Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 2 April 2009

CANTIK TETAPI BODOH DAN BANGANG!!!


Miss Universe menulis dalam blognya tentang kem Guantánamo Bay:

Ini yang ditulisnya: "relaxing, calm, beautiful place".

Minah Bodoh yang bernama Dayana Mendoza datang dari Venezuela.

During a tour of the dentention centre with Miss USA, Crystle Stewart, Mendoza wrote that the facility was "a loooot of fun" and the prison had an "unbelievable" beach in the bay.



kah kah kah…SUSAH NAK JUMPA MISS UNIVERSE YANG CEREDIK…. kah kah kah…

woit… CANTIK TAPI BODOH DAN BANGANG… MINTAK CHAVEZ ROTAN SEKALI…. kah kah kah


12 ulasan:

nami o fish berkata...

bimbo.
tu je word yang paling sesuai.

Tanpa Nama berkata...

minta chavez rotan dengan batang dia huhuhuhu.

kapten paq paq.

Enche' Eyezoodean berkata...

gile ape dak tuh.
hantar dia masuk gitmo jom!
hahaha

Tanpa Nama berkata...

Boss

Dont get too comfy with technology and stuffs...either we get ice age or a big solar storm...better learn to live with nature a little bit ;-)

http://science.nasa.gov/headlines/y2009/01apr_deepsolarminimum.htm

Tanpa Nama berkata...

rotan??? nak chavez rotan kat mana tu?? ishhhhh jangannnn... nanti merahhh!!

acip berkata...

nati aku telepon guantanamo suruh dia wat kan satu sel tepi laut utk minah bangang tu.dasar perempuan unta..

Keylee Daud berkata...

rotan bunyi..piaaaapppp...kekeke

bang seleboo berkata...

sama la dgn puak2 artis2 yg cantik & lawa di malaysia ni ... rupa saja lawa ... otak biul
tengok ke kelaku & perangai terhegeh2 di tv dah dapat agak dah tahap mentaliti depa.

Tanpa Nama berkata...

wanita cantik tetapi bangang?
WOW!! best tu.. boleh diperkotak katikkan tanpa dia sedari..

jawa peranakan berkata...

at least dia jadi model bro..

kat malaysia org macam tu banyak jadi ahli politik dalam gerombolan..

lebih malang lagi mereka tidak cantik..hanya bodoh sahaja..

Henjut berkata...

BIMBO memang lah macam tu bro...satu dunia tau takkan lah lu tak tau?!
buat pertandingan ratu cantik untuk menampakkan intelligent otak, charity itu ini pada hal tak lebih dari social climber semata-mata.
dalam fikiran sudah dilatih menyokong pendapat orang dan menjadi "good listener" agar PR menjadi bagus dan kelihatan yakin depan kamera...sudahnya Guantamo Bay pun dia tak sedar tempat tu tempat seksa orang hahaha.
bagus buat stok enjut je depa ni...tak lebih dari tu.

apa Chavez nak rotan plak? Sado-Masochist ke? siap kinky lagi best kot? kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

bersyukurlah bahawa Tuhan mengurniakan (lebih tepat sebenarnya meminjamkan) kita ini hatta lebih brainy - walau kurang beauty tak macam miss yang nak kena rotan tu - justeru brainy kita ni mudah nampak pelbagai taktik lapuk umno/bn yang kotor & menjijikkan, walaupun 50+ tahun mungkin agak lambat... but better late than never!
-average joe-