Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 31 Mac 2009

JENG JENG ... JENG!!!



BEBERAPA PEMIMPIN TINGGI UMNO DISIASAT: MEGAT NAJIMUDDIN



Beberapa pemegang jawatan tinggi Umno kini disiasat susulan aduan berlaku amalan politik wang dua tiga hari menjelang perhimpunan agung parti itu minggu lalu, kata Ahli Lembaga Disiplin Umno, Megat Najmuddin Megat Khas.

"Saya tak ariflah kes yang mana disiasat sekarang tapi saya dengar memang ada kes yang sedang disiasat.

"Sampai hari ini boleh tahan jugalah (bilangannya). Berkaitan dengan jawatan tinggi pun ada banyak," katanya kepada pemberita selepas membentangkan kertas kerja pada Sidang Kemuncak Anti Rasuah 'Tiada Tolak Ansur Bagi Rasuah' anjuran Institut Strategi dan Kepimpinan Asia (ASLI) dan Transparency International Malaysia di sini, hari ini.

jeng jeng jeng…. JENG JENG JENG…. kah kah kah…

kah kah kah…. SELAMAT TINGGAL BUNGA KU…. kah kah kah

kah kah kah….PERANG… LAWAN…. TIBAI… JENG.. JENG.. JENG...kah kah kah…



7 ulasan:

Keylee Daud berkata...

jeng jeng jeng..meme jeng palo..kekeke

jack straw berkata...

ini Megat Najibmudin dalam yahoogroup selalu defend Najib (Mr Clean baru)

akira8047 berkata...

hahahaaaaa...
akan terbongkar jua...
hahaahahaaa.....
duit yang terbocor keluar.....
hahaaahahaa....
sapa yang sapu?....
tunggu.....

RENUNGAN BUAT PENGUNDI2 SEKALIAN.

Tanpa Nama berkata...

ini lagi panas search kat lebai google rosmahnajibi

Tanpa Nama berkata...

Boleh percayake tindakan akan diambil terhadap yang disabit dengan rasuah melainkan dia itu tidak sebulu dengan Najis.
Apa cerita ni, aggota rasuah disiasat oleh anggota rasuah yang lain? Dalam UMNO mana ada lagi insan yang tak rasuah?

nizamtoha berkata...

umat bengap tetap mengatakan politik wang ni biasa!

cuba makan khinzir..klu dah biasa sgt.

Malaysian Chronicle berkata...

Sila baca rencana Zaini hassan (utusan)yang memetik satu analisis di sini:http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0401&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_06.htm
.perenggan bawah menarik perhatian.

1 - rasuah dalam umno susah dikikis untuk tahun mendatang.
2 - lebih 50 peratus terlibat rasuah.
3 - memberikan hasil kejayaan cemerlang dan gemilang berbanding dengan kegemilangan rekod perkhidmatan, imej kepimpinan kebolehan peribadi dan kesediaan berkhidmat.