Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 Januari 2009

TERAKHIR DARI P036 -KT

AIR KENCING PULAK


Pada jam 2.20 lima ahli AMK termasuk ketua AMK Terangganu telah di bawa ke mahkamah magistrate
KT.

Mereka telah dibebaskan dengan jamin mulu oleh magistrate.

Selepas itu OCPD KT telah mengarah mereka berlima ini ditangkap kembali untuk pemeriksaan air kencing.

Siasatan pihak polis kelihatan terarah kepada apakah strateji gerak gempur AMK dalam PRK P036 ini.Pihak polis
kelihatan amat ingin tahu akan rancangan kempen AMK.

Pihak polis ingin tahu berapa ramai ahli AMK yang akan datang. Dan bila Anwar Ibrahim akan sampai.Semuanya tidak
ada sangkut paut dengan kes poster Altantuya.

Lima yang ditahan itu masih belum dibebaskan.


ANWAR IBRAHIM



Anwar Ibrahim akan turun ke KT pada 6hb ini. Anwar akan berkempen untuk Pakatan Rakyat.

Satu ceramah perdana akan diadakan. Tempat masih belum dipastikan.




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Gempur semua Mat Kampar. hahahahahahaha Mat kampar takde kerja lain!!! hai nasib badan brader macam ini hancur lah negara, mana kita nak lari, Mat Monggol no problem boleh hidup di Monggolia.

BoyDontUcry berkata...

Selain nombor kad penganalan dan nama anda, jawapan untuk semua soalan Polis Raja Di Malaysia ni senang saja;

"Saya hanya akan jawab di mahkamah!"

atau;

"Saya hanya akan beri jawaban di mahkamah!"

Itu hak anda yang terkandung di bawah Criminal Procedure Code (CPC).

Johan berkata...

pehal lak wat ujian air kencing??
amek la air kencing byk2 dr ahli2 united munkees national organisation,dorg le kaki kencing kahkahkah

nanang berkata...

Saudara Isham,

Seronok la orang nogori, tak lama lagi kau orang dapat airport baru kat Labu !

Berapa banyak airport da.... he....

Ini tentu idea KJ, nak dapat kontrak babilion-bilion kot. Sekurangnya RM 25 billion kata Tun M. Komen lah sikit brother, sebagai anak nogori beb !