Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 11 Mac 2009

SIAPA NAK JADI BINI TOYO - SILA APPLY





PERGI DISNEYLAND PAKAI DUIT RAKYAT - mkini


Azmin mendakwa Badan Amal dan Kebajikan Isteri-isteri Selangor (Balkis) menggunakan dana Syarikat Permodalan Negeri Selangor (PNSB) untuk mengadakan lawatan ke Disneyland di Tokyo dan Hong Kong.

Tambahnya, beliau boleh menerima jika lawatan dibuat ke kawasan perindustrian di Tokyo dan Eropah tetapi bukannya ke dua tempat tersebut.

Azmin berkata, tuduhannya itu bukan palsu dan beliau sanggup diheret ke mahkamah jika membuat tuduhan palsu.

"Pergi Tokyo ada kebaikan? Tolong laporkan kepada dewan. Mungkin boleh bawa Disneyland ke Sungai Panjang," katanya, sinis.


KHIR TOYO’S WIFE VISITED TOKYO DISNEYLAND ON STATE FUND
- malaysianinsider


Khir Toyo's wife misused state funds for overseas holidays.

Bukit Antarabangsa state assemblyman Azmin Ali today accused the wife of former mentri besar Datuk Seri Khir Toyo of misusing state funds for overseas holidays, including a 2007 trip to Tokyo Disneyland.

He told the Selangor state assembly today that government records showed that the Wives of Selangor Assemblymen and MPs Welfare and Charity Organisation (Balkis) headed by Datin Seri Zahrah Kechik also misused "welfare allocations" to buy clothing and accesories.

Balkis was dissolved on March 11 before Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim was sworn-in as Selangor Menteri Besar on March 13, 2008.


kah kah kah…. BESTNYA JADI BINI TOYO …kah kah kah…

woit…. TOYO NAK PAKAI BINI LAGI TAK ?.... MESTI RAMAI NAK APPLY...kah kah kah…

kah kah kah… RAMAI YANG TAK DE KERJA …MESTI BOLEH JADI BINI TOYO….kah kah kah…

woit…. JABATAN LEMBU TU APA CERITA ?.... SIBUK TENGOK PORNO KAT HANDPONE KE ?.... kah kah kah…

woit…. LEMBU LEMBU MAT EZAM YANG TAK BERGERAK GERAK TU … BILA NAK BERGERAK…. kah kah kah..



24 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..bongkar,jangan tak bongkar..kita bongkar sampai rebah..dah rebah kita potong kecik-kecik buat kayu api...

jd.

Tanpa Nama berkata...

haaa toyol yg tu ape konak bg alasan lagi? pasal uckai ko ckp ko x paham...ni pasal pi disneylang ko nak bag alasan ape plak...ape lagi kasi hantam la...ni dah pecah amanah...ape lagi kasi masuk court...kalo nak lagi best masuk court rakyat...baru ko tahu penangan rakyat...kalo penjarakan watpe...die masuk penjara kite gak yg bayar mkn minum die...

Enche' Eyezoodean berkata...

guna duit 10 juta yg dia bawak lari tu ke?

Tanpa Nama berkata...

Tak payah jadi bini Toyo.Jadi toyo tayar aje!...hahahahahaha.....

chekamala berkata...

apa nak bukak Disneyland kat Morib salah ke?

ingatkan nak bukak Disneyland kt kandang lembu yg tak siap2 tu...

nak menoyo aje kejenya keluarga si toyo nih...

Tanpa Nama berkata...

Lembu SPRM bila nak mengemboh?

sheikh mustafa kamal al aziz berkata...

apa dah jadi? banyak perkara terbongkar kini?????

sila lawati: http://sheikhmustafakamal.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Bro, kena suruh MP MP PR tanya kat Parlimen nape lembu lembu SPeRM nak pro-aktif atau tidak bergerak gerak bila ahli BN wat salah? Biao ler menteri lembu kasi jawapan hanya lembu saja yang paham......tengok porno paedophile tak salah ke?

Tanpa Nama berkata...

babi punya mat tempe...laki bini nak makan duit haram..duit balkis 9 juta tu bila nak pulang balik? bangsat punya laki bini...kat disneyland ada jual tempe ke?

nan

sheikh mustafa kamal al aziz berkata...

kini dah terbongkar! kalau kita tunggu sikit masa lagi saya ingat banyak lagi terdedah...

sila layari: http://sheikhmustafakamal.blogspot.com/

isa berkata...

