Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 28 Februari 2009

BERITA BAIK - CEO MIED ANCAM SAMAN, DEDAH RASHIA POLITIK SAMY VELLU



Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) MIED, sayap pendidikan MIC, hari ini memberi kata dua akan mengambil tindakan undang-undang terhadap Datuk Seri S. Samy Vellu selain membongkar rahsia urus niaga dan politik Presiden MIC itu.

MIED, Institut Pembangunan Pendidikan Maju - merupakan entiti pendidikan MIC yang diberi tanggungjawab membina dan mengurus Institut Perubatan, Sains dan Teknologi Asia (AIMST).

P. Chitrakala Vasu, 38, yang kini bercuti daripada jawatan itu memberitahu, beliau tidak melakukan apa-apa kesalahan berhubung tuduhan yang beliau menyelweng dana MIED dan projek pembinaan AIMST.

"Saya bersih... Samy Vellu yang perlu menjawab tuduhan-tuduhan ini. Beliau adalah Pengerusi MIED dan beliau perlu menjawabnya," kata Chitrakala pada sidang media di sini hari ini.



kah kah kah ….INI BERITA BAIK…..BILA MUSUH BERGADUH… INI BEST…kah kah kah..

kah kah kah…. BUKA… BOCOR…. TIBAI…. kah kah kah….

kah kah kah… BILA LAGI….BILA LANUN BERGADUH RAKYAT MERASA AMAN…. kah kah kah…

woit… JANGAN ACAH ACAH …. BOCOR KAN DENGAN SEGERA…kah kah kah…

kah kah kah…. JANGAN BUAT AUTA… kah kah kah…

kah kah kah… NANTI ORANG AKAN CAKAP INI SEMUA AUTA……….. AUTA APA HAH?..... kah kah kah



7 ulasan:

Sudin berkata...

Dey samy !
yanda macha,
yenna sole,
mutte paile.

Dey marieandi !
watara kudi,
yenna dey ! auta keling aaa.......

ni wanak,i ask u better go !!!

Tengok inchik isham berapa besar batu atas dia punya kepala,
sana curi,sini curi,maika curi,telekom dia curi,TNB dia curi,

sheri ne,
nandri isham.

noel berkata...

Nak tanya.. MB haram perak yg hidung tak mancung pipi hitam melegam tu ..sepupu sepapat dengan Samy Mellu nie ker?

Khun Pana aka johanssm berkata...

SeTiap kali Sami di perli, dia akan hisap dada
Setiap kali Sami di ancam, dia akan beli rumput palsu untuk kepala dia.

Ancam saman bukan nya di fail saman.
Ancam maseh bolih di bincang ...maseh boleh ting tong ting tong $$$$$$
Ancaman maseh boleh "settle di back door ".
Tangkachi mau berapa , Uncle sami boleh kasi atau betul-betul saman.

pablo berkata...

saudara,

musim musuh bermusuhkah,
atau semacam musim durian sahaja,
kita nak ketawa berdekah-dekah,
atau nak ketawa sinis sahaja?

toron menoron berkata...

ah, boring aaa

bukannya nak jadi apa2 pun

sok lusa senyap aa

yang tak senyap pasai karpal

nyampah aku...

Tanpa Nama berkata...

ader rahsia? haaaaaaaaaa dedua pun tak betul la.. yg sorang sorok rahsia.. yg sorang tukang buat rahsia.. kasi tau jer la.. biar org tau.. nak jaga aper lagi? selama ni pun.. dedua ni mmg tak leh dipercayai la makna nye..

samdol berkata...

ahaa! saya tau auto tu bro...auta kap lam ya nga ...bro, kih kih kih !!