Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 10 November 2008

TERPERANJAT !!! JANGAN BERI TEMPAT PADA AHLI RASUAH – berita hairan


PEKAN: Datuk Seri Najib Razak berkata, ahli Umno yang terbabit dalam politik wang pada pemilihan parti Mac tahun depan sepatutnya tidak diberi tempat dalam kepemimpinan parti.

Timbalan Perdana Menteri berkata, politik wang akan menjejaskan Umno berikutan pandangan orang luar, proses pemilihan dalam parti tidak bersih.

Beliau berkata, keadaan itu juga menyebabkan pemimpin yang tidak sepatutnya diangkat untuk sesuatu jawatan akhirnya terpilih disebabkan sokongan berdasarkan mainan politik wang.


kah kah kah …… biar betul…. kah kah kah…. biar betul cakap ni…. kah kah kah…. tu macam mana ……abis semua bungus…. kah kah kah….lingkup satu kapal…

kah kah kah….nak cari yang TAK RASUAH…..kah kah kah… macam nak cari air laut tak masin….kah kah kah…. mana nak jumpa…. kah kah kah… ade jumpa ke?..... kah kah kah



10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kenape you terperanjat ni...u x percaye ke?? hahaha
oi najis...cam mne kaki judi leh jadi ADUN chini...mesti bukan sebab rasuah..

cucupakkasim berkata...

sepatutnya kenyataan berbunyi macam ni.."jangan beri tempat kepada pemimpin-pemimpin united malays national organisation yang merupakan PENCURI BESAR,yang telah mencuri segala hasil negara dan hak-hak rakyat sejak 51 tahun lalu..berilah tempat agar SOSIALISMA dapat diHIDUPkan..!!

Tok Uban berkata...

Najib cakap macam tu?????? macam kambing tak mengaku makan daun...kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulilah.... berita yang tak bergambar :

1. Perlu ada duit kalau nak bertanding dalam AMNO ...Azim yang cakap.

2.900 laporan mengenai rasuah wang .. Committe disiplin .

3. lawan jangan tak lawan... bertumbuk kalau tak ada duit bila masuk bertanding .

4. duduk coffee house orang lain bayar, undi untuk orang yang bayar

5.Lawatan ke Langkawi, Medan, Bali... percuma tiket pergi balik & makan termasuk pocket money .

Orang melayu macam macam... kalau nampak lipat tajam & nasib baik dapat jam ( bukan jam makan dengan roti). I am deeply concer and worry on the survival and future of AMNO . Whatelse in their cans of worm will come out .

Hari ini petai turun lagi tapi harga terus naik. - Alangden

jebatderhaka berkata...

pening..pening...
bakal PM kita yang di segani telah mengeluarkan kenyataan yang amat kita nanti2kan...

"JANGAN BERI TEMPAT PADA AHLI RASUAH."

wah...nie boleh jadi tajuk drama melayu baru...

nasib baik aungerah skrin baru lepas last week kalau tak, boleh kita colankan drama arahan bakal PM kita nie....

ayat- ayat sebegini la buat kereta ada stiker UMNO kena baling ngan botol air mineral water kosong...

nan berkata...

laki bik mama ni pandai gak buat lawak..

kucingsiam berkata...

meow~~

aduhai ... bunyinya saperti ketua perompak bersurah agar pengikutnya segera bertaubat, hahaha.

dengar pon rasa mual; habis, komisyen kapal selam tuh apa ya pak ? jawab pak jangan tak jawab!

Farouk berkata...

Betul lah apa Najib cakap tu... Kalau beliau tak cakap kang, kata pula TPM tak ambil berat pasal hal ni...

Tanpa Nama berkata...

Apa boleh buat. cakap tak serupa bikin......
Apakan daya masa tak akan kembali... hancur musnah semuanya........

p.kuatkuat berkata...

kalo begitu, bagilah KULI bertanding,sebab kuli tak kasi rasuah,,,ka,ka,ka