Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 11 Mac 2009

ALI RUSTAM SIFATKAN PAKEJ RANGSANGAN KEDUA BAJET RAKYAT – berita hairan



Naib Presiden Umno, Datuk Seri Mohd Ali Rustam menyifatkan pakej rangsangan ekonomi kedua yang dibentangkan Datuk Seri Najib Razak sebagai bajet rakyat.

Beliau yang juga Ketua Menteri Melaka berkata, bajet mini itu meliputi semua peringkat seperti penduduk luar bandar dan pedalaman, peniaga, kakitangan kerajaan dan swasta serta penganggur.

Beliau yakin peruntukan pembangunan dan projek tambahan yang akan dilaksanakan kelak mampu mengerakkan pertumbuhan ekonomi negara, walaupun Malaysia juga sedang berdepan krisis ekonomi global.



kah kah kah… MUNKEEE NI BIAR BETUL…. DIA TAHU KE APA YANG DIA CAKAP NI…. kah kah kah

kah kah kah…. MUNKEE NI DULU JURU UKUR JALAN MANA ?.... kah kah kah..

woit…NASIB BAIK TAK GEMOK…. BODOH DAH SAMA MACAM GHAFAR BABA…kah kah kah...



7 ulasan:

isa berkata...

macammana gerombolan boleh pilih munkee ngok ni sebagai naib presiden gerombolan ???

Ekonomi global/glokal tu ekonomi kapitalis !!!
60 billion tu adalah ekonomi :
satu untuk aku,satu untuk kau,
dua untuk aku,dua untuk kau,.......

Bajet,bajet ni binatang apa ?
mungkin najib nak naik jet sukhoi kot ?

MahadeyBersiong berkata...

Sejak akhir akhir ni, ali rustam bersungguh sungguh menunjukkan kebodohannya..ini mungkin tanda tanda awal umno dah nak mampos.

fredo berkata...

meh sini ko ali ketam..

bior aku cabut misai ko selai2!!!

ngokkkk!!!

sl chan berkata...

simamat ni memamng bangang...nak tonjol saja kebangangan nya saja apabila bercakap pasal ni...

Tanpa Nama berkata...

bro, Ghafar Baba dah meninggal..hormat la sikit kat orang

Menuju Ke Negara Ber'Republik berkata...

tuh aa pasal...bila la org Melaka nih nak sedar2 yg Ali Rustam nih bodoh giler orgnya...

Keje nak menipu jer...da aa Melaka cuaca panas...Cm sial aa

Aku cadangkan list org2 tua yg wajib ditendang atas kebodohan nya ialah :

Mat Taib
Zahid Hamidi
Adnan gengster
Sahhir Samad
Syed Hamid Albar
Zambry kutty
Ali Rustam


itu fasa pertama

fasa kedua ialah kita tendang Najib beramai kahkahkah

Sori pak lah langsung x masuk kat dlm list nih...sbb kita dah pun berjaya menendang dia haha

fasa ke3 barulah kita menendang Raja2 nih keluar dan menjadikan negara kita sebagai Republik People Of Malaysia...

Amcm best x idea gua

isa berkata...

sebagai peringatan,
Ghafar Baba,Rahim Tamby Chik,Mahathir dan sewaktu dengannya adalah orang yang meminda akta kanun tanah negara.
Diluluskan oleh Parlimen.
Yang bangkit bersuara YB MAHFUZ OMAR,
apa nak kata,majoriti puak-puak gerombolan.
Pindaan akta ni membolehkan lanun-lanun gerombolan merampas tanah adat naning dll.
Abu Jahal tetap Abu Jahal,tak berubah kepada Abu HALAL.
Sifat dan perangai yang dikenakan ada dalam perut.
Dalam perut bersifat Mahafiraun,firaun kecik,abu jahal,bush,zionis,toyo,toyol,iblis,setan...