Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 4 Disember 2008

KELEMAHAN DALAMAN PUNCA KRISIS MORAL - melayau


KUALA LUMPUR 3 Dis. Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, krisis moral yang berlaku di kalangan belia hari ini berpunca daripada kelemahan dalaman yang tidak ditanam dengan kekuatan spiritual dan juga emosi.

Timbalan Perdana Menteri berkata, kekuatan material dan juga fizikal tidak mampu menentukan kejayaan seseorang itu sekiranya ia tidak disertai dengan emosi serta spiritual yang mantap
.

kah kah kah…. MAT MONGOL BERCAKAP TENTANG MORAL???….. kah kah kah….

woit… BUKAN SHOPPING DI PARIS KE PUNCA KRISIS MORAL?…...kah kah kah

kah kah kah… BUKAN BELI KAPAL SELAM PUNCA KRISIS ?. kah kah kah….

kah kah kah...BUKAN BELI EUROKOPTER PUNCA KRISIS ?.. kah kah kah…..

kah kah kah....BUKAN BOM C4 PUNCA KRISIS ?…. kah kah kah…



8 ulasan:

jawa peranakan berkata...

sekali lagi kau silap Isham..

bukan c4 punca krisis..
bukan kapal selam punca krisis..
bukan shopping di paris punca krisis..
bukan eurocopter punca krisis..

tapi BIK MAMA lah punca krisis..

PS-Najib Takut Bini..

Tanpa Nama berkata...

Brader mat monggol ni tak sedar diri brader, mungkin Bik Mama bagi ceramah ugama setiap pagi dan malam, ha ha kah kah kah memang dia ngok masa jadi Menteri tahan beli jet fighter kat ITALI tanpa enjin, ha ha ha ha tak caya boleh cek mana ada negara beli body kapal terbang sahaja ha ha ha kita kalah perang brader Mat monggol pun kena tipu dengan general udara masa jadi menteri main Tahan tahan Tapi commission camne? woi kalah perang brader nak tahu pergi lah ke MILAN Itali.

rozali53uk berkata...

Butul la dia cakap....dia orang ada ertika.....jangan tipu..... letih miskin anak cucu sampai tujuh keturunan....tolong la

Tanpa Nama berkata...

This idiot is NOT qualified to talk about "moral"....
Tell him it should begin with oneself, followed with your own backyard and then you can tell others... Si Ashman Najib tu ada "moral" ke...good "spiritual" ke, Si Bik Mama tu ada "moral" ke, good "spiritual" ke....
Jom kita belikan dia cermin besar, so dia boleh cerminkan diri dia dulu, then he can tell us Malaysians what the REAL definition of "moral" and "spiritual" are.....

pemikir lapuk berkata...

kelemahan dari akar umbi...hahahaha

Farouk berkata...

Sebelum beliau nak cerita pasal krisis moral ni, eloklah beliau cermin-cerminlah diri snediri dulu. Adakah layak untuk bercerita berkenaan krisis moral jika diri sendiri pun ada masalah moral.

pisang mas berkata...

what spillout from is one big joke !
entot entot depan belakang ada moral ke?

MahadeyBersiong berkata...

ceh..wayang lebih la..najib dari bini sampai ke anak ada krisis moral..ptuih!