Nak isi borang kat mana bang ?

Pakat ramai-ramai beli xxxx jenama xxxxxx chap sabun.(00.001mm)

Kah,kah,kah.....

Bidalan kampung :
Makan nasi dengan budak lauk habis dulu.
Mandi dengan budak ayor keruh dulu.
Kahwin dengan budak tak kering bulu.
Entot dengan bini toyo camna pulak ???

Wow ! kah.kah,kah......hehe

Tanpa Nama berkata...

Ternow!! MALAYSIAKINI

Pemuda Umno sedang berusaha membawa seorang juruteknik wanita - yang didakwa mempunyai hubungan sejenis dengan wartawan sebuah stesen penyiaran - pulang dari Sabah.

Purtan macamana pulak? tak nak bawak ke jalan yg benar ke?

puterabumi-sert berkata...

Sedap sungguh pergi makan angin dengan duit rakyat. Rasanya ramai nak jadi bini Toyol kalu macam ni.

yb4all berkata...

"Orang lurus selalu rugi", kata gerombulan

"Mereka nak bagi, ambik saja la", tambahnya lagi.

"Bila lagi nak senang? Inilah peluang!" dia meyakinkan

"Semua akan selamat, jangan risau", dia gerenti

"Pandai makan, pandailah simpan" dia akhiri.

MahadeyBersiong berkata...

Dengar dengar ada ikon baru di Disneyland..Toyo Mouse..

Tanpa Nama berkata...

oooooi si tonyok, itu duit rakyat , u ingat bapa engkau punya ko!

3viL X eIjI berkata...

cibai btol si toyo ni..mmg haram jadah sial..laki bini same je..

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..toyo,tokyo,toyol..the three stooges..bleh buat cerpen nih..
seekor toyoL bernama toyo melarikan duit ke toKyo.

Tanpa Nama berkata...

Salam Bakar N Robohkan


Hahahahahahah
Heheheheheheeh

Dah kena si anak toyol sial ni
padan muka dia
telanjangkan dan bogelkan dian punya maruah, baru tahu siapa dia kuasa rakyat

Nak bodohkan rakyat si anak toyol sial ni
mari kita sama -sama kejar n potong
dia punnya tangan yang
telah beri sapu buruk kepada pegawai kerajaan
dan pakai jam mahal sampau rm 150 ribu
tak ke sial anak toyol ni
bangsat b***, C8B**

hahahahahahha
hahhahahahha
hehehehehehehe


dah kena n nak masuk lubang pantat le anak toyol ni

Tanpa Nama berkata...

Salam

apa nak offer ke kita semua bro
offer le pada puteri n mak tuan ampuno tu

mereka semua tentu nak kat anak toyol ni

boleh jadi gundik n tempat main K***E nanak toyol ni

puteri n mak tua umpuno ni kan suka duit anak toyol pula
suka BU**T
ngam le tu

hahahahah
heheheheeh

Tanpa Nama berkata...

boleh tukar jantina tak kalau nak apply nie.....pass tu boleh buat botox kat bontot supaya Toyol suka...

mari kita londehkan Toyol sekor nie ramai2....lepas tu kita londehkan pulak bapak toyol nie yang ada banyak C4 tu

keylee daud berkata...

kekeke...dapat jumpa mickeymouse yang real..kekeke

Khun Pana aka johanssm berkata...

Nah Sultan , sila tengok munkee umnoputar bernama Toyol ni.
Toyol ni claim sebagai BumiPutar walaupon dia ni Indon.

Kita welcome orang Indon yang kerja keras untuk sara keluarga tapi Toyol ni datang untuk rompak.
Toyol ni timbul huru huru dan hara hara di Utusan Meloya pasal masjid tak ada bunyi dan Theresa yang kena makan telor.
Toyol macham ni lah yang bawak budaya lanun dan malu kan orang Selangor yang baik.

Saya pergi Chok Kit Road pakai wang sendiri, lanun Toyol pergi Disiniland pakai wang rakyat Selangor.
Kalau ini bukan kes rompak, mesti kes samun.
tapi , kita dah jangka MACC ( Malaysia Ada Coruptsi-Coruptsi ) akan kata " tiada seleweng" .

SL Chan berkata...

Kah kah kah kah...pasti sipundek toyo tu ternganga saja...sumbat punai dalam mulut dia tu...kah kah kah