Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 5 Mac 2009

GEMPAR !!! GEMPAQ!!!! GEMPIS !!! GEMPOK !!! GEMPAL !!! AKHBAR JUMPA ALTANTUYA DI KELAB – MalaysiaKini


TEEEEEERrrrrr NOW !!!!


Sebuah akhbar Perancis mendakwa timbalan perdana menteri pernah bertemu mangsa bunuh Altantuya Shaariibuu di sebuah kelab di Paris pada 2005 bersama Abdul Razak Abdullah Baginda.

Dalam laporan Liberation hari ini, Datuk Seri Najib Razak didakwa pernah bergambar bersama mereka berdua, yang didakwa pasangan kekasih, bertentangan dengan penafian tokoh politik itu sebelumnya.

Timbalan perdana menteri menafikan pernah mengenali atau bertemu wanita Mongolia itu yang mati dibunuh di sebuah belukar di Shah Alam.

Beliau juga pernah bersumpah mengenali wanita itu sewaktu diserang hebat oleh pembangkang pada pilihanraya kecil Permatang Pauh, Ogos tahun lepas.





41 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah,kah,kah...ulat bulu dah nak daunn....nampaknya cita2 nak dok kerusi PM masih blur lagi...

jd.

Tanpa Nama berkata...

abis la mamat perancis nie takut dia pun ilang lepas nie.....

C4 tolonglah tengok2kan buat lah audit stock berapa yang tinggal takut hilang lagi....

ada orang dah panas bontot pasal rasuah lompat parti ni lagi bertambah panas bontot ada akhbar pulak yang pecah rahsia....

Tanpa Nama berkata...

BETAPA hebat sekali pendedahan demi pendehan dibuat mengenai NAJIS, dia masih kebal setakat kini. Tiada kuasa tampaknya dapat menjejas programnya. Semua tunduk daripada polis bahalul, hakim bangang, media bodoh, mufti tolol, monarki, setiausaha DUN semuanya kelu dan apa lagi.
Andaikata diterbitkan foto mereka bertiga(N/RB/Altantuya) apa tindakan yang boleh diambil ke atasnya? Tapi ingat berapa lama lagi ya? Satu ketika dia mesti sangkut dan rebah.

Tanpa Nama berkata...

yap..betul..tolong lah tgk2 kan si ARNAUD DUBUS ni...takut gak mana tahu lepas ni dia kena timbus plak....tetiba je nanti dia di hilangkan..mcm yg lain2 tu..atau pun ditawarkan plak wang brjuta2 rupiah pd mamat ni..x pun kasi kapal selam sebijik....supaya tutup mulut...

musti si najis tgh terkencing2 dlm suar..skang ni..kih..kih..

Tanpa Nama berkata...

Ini semua tanda-tanda bahawa paklah akan kekal sebagai PM hingga PRU13..nampaknya permainan geng tingkat empat sudah
bermula..jeng..jeng..jennggg!!!

Tanpa Nama berkata...

maka bergegar gegar lah susu bik mama tatkala mendapat berita ini...hahahahahaha...nampak gayanya malam ni najib minum susu kotak dutch lady je la...

nan

izzat aziz berkata...

tapi report ni klaur dlm pdf.. x smua bleh bc.. kn beli.. tapi dlm bhs perancis lak tu.. RPK ada tulis hal ni dlm bhs inggeris..

papepun.. tgk lah gmbr khairy jadi bapok kat url bwh tu.. cm sial..

http://izzataziz.com/2009/03/05/vip-life-rich-and-famous/

Gerimis Berpanjangan berkata...

Najib sumpah atas Quran

Semua tak guna

Zaman sekarang, orang sumpah atas Quran tu macam benda kecil

Demi mencapai sebarang matlamat, diorang sanggup sumpah atas apa apa

Bagi mereka sumpah atas Quran pun macam sumpah atas buku jer

Ini semua perkara biasa untuk orang yang jahat

CUBA ANDAIKAN DIRI KAMU, OKEY: KALAU ADA ORANG PEGANG PISTOL KAT KEPALA KAMU, DIA CAKAP DIA AKAN BUNUH KAMU DAN KAMU HANYA AKAN DILEPASKAN KALAU KAMU SUMPAH SESUATU YG TIDAK BENAR ATAS QURAN. SUDAH TENTUNYA KAMU DAH BUAT SUMPAHAN PALSU TU ATAS QURAN NAK SELAMATKAN DIRI. TAKKAN NAK KENA TEMBAK.

Samalah gitu dengan Najib

Sumpah dia tu tak bermakna.............

jawa peranakan berkata...

jeng..jeng..jeng..

PERANCIS?

masa tu sedang dalam proses urusan beli kapal selam kot?

Tanpa Nama berkata...

najis : sumpah Yang...i tak pernah toron dia...i cuma toron Razak...

bik mama : u tipu i!! baik u mengaku skrg...tetek sapa lagi gebu? tetek i? tetek ZZ? tetek altantuya?

najis : errrr...ermmmm...actually, i suka shaiful punya...sampai bernanah i kerjakan..terror tak i?

kutak berkata...

isteri rosmah, cepat ISA kan mamat perancis nih!

Tanpa Nama berkata...

ngeh ngeh ngeh!... abis la ko najib, moh le kite talkinkan & bakal di "keranda"kan ke dalam salah satu 3 keranda itam islam/kristian/yahudi hasil nukilan bro isham kat bsln tu!

bro! keranda2 itam tu ade bar-code ye kat bawahnye tu?... lawak... agak2nye najib sempat "dimasukkan" before expired?

nama keranda2 eloklah ditukarkan namanya/tajuknya kepada CFC! bukan "chloro flouro carbon" tapi... "Coffins For Commercials"

saya doakan bro isham akan jadi pelukis atau pengarca terkenal!

sham.

Tanpa Nama berkata...

ngeh ngeh ngeh!... abis la ko najib, moh le kite talkinkan & bakal di "keranda"kan ke dalam salah satu 3 keranda itam islam/kristian/yahudi hasil nukilan bro isham kat bsln tu!

bro! keranda2 itam tu ade bar-code ye kat bawahnye tu?... lawak... agak2nye najib sempat "dimasukkan" before expired?

nama keranda2 eloklah ditukarkan namanya/tajuknya kepada CFC! bukan "chloro flouro carbon" tapi... "Coffins For Commercials"

saya doakan bro isham akan jadi pelukis atau pengarca terkenal!

sham.

nami o fish berkata...

Beb,dia jumpa kat mana?

Istana Dangdut ke?

kah kah kah!

Sudin berkata...

habis,habis,habis......
nang bo tinang,boi bo tiboi,
olang bukan olang,hantu bukan hantu,

Najis,baginda lasak lu cipat pigi mintak tolong sama itu master ji !!!

kucingsiam berkata...

meow!

Kalau gambar tu keluar ... kah kah ... habislah isteri Rosmah ... main-main sumpah di masjid mengaku tak kenal ... kah kah, woit mana sayfool bull curry budak main sumpah lagi satu tu? kah kah, bull curry pun tulis blog, untuk agama dan bangsa, kah kah, bikin maluuuuu ada lagi kamu sayfool kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

hoooiiii...itu mangkuk mesti buat sumpah laknat menafikan tak kenal..tak kenal altantunya. Die mesti ajak "say pul" sesama angkat sumpah. Kite tengok le nanti...
- Megat 'd terawih

Sepukal berkata...

bila nak keluar gambar najib dengan altatunya ni?! gua tak sabar nak tengok ni!

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..kah? gembirakah dengan berita itu? dunia tanpa sempadan beri peluang manusia berkata apa saja..betul atau tidak bukan persoalan. Yang boleh difikirkan..semuanya mainan dunia. Mungkin kita menjadi saf kepada saf neraka atau saf syurga jika semua itu batil atau sahih..syabas dunia kerana manusia semakin hilang pedoman.

Faqih's Politician berkata...

Najib memang PEMBUNUH! Jangan biarkan Najib naik!!

no2rasuah berkata...

mana gambar superimpose Tian Chua bikin itu..teringat gua... itu gambar!!

P/s Bro isam, gua letak lu punya blog header kat gua punya blog

pak hassan berkata...

ju.bo la dulu beriye-2 sumpah kunun tak kenal minah tuyah ni. sepandai-2 tupai melompat la bijan, rakyat semakin pandai dan cerdik la ni..org kampong hulu bole la hang kincing.

Tanpa Nama berkata...

abes satu negara perancis diletupkan nnti

Riyaz berkata...

kahkahkah....nk tulis pun segan la...ini cerita bkn perancis jer tau...1 dunia dah tau...mat monggol dah rembat atlantuya...dia sumpah2 tu ingat selamat ker?? alo kawan, lu punya nasib lu mkn...razak baginda punya nasib, mat monggol telan...kahkahkahkah...

yg x tau citer ni mgkn makcik kat felda nitar, pakcik kat kg serom muar,akak montel kat bkt katil melaka...yg selebihnya SEMUA ORANG DAH TAU....kahkahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Korek..korek...korek,,korek!!!

Tanpa Nama berkata...

mampuih lah haramjadah tuu....

indraputra80 berkata...

Apsal sekarang crite ni timbul.,kan dah lama peristiwa tu berlaku????

Kalo tak silap di awal perbicaraan benda ni dah di dedahkan ole teman altuntoya tu,tapi tak releven kata Hakim.

Ni..mesti ada udang di sebalik Mee,.

Dalam UMNO smuer bole jadi.

SinaRRasuL berkata...

fullamak....Najib Mughallazoh di kelab....pasni dia nak ajak rakyat msia beriktikaf kat kelab ler plakkk...

3viL X eIjI berkata...

mi no spik perancis.. kah!kah!kah! sesungguhnya doa insan yang teraniaya tu slalu makbul..abes la ko wak monggol..

Johan berkata...

wow!!! lame xsinggah kat blog abg isham,trkejut berok ade,rasa syok pun ade tatap brita ni kahkahkah
last ditch tackle oleh mat ngantok???terjahan saat trakhir..it ain't over till the sleeping PM sleeps...kahkahkah

hafiz berkata...

najib bakal PM kita. jangan kutuk nanti dia tangkap!

gmie berkata...

dah 'terbogel' macam-macam ...tunggu kes 'submarine' lak...ARNAUD DUBUS pasni mesti orang kata kawan DSAI

Tanpa Nama berkata...

Heh ... apasal paper Perancis nak cite pasal hal pemimpin agung kita nih? Ni mesti kita (pembayar cukai) tak habis bayar lagi duit kapal selam Scorpene tuh ... Kalau Pak Lah selesaikan, sambung aje le jadi PM tuh.

Kami tak kesah ...

Tanpa Nama berkata...

Jangan komen lebih2.nanti najis C4kan korang semua.

me berkata...

Ni ha ceritanya

http://209.85.143.132/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=fr&tl=en&u=http://www.liberation.fr/monde/0101472912-un-cadavre-tres-derangeant&prev=_t&usg=ALkJrhhHlqXOK_x3tPUJXe1b9YVwc8RtGQ

after translate

Tanpa Nama berkata...

rasanya si najis ni dah ada mental problem la....hidop menipu jek sebab dia xboleh differentiatekan penipuan dgn reality bcuz he tend to believe every word he said is true...walhal its juz something that he created himself.dia dah lupa dunia reality.hahaha...penipu + mental problem xpatot naik jadi PM!!kang smua rakyat pon hidop dlm penipuan dia jek...abes Malaysia berbalik ke zaman gelap

samdol berkata...

biasa lah tu..dulu-dulu ketua samseng penjahat dan penyamun mesti terror untuk hendak berkuasa baru boleh diangkat jadi raja dan pemerintah dlm daerah dan negeri.
sekarang si bijan mestilah terror-terrorist baru boleh naik jadi PM maka semua hakim, sultan, polis dan tentera mesti ditundukkan untuk dia berkuasa penuh dan tak ada siapa yg dapat menetang kuasa si-bijan.
orang baik payah nak jadi ketua...kena ugut, seksa dan bunuh pasti dapat dari ketua terrorist ni adalah.
keadaan dah kembali ke zaman jahiliah untuk dapat kuasa sekarang ini.

pak hassan berkata...

tolong kasi tau ngn pak hassan,nape muka sirul ngn azilah kene selubong time gi court? yg ada pon cuma lakaran artis je? atau org lain ke yg dikambing itamkan?

Tanpa Nama berkata...

Picked this up from albanjari online…

Wartawan Perancis yang berpengkalan di Bangkok itu juga dikatakan berhasrat mendedahkan kisah pembunuhan wanita itu termasuk berhubung komisyen pembelian kapal selam untuk Kementerian Pertahanan dalam projek bukunya yang akan datang.

Hebatnya si ‘arnold’ ni..tapi mamat Perancis ini kenal ker akan sejarah dan watak Najib dengan mendalam ? Tidak takutkah mamat ni dengan geng Pekida ? Pada wak, orang seberani ‘arnold’ nyawanya seumpama ‘telor dihujung tanduk’. Berani sungguh mamat ni merobek calar imej Najib, dia tak tahu ker bahwa Najib bakal PM Malaysia ? Mamat ini memang mencari ‘nahas’ !

Wak pasti tok ayah-tok ayah tidak akan berdiam diri. Ini maruah melayu, bakal ‘bos’ ketuanan melayu telah dihina oleh bangsa kulit putih, ditelanjangkan di mata dunia bakal Perdana menteri kita, yang bangsanya melayu. Tidak..!! itu semua fitnah..wisata sang mamat ini bakal membawanya ke alam kubur ! Dengan kuasa keris sang pusaka…siap kau ‘arnold’ !!

untuk ‘arnold’, kenali dulu jari melayu..’peace’ !!

Kau lihatlah jari melayu, jari ini juga pernah menuding ke muka seorang yang bergelar Menteri Besar..kau ingat kau besar sangat ker ? ‘arnold’ hang sapa ? Sedangkan si ‘Nizar’ pun di’peace’kan oleh jari melayu…inikan kau..orang putih ‘celaka’ !

Arnold..kau bilang kau mahu kaya dengan menulis buku ? Pergi jahanam dengan buku kau tu ! Tulisan kamu mencemar imej ketuanan melayu kami. Bakar karya ‘arnold’..bakar..!! jangan bertangguh..orang ‘celaka’ macam arnold mesti di’celaka’kan mengikut acuan kami-ketuanan melayu, bangsa melayu..pendokong totok ketuanan melayu..! Bakar buku..bakar..sampai jadi abu !

Arnaud Dabus? Kau sama seperti Altantuya, kau manusia yang tidak berguna kepada kami- bangsa melayu ! Bukan saja kau tidak berguna, malah bahaya !! Bangkok tu bukan jauh sangat dengan Kuala Lumpur. Jika hendak mengadakan operasi sulit di Bangkok bukan payah sangat. Naik bas dari KL ke Bangkok hanya ambil masa 12 jam saja. Jika naik kapal terbang dari KLIA ke Bangkok pula mengambil masa cuma kurang 2 jam. Sekejap saja… sampailah!

Kau jangan fikir kau selamat di sana, bengis melayu kau belum tahu ! Tempik melayu kau belum dengar lagi ! Langkah melayu akan membawa kau ke lubang kubur ! Itu sumpah kami, pejuang ketuanan melayu, malu harus dibayar dengan dendam dan darah..mati harus dibayar dengan tanah lombong 50 ekar, paling kurang pun komisen 114 juta. Oh..! ‘arnold’..itu janji kami ! Kami pegang janji dan sumpah !

Kau fikir bila kau tulis buku dan dedah matinya Altantuya, dan kapal selam, kau rasa hebat ..kau jadi ‘hero’ kepada dunia ? kepala bapak hang ! Kalau Bala boleh hilang, kalau ‘katak-katak’ macam si Nasa, Os dan bong Jamal boleh hilang, macam kau ‘arnold’…kacang saja..tak mustahil kau juga akan ‘hilang’…kau akan kami ‘jimat’kan..!! Jimat belanja..jimat segala-galanya. Kau faham ker ber’jimat’ tu ? tanya Tuan Azilah..dia tahu..Sirul juga tahu ! eh..ada orang lain lagi yang tahu ? ada ! rakyat malaysia semua dah tahu..itu ‘kod’ untuk bawak kau ke kubur.

Must be a response from UMNO NO NO NO Youth

Tanpa Nama berkata...

Riyaz...
X suma la org kg kat kg serom muar tu x tahu pasal keburukan.. pemimpin UMNO..dorang cuma x de pendedahan je..kt umah dorang ada intenet tp cuma tak tahu nak buka je...blog2 mcm ni...ramai sebenornya yg x suka dgn UMNO ni...sejak zaman smangat 46 lg...ramai pmbangkang gak kt serom tuh...tp kebanyakkannya suma dh tua2..dah x larat..bila sesekali anak2 balik..bercerita..barulah dorang tahu..hik..hik.

Tanpa Nama berkata...

sat lagi musti bik mama akan berjoging nak wt gempak bumi kat perancis,biar mati arnaud tu..nak tutp crite..kah kah kah.,padan muko kau najib jahat xle nak ajar..ngalah kan madey lak..