Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 22 Januari 2009

KUNG HEE FAT CHOY DATUK !!!


Datuk Norza Tahun Baru Cina ini pergi mana?

Tak ada ang pau ke ?




12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Brader macam ada apa pa je!!!
Kalau dia tak best la sebab kita nak Mat sembab yang tak tahu senyum sama macam calun BN kat KT.
Kung Hee Fat Choy Tan Sri tak de ke brader?

Pok Leh berkata...

"kepada dato' norza...saya ingin membertiahu bahawasanya saya amat mengenali perempuan simpanan dato yang bernama Shirley Wong (seorang peramugari Mas) yang dato telah menghadiahkan sebuah kereta Mini cooper S bernombor WHN66 kepadanya..jangan berlagak baik la.."

Kahkahkah.
Ini gerek beb.

Gua jumpa dalam satu article. Ada pulak yg bagi komen kat atas ni.

Kahkahkah..

master berkata...

Norza ada affair ngan ah moi ke?

kotakata berkata...

aiseh isham.... jangan cakap itu macam la... pilu wooo. pilu...

hahahaha tunggu....!

fudzail berkata...

Baru jumpa mat sembab di dubai ikut mat ngantuk

http://1426.blogspot.com/2009/01/pertemuan-dengan-pak-lah-di-dubai.html

cerek itam berkata...

perghh...ini sudah suspen.amoi mali ka?ini betul2 ketuanan melayu....melayu di atas,amoi kuak lentang..wakaka....

akutakata berkata...

Lahabau Jang......Jang betul-betul busuk, dengki latuk ada simpan amoi...bila nak turun Ipoh cari amoi Ipoh mali.

Tanpa Nama berkata...

Kong Hee Fat Choy tahun ni datuk mungkin beraya kat ibupejabat SPRM.. agak2nya kalau hulur Ang Pow depa terima tak ekk?..

HjMisaiKontot :الدليل السياحي berkata...

Dato' Norza,

Bas bas Persiaran dan Teksi teksi Mewah yang berpuluh biji CITAGLOBAL kepunyaan Dato' tu apa cerita.....??

MELAYU COOL berkata...

Ini fitnah ni, kenapa sebar fitnah, kalau betul bukan fitnah, cuba tunjukkan gambar, tunjukkan VCD skandal, cuba beri alamat amoi ni kat mana, bila dia dating, jumpa kat mana, kalau tak ada bukti macam tu jangan cakap,

Untuk membuktikan ini semua bukan fitnah..ayooooo cuba tunjukkan bukti, buktikan, buktikan, jangan cuba sebar fitnah...POK LEH kereta mini cooper tu warna apa, mana gambar dia, mana gambar amoi tu, jangan sebar fitnah kalau tak ada bukti....tunjuk lah

Che Guevara bin Che Awang berkata...

melayu cool,

kau ni tak col langsung. memang hasil malaysian education system. semua nak kena SUAP. Spoonfeeding.

dah bagi plat number tu dah la. cuba gi check kat JPJ, boleh tau la semua details kereta itu and dia punya owner. Kalau semua nak list down, mana boleh.

macam pempuan bukak baju. mesti sikit-sikit, baru suspens.

MELAYU COOL berkata...

Apalah kesin Dato' tu, dia ni baik, muka baikkkkkkkk je, takkan la dia nak buat macam tu, dia pemimpin melayu sejati di KL ni, dia macam malaikat la, dia ni baekkkkk punya olang, takkan dia nak buat macam tu, tak baik tau fitnah orang, kalau betul ada buti TUNJUKKAN GAMBAR baru cool, saya nak tengok juga CUN ke, seksi ke, tembam ke, kulit putih luar dalam ke..ha ha ha