Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 9 April 2009

NAJIB PERLU TEGAS PULIH BN - berita hairan



Perdana Menteri, Najib Razak perlu lebih tegas dalam pendiriannya bagi memastikan kejayaan Barisan Nasional (BN) dalam pilihan raya umum ke-13.

Bekas Perdana Menteri, Mahathir Mohamad, berkata usaha memulihkan imej BN terutama imej Umno penting bagi mendapatkan semula kepercayaan dan sokongan rakyat.

Beliau berkata demikian ketika mengulas kekalahan BN dalam pilihan raya kecil di Bukit Gantang dan Bukit Selambau

kah kah kah… INI MIKROPON LAMA LOBI ANAK DIA… kah kah kah..

kah kah kah… BILA MIKROPON NI BERBUNTI MAKA TERDENGAR BUNYIU : SURAT KHABAR LAMA SURAT KHABAR LAMA…kah kah kah …

woit... TAK KOMEN NGAPA BUNGKUS DI BUKIT GANTANG DAN BUKIT SELAMBAU...kah kah kah



KABINET : NAJIB JUMPA KOMPONEN BN BUAT HARI KETIGA
- mstar

Perdana Menteri, Najib Razak hari ini terus dikunjungi oleh pemimpin-pemimpin parti komponen Barisan Nasional (BN), dipercayai bagi membincangkan mengenai pembentukan Kabinet bar
u.

kah kah kah…MULA CAKAP SEMUA KABINET SIAP HARI RABU….kah kah kah…

ah kah kah… LEPAS TU LAMBAT SIKIT… LEPAS TU HARI KHAMIS…kah kah kah…

woit… INI BUKAN LEBAI FLIP BINTI HAJI FLOP….kah kah kah…



MCA TIDAK PUAS HATI KABINET BARU
– mkini

MCA mengadakan mesyuarat tergempar barisan pemimpin kanannya pagi ini - dipercayai tidak berpuas hati dengan keputusan ri Najib Razak - susulan rombakan kabinet perdana menteri yang dijangka lebih kecil.

Pertemuan itu diadakan di Kementerian Pengangkutan di Putrajaya selepas presidennya i Ong Tee Keat, yang juga menteri pengangkutan, bertemu Najib kelmarