Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 4 Februari 2009

PECAH BERITA !!!! BERSEDIA SEMUA !!!!PERAK AKAN ADA PILIHANRAYA !!




IKLAN SENYUM SEBELUM BERITA MASUK

Dua laporan polis terhadap PEMBANGKANG - melayau

Dua laporan polis dibuat terhadap pemimpin parti pembangkang di Perak hari ini berikutan kenyataan mereka berkaitan isu lompat parti.

KAH KAH KAH .... di perak siapa pembangkang.... kah kah kah

KANTOI MANTOI .... TONGONG MENGONG... LOBOH BODOH...kah kah kah



PEMBAHARUAN BERITA TERKINI - jam 2.37 petang

Menteri Besar Perak akan mengadakan sidang akhbar dalam masa yang sigkat.

Sila ikuti perkembangan.



BERITA AWAL

Kerajaan Perak akan di bubarkan.

Pilihanraya akan di jalankan.

Hanya menunggu pekenan dari Sultan.




20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ya-kah? Kalu ya...kasi BE END, THE END.

taqis berkata...

di perak segalanya mungkin, menanti pilihanraya dun perak , den balik changkat jering

mr_abubakr berkata...

btoi ka nihh???
MB Nizar cakap xdakk...ermm...

suspen2...panass2....hahaha,....

Tanpa Nama berkata...

SI bahalol SPR elok pencen segera, tiada ketrampilan langsung apabila menjalankan tugas asyik menjiwa hambakan kepada UMNO. BUat malu betul SPR, tiada hemat, tiadak cerdik, BANGANG BETUL!

Tanpa Nama berkata...

pegawai khas yang hadir ke sidang akhbar 2 ADUN yang hilang tu bukan pegawai khas ADUN-ADUN terbabit.Siapakah mereka?Apa yang berlaku sebenarnya?Adakah peristiwa kehilangan Bala akan berulang?

dragsuperstar berkata...

SPR PASTI MENGHALANG...yennadey la Malaysia nie

-malcolm-

suasono berkata...

Bro..gua sangat tertarik dengan cara bro menulis,boleh gua berguru dengan BRO?
panas-panas,,,lepas BE END,THE END AKAN COOL LAH NANTI

akutakata berkata...

Celaka engko jang ...jangan sibuk negeri 9 bila DUN nak bubar..

Tanpa Nama berkata...

Aduhhh... mcm mana ni, riso teman.

Kena balik Bota la mcm ni...

Tumbang la lembu, kerbau, ayam, kambing lpas ni...

roslanali berkata...

kali ini dsai kena dengar luahan ahli2, jangan ikut tukang lobi w/pun pemimpin tinggi ...

Riyaz berkata...

yer..kompom pilihanraya di perak...sebelum BN main kotor dan mereka blh beat pakatan dengan majoriti 1 kerusi sahaja..

elok bubar cepat..tgk sapa yg terlongkop..

fikiranlicin berkata...

ubah cepat...dapat balik Parit buntaq.....

C.S Lo Song berkata...

Saya ikhlas menesankan UMNO nanti. Begitu juga dengan kaum keluarga saya, saudara mara dan rakan-rakan.

P/s : Jadikan ini hadiah mahal sebelum Najib jawat jawatan PM.

P/s/s : Gadis kecil manis dari Mongolia adalah 1 dalil besar kenapa Najis tak boleh jadi PM!

uncle_abu berkata...

akutakata,

n9 kono tggu tok mat ngn tok azman join pkr laa.then br ahlul majlis bersidang decide nk bubar.hahaha..

diorang pon nk gak men lompat2 nih..

tgk jo lah macam mano tok mat nafikan ado dun eh nk lompat,..berpoloh2 jawab reporter nyo soklan...osah lak aii...sian den nengok eh...

actually,mmg goyang sebonar eh n9 nih..arituh pon monang tipis..sgt2 tipis eh..even tok mat sendiri ado dapat undi skoping duo lobeh eh kt beberapo post2 mengundi...sian yb den..


~sendiri mau ingat laa....

Johan berkata...

hmm Mat Mongol akn adakn sidang akhbar kul 4pm jap agi..

Edyes berkata...

Dalam sidang media tergempar di pejabatnya sebentar tadi, Menteri Besar Perak menyatakan Adun Bota, Datuk Nasharuddin Hashim yang menyertai PKR bulan lalu "telah diculik".

revrie berkata...

Agak2 yang duduk Perak boleh dapat insentif x? Alang2 nak pilihanraye ni. Dulu b4 last pilihanraye kat Melaka, ada wakil rakyat BN ni salam rakyat jelata sambil hulur duit. Duit prihatin untuk rakyat die kate. Yang terime ni x pk, bape byk yang die dah makan dari kaorang semue. Pendek akal.

Ish2 x takut buncit ke diaorang ni?

Tanpa Nama berkata...

hempa ingat senang nak dapat perak...padan muka isteri rosmah....berapa puluh juta plak isteri rosmah nak tabur duit kat perak agaknya???

hafiz berkata...

TAKPA! BN main depan...PR main belakang...dia pancut luar...kita pancut dalam.

Tanpa Nama berkata...

2Adun yang lompat parti adalah tidak sah sebab mengikut undang2 mereka telah meletakkan jawatan.

najib mmg jahat.Dahlah bodoh ,jahat pula.lagi bahaya dari Paklah..

rakyat malaysia akan menderita dgn adanya bakal PM macam Najib ni...Ya,Allah halanglah Najib dari jadi PM.