Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 4 Mac 2009

ALAT SULIT BERANAH




ebuah blog mendakwa Sheik Pol sakit tenat akibat sumpah laknat yang dibuatnya tahun lalu.

Dia telah membuat laporan polis dan meminta polis menyiasat penulis blog dan pengendali laman web berkenaan yang memfitnahnya dengan mengatakan bahawa dia kini terpaksa menggunakan tiub bagi membolehkannya membuang air besar serta alat sulitnya bernanah.


kah kah kah…. ALAT SULIT APA BENDANYA?… kah kah kah…

kah kah kah…. DI MANA ADA JUAL ALAT SULIT NI?.... kah kah kah..

kah kah kah….. KENA TUKAR TIUB LAH KALAU MACAM ITU….kah kah kah



16 ulasan:

nami o fish berkata...

Beb,lu pergi Berjaya times square,tingkat 3 kalau tak silap.dia kedai dia hujung-hujuuunggg je..kah kah kah.

nama kedai tu I need you.dia ada jual gak dildo ngan vibrator.Bateri beli asing.

kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

Buang masa masukkan dalam web dan bagi orang baca.
Bapak dia x pernah ambik tau hal anak. Tiba2 sekarang nak jadi juara pulak??????

Enche' Eyezoodean berkata...

ape lagi..
anu dalam botol la..
hahaha...
dah bernanah pasti membusuk..
dah membusuk mesti dipotong..
dah potong nak simpan boleh, nak tanam pun boleh..
hahaha..

Tok Moh berkata...

Alat Sulit tu ada dijual oleh Mat Monggol je. Alat Sulit tu kalau kontot je. Bik Mama suka isap alat sulit tu...kah..kah..kah..

Alat Sulit Bakal Pee Em kita kontot..
Tapi awas bahaya beb..

Orang Tanjung berkata...

Kebenaran akan tercapai jugak cuma masa sahaja yg menentukan.

Kalau tak mau tukar tiub, tukar pampers, tak pun jgn pakai apa.

Kah kah kah...

uncle pet pet berkata...

apalah bro niii...

alat sulit pun tak tau ke?

alat ni penting dalam pertanian..untuk 'MEMASUKKAN' terung, peria, timun, kacang bendi, petola dan yang paling sadis..durian.

tapi bagi budak saipol ni...benda2 ni boleh buat climaks ni...

Tanpa Nama berkata...

biase la tu TT...x lama lg kan nak p/raya kecil di 3 tmpt...p/raya kecil ni penentu hidup mati Babi Negara...jadi,sudah sampai masa saiful al-juburi ni keluar dari sarang persembunyiannya untuk bekerja memenangkan Babi Negara...cuma 1 je aku nak nasihatkan si saiful ni...masa bekerja utk Babi Negara nanti,tiub jgn tercicir plak...kalau nak selamat,tiub tu letak kat umah je...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sheik pol kenalah buat sumpah laknat sekali lagi...sampil melambai2kan alat sulitnya kepada camera TV3 bagi membuktikan ianya masih tegap & tak bernanah...hehehehehe...

nan

ayor lemuju berkata...

giler ke aper?

Tanpa Nama berkata...

wa... mane blog tu
aku nak usha

fredo berkata...

ada xde same jek...

heee.. bukan dia pakai pon...

Tanpa Nama berkata...

die dah tukar tubeless sbb tu x pakai tiub...

keylee daud berkata...

kena sapu 760 hahahaha

Izwat Othman berkata...

Oit ciritpool...den ado tiub baik punya,kat Jiboi,Somban kekekke kodai Ah Siong..

Tula,monang MPP dulu bolehla,sapo pam ekau duet dulu?? Cawangan mano? Memangla ekau monang bosar!!!Seb baek den tak undi ekau dulu kah kah kah...

Yolah ciritpool,meh eden blanjo ekau minyak gamat...

karat ijau berkata...

polis kena siasat 'alat sulit'sekali.
baru lengkap siasatan..warg...warg

GELAK SMPAI LUSA....warg..warg

Tanpa Nama berkata...

Apakah yang sulit sangat dgn alat itu?orang lain sumer ok jer dgn alat sulit masing2..kalu rasa sulit sgt dgn alat sulit,jgn pakai alat sulit..ia akan menyulitkan hidup anda,wahai sheikh pol..