Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 11 Mac 2009

HOT!!! TERKINI !!! TERNOW !!! OPIS AZLINA DI GELEDAH !!!




Opis Azlina Othman baru sahaja di geledah oleh Suruhanjaya Anti Rasuah.

Ini bersangkutan dengan rasuah beli undi untuk mendapat kedudukan dalam gerombolan United Malays National Organisation.

Fail dan surat menyurat bersangkutan dengan cara Kementerain Pelancungan mengagih-agihkan kontrek telah juga di selidiki.

Minggu lalu SPRM telah menahan Setiausaha Politik Azlina dan terjumpa 75,000 ringgit dalam kereta malaon ini.




14 ulasan:

isa berkata...

Alahai PURTAN,

Usah risau PURTAN,
siapa berani usik dan mengambil tindakan pada ahli-ahli gerombolan...

Beruntungnya jadi ahli gerombolan,
bunuh orang dengan c4,rogol,rompak,rampas tanah...tiada siapa berani ambil tindakan.

Semua sistem dalam negara telah dikuasai kapitalis.

Tapi PURTAN,tolong up sikit...
tak kan 300 dan 500 ringgit je ???
tak glamour,sikit sangat.....

awan berkata...

At the End....tak ade bukti. Tutup kes....Dah tahu dah jalan ceritanya.

mahadir mohd mustafa berkata...

nampaknyer team pak lah membuat serangan diam diam ...

toya & hisam & azalina sudah tumbang ... sapa lagi yang kena lepas nie ya!! hati hati team najib ...

nampaknyer team paklah bersetongkol dng pkr dan kesatuan pelajar dan pas ... huuhuuuu

yang jadi mangsa rakyat lah jugak

keylee daud berkata...

kekkee...geledah ke renovate?.kekekee

Tanpa Nama berkata...

Azalina dari puak Pak Lah, kan ??

jadi,serangan dah bermula untuk mengusir sesiapa yang menurut pak Lah.

Bab pertama dah diisthiayarkan.

Selamat Tinggal, Pak Lah. Tapi kalau boleh hentam najib balik dan kau akan dapat pahala dan sokongan PR juga.


pemerhati

Penyu Belimbing berkata...

haha.. kena batang hidung sendiri. Padan muka.

najib berkata...

alaaa...berani ke?
ke tolong susun fail bilik azalina..

jalan cerita yang kita dah tahu penghujungnya...

kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Acah aje, ini kes gertak kampung, lepas 3 bulan, tiada kes, umno for you and me, cerita biasa.

Tanpa Nama berkata...

BRO, HISHAM, harap bro bolih bagi tahu semua orang, dengar dari orang dalaman MOF, wang stimulas package 60 billion, satu sen negeri pakatan tak akan dapat. akan di salur melalui mara, croni atau JKKK BN.

Tanpa Nama berkata...

Kan azalina ni anak buah pak Lah ?

Tanpa Nama berkata...

MUNGKIN.. MUNGKIN.. Najib nak ikut style TM, dia akan dah mula sediakan tali cucuk hidung, bila Najib berkuasa nanti mereka ini akan menjadi lembu dicucuk hidung yang akan mengikut apa saja kehendak najib seperti TM memegang menteri rasuah ketika dia berkuasa dulu..

Najib kan protege TM... kemana tumpah kuah kalau tak kedalam mangkuk hayun tu...

kotakata berkata...

er, siapa yang baru2 ni kata pakatan rakyat perak tak bertamadun? mengapa bisu sekarang? ha ha ha ha ha...

Tanpa Nama berkata...

ini bukan tanda ketelusan dan kebebasan dan kecekapan PSRM...

ini tanda-tanda cantas mencantas dalam gerombolan... depa bebunuh sesama sendiri untuk dapatkan kerusi...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

kita geledah luar dan dalam londehkan semuanya yang ada dalam umno dan bn....

bayangkan 60 billion yang akan di agihkan oleh najib kelak...berapa pulak masuk kocak dia dan kroninya yer