangpa um-NO TOTOK.

beragass berkata...

BPR-Badan Pengalak Rasuah???...sejak bila lak dorang nih bekerja ngan ahli politik..bleh paksa org terima rasuah...hairannnnnnnnn

Tok Uban berkata...

Siapa agaknya yang bayar duit sewa hotel tu?...Ketua Pengarah BPR jawableeeeee..kahkahkah

28-Nov-2008, malamm.. berkata...

isham, tlg siarkan
http://pastbs.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Tak pun buat tushy massage...kah...kah...kah...