Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 13 Mac 2009

BERITA BARU BOCOR !!! ISTERI PAKAI KERETA DUIT RAKYAT





Sidang Dewan Undangan Negeri Selangor telah di beritahu oleh Saari Sungip , YB dari Ulu Kelang bahawa seorang perempuan yang menjadi isteri kepada seorang bekas Menteri Besar telah mendapat sebuah kereta Range Rover berharga RM500,000. Kereta yang beroda empat dan boleh berjalan di jalan raya ini telah dibayar oleh sebuah anak syarikat Negeri Selangor.

Seorang lelaki pendek gempak telah mencarut-carut panas baran dan berkata kasar kepaada YB Saari Sungip, apabila mendengar kesah cerita kereta ini.

Tan Sri Khalid MB Selangor telah memberitahu pemberita bahawa lelaki pendek gempak itu tidak seharusnya berkelakuan sedemikian. Apa yang seharus di lakukan ialah memulangkan kembali beberapa batang penyapu yang telah diambil oleh lelaki ini pada tahun lalu.
( Ajensi Berita)



22 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

habislah...satu persatu perkara yg buruk terbongkar...kita rakyat jelata menjadi saksi, mendgr ..melihat..dan akhirnya menilai sendiri perlakuan2 buruk dan salahlaku mereka2 ini yg dulunya mendabek dada mengaku pemimpin rakyat, membantu rakyat, bersimpati dgn rakyat..rupa2 nya penyangak besar rakyat. Kalau rakyat tak halalkan semua itu...tahu ajerlah apa janji Allah...
Mmg benci pada pemimpin yg musang berbulu ayam ni...betul tak abang Hisyam..

Tanpa Nama berkata...

Berita baru bro...

http://www.rsf.org/article.php3?id_article=30543

Download la kalau nak berita penuh

Reporters sans Frontieres finds 12 states as "Enemies of the Internet"

The Reporters sans Frontiers organization (Reporters without Frontiers) published a list of 12 countries considered as "enemies of the Internet", along with 10 other states "under surveillance", the second list including Australia and South Korea.

The black list counts Saudi Arabia, Myanmar, China, North Korea, Cuba, Egypt, Iran, Uzbekistan, Syria, Tunis, Turkmenistan and Vietnam. These state transformed their network into an intranet, preventing the users from accessing information they are interested in, but are considered by the state as undesirable. These states took repressive actions against Internet users who provided such undesirable information.

The RSF statistics indicate that 69 people are currently in jai, worldwide for using their free expression on the Internet. 49 such dissidents are in China, 7 in Vietnam and 4 in Iran.

RSF also placed "under surveillance" ten other states, after they introduced measures that may lead to abuse: Australia, Bahrain, Belarus, South Korea, the United Emirates, Eritrea, Malaysia, Sri Lanka, Thailand and Zimbabwe.

Setaraf dengan Zimbabwe...alamak...

King Kong

Tanpa Nama berkata...

Baek ada Abang Hisham kite ni cerite kat kite,kalau tak mapuih kite dan anak cucu kite kene BODOHkan terus sama kaum perompak ni.
Bravo Abang Hisham,jangan segan silu,bukak habih2 perangai2 depa ni.

pak hassan berkata...

rasa la kau wak, dulu bukan main telanjangkan org, sekarang nasib engko la wak

Rudy berkata...

This is a counter-attack from PR to TOYOL. In fact, PR shud have published all these wrong doing from last year. So sad that they got Eli Wong naked photo then only to react. But nothing is too late for now.

Tok Moh berkata...

Kah..Kah..Kah..
Kesian kat Mat Toyo...
Kah..Kah..kah...kah..
woi Apsal senyap ye...
Nape tak bising beb..

Woi mengamuk la satu negeri..
kah..kah.. mana konco-konco Mat Toyo ni.. Kah..kah..kah..
Woi Pemimpin korang ni memang penyamun betui la..habis semua benda nak kasi rompak...

Dato MB tolong siasat seluar dalam Mat Toyo ni sape beli...
Dia curi kat mana...
Kah..kah..kah...kah..

Kasi siasat dan dedah sama ini Mat Toyo...Kah..kah..kah..
Mat Toyo dah takut woi...
telur & kote dan kecut masuk kedalam...kah..kah..kah..
mengeletar satu badan..

Woi Mana Lembu SPRM..kah..kah..
Woi Ahmad Said... Mat Toyo ni,..
suci la..mana ada dosa. Dia ni wali-wali umno..kah..kah..kah..

Maka Tuhan-tuhan UMNO pun memberikan ampun kepada Wali-Wali Toyonya...kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

aku dh tgk range rover tu kt rmh rasmi MB toyo,plat BJR 7.bukan 500 ribu bro,mau kat2 1.4 juta rege dia.

Tanpa Nama berkata...

Amaran keras Khir itu dilakukan di luar dewan Dun selepas Saari mendedahkan penyelewengan dalam Kumpulan Darul Ehsan Berhad (KDEB) yang membeli sebuah Range Rover bernilai RM500,000.

Katanya, Range Rover itu dibeli untuk kegunaan syarikat tetapi setelah kenderaan itu sampai ia telah diberikan kepada isteri Pengerusi KDEB.

Khir yang menunggu Saari di luar dewan berkata; "'You' serang isteri saya. 'You' jangan serang isteri saya, you hendak serang saya tak apa, jangan serang isteri saya. Isteri saya tidak boleh memandu."

AAAyaa... Latok itu Latin talak lesen pun boleh guna itu keleta tau...latin luluk belakng aje...olang lain bawa itu keleta kan boleh jln2 makan agin juga kan...ayaaa lalok latok ...

toli berkata...

inilah akibatnya cari keburukkan orang...kurap sendiri dah terdedah

kah kah kah

I naik nafsu lak tengok pipi mat botox ni merah-merah gebu gitu...

kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Kenapa manusia ni tidak dipaparkan nama nya? Kalau nak bongkar rahsia, jajakan nama dia disemua bahan media. Dah tentu dia dan ramai laki pencuri duit rakyat tidak malu hidup didunia ni. Biar rakyat tau siapa mereka. Kalau ikut perasaan marah, memang padan kalau rakyat baling batu kat kereta dia. Dengan dia dia sekali benjol!

fredo berkata...

kah kah kah!!

padannn muka ko tempe...!!!

Politikanjing(PA) berkata...

Biul,

AUK AUK...SUAMI SETAN...AUK AUK...ISTERI IBLIS

AUK AUK...BIUL, KAU KENAL KA...AUK AUK...SIAPA DATO' SHAMSUDIN MONIR..AUK AUK...BEKAS MB NI CUKUP RAPAT DENGAN DATUK NI...AUKKKK

AUK AUK...BARU PERINTAH NEGERI SUDAH MEWAH...AUK AUK...JIKA PERINTAH NEGARA...MESTI SUPERB MEWAH...AUKKKKK

AUK AUK..TAPI BILA BEKAS MB INI BERCAKAP...AUK AUK...SENTIASA SEBUT MUHASABAH...AUK AUK...PALA HOTAK DIA..AAUK AUK..MUHASABAH CARA UMNO...AUKKKKKKKKKKK

luahfikiran berkata...

Jangan setakat buat dakwaan. Mereka yang tahu, buat laporan polis. Biar polis siasat. Saya tak menyokong perkara-perkara macam ini kalau benar-benar berlaku

patrick berkata...

toyol,jangan marah, nanti pendek umur. dah la kau memang pendek..

Tanpa Nama berkata...

Dulu fitnah orang yang bukan bukan tapi bila rahsia terbongkar marah pula ye......bro, munkee ni patut duduk di Kajang bukan Sg Panjang..hau hau hau hau

anak Jemapoh berkata...

muahahahahah kahkahkahkahkahkahkahkah...........isteri saya x memandu kereta, kahkahkahkahkahkahkahkahkah, jadi... kereta tu berjalan sendiri ker, hantu raya bawa ker. jaga2 toyo, hantu raya ni biasa ngap bini orang masa tuannya tak de.

Tanpa Nama berkata...

dah kerja toyol memang curik duit nakwat cam maner.....dulu kini dan selamanya
Teringat aku kisah toyol hj dawam kat utusan pelajar taun 70an dulu kekekekeekeke

Tanpa Nama berkata...

Padam muka wak botok. itulah balasan terlalu banyak menghabiskan wang rakrat untuk rawatan menggebukan wajah.. nah, ambik kau..

sah-sah lepas ni muka wak botok dah tak menggebu lagi macam bapok tua tak sedar diri.. kah,kah,kah....

Tanpa Nama berkata...

Dah la gemok pendek.. ada hati nak menggebukan muka macam model.. tuihhh.. muka wak tempe tu, gebu macam mana pun, tak hensem langsung.. macam kebau pendek..

Tanpa Nama berkata...

masa toyo jadi mb,dia bagi projek supply kemah,organise events serta supply semua kelengkapan kepada satu syarikat kepunyaan member dia masa di um, asal ada event dlm negeri selangor syarikat ni dapat organise dan supply semua kelengkapan seperti kemah,pa system,lighting, dan lain lain, cuba saari sungib siasat berapa toyo punya komisyen,

Kaki dedah

Tanpa Nama berkata...

Aib orang lu sibuk cerita..Aib lu tak nak cerita sekali ke Bro??Gua yakin lu pun bukan sempurna dan baik sangat kan..kalau lu baik sangat takkan lah lu sanggup buat blog yang memaki hamun orang jer kerjanya..patutnya lu nie kene ISA sampai mampus,x payah keluar2 dah..bikin kacau negara jer..Ptuihh

ummi berkata...

Tuan TT

walaupun saya berketurunan jawa, bila ada mamat mcm ni, saya rasa malu nak mengaku saya anak jawa. Tapi tak semua jawa berperangai mcm mamat ni ye......