Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 12 April 2009

HARI HARI AKHIR SEORANG KHAIRY


Dua penyokong setia KJ di Sabah telah di panggil SPRM.

Mereka ialah : Nizam Abu Bakar Titingan dan Faizal Ampong.

Mereka juga adalah pemimpin pemuda gerombolan di Sabah. Nizam timbalan ketua Sabah dan Faizal bekas ketua Batu Sapi.


kah kah kah.... KJ DI NASIHATKAN KELUAR DARI GEROMBOLAN DAN MASUK MIC...kah kah kah..

kah kah kah.... AMBIL ANAK SULUNG SAMY VELOO SEBAGAI ISTERI KE DUA.... kah kah kah...



6 ulasan:

Did berkata...

kahkahkah...
kesian ko, KJ.
kahkahkah!

Melayu Sejati berkata...

OITT...KJ TU SAPA?

HEHE..

Keylee Daud berkata...

huii...nak hapus legasi la ni...kkakaka

Tanpa Nama berkata...

Kesian.. kesian... kesian..

dah la d tinggalkan mertua keseorangan!!!!
di herdik dan di hina rakan seperjuangan!!!
yg dewasa senior pun tak layan!!!!
yg suruh ko pegi blagak tu apsal bangang??!!!
aku dah cakap ko tak dengar!!!!
dalam gerombolan hanya KRONI yg survive!!
ko blaja jauh2 pun orang dah tau degree bayar!!!
kalu tidak takkan la ko bodoh macam tempayan!!!
mulut luas tlopong tapi perut kekosongan!!!
lebih baik la nko give up!!
berenti main politik tinggalkan kerajaan!!!
sebab aku dah nampak tempat nko dalam sungai!!!!!!!!!!!!

hahahaha.haha.haha.
kahkah.kah.kah...

kesian... kesian....

mertua oh mertua....
kenapa lah ko letak tak awal..
semua ni takkan berlaku jika nko terus bertahan...
jika tidak sekarang aku sudah johan..
dengan engkau2 aku boleh humban!!
tetapi aku sekarang seorang banjingan!!!!!!!!!!

hahahha.haha....
kahkahkah,..kah..

kesian

-WR-

Tanpa Nama berkata...

K J = Kinzir Jadian

dia pernah memegang watak dalam siri animasi dragon ball.(Oolong dragon ball)

dan pernah berlakon sebagai pengiring Sami Suci bersama raja monyet dalam kisah pengembaraan 'Journey To The West'

hahah.ha..

-WR-

SL Chan berkata...

kah kah kah....masa dah sampai untuk mengucapkan selamat tinggal kj.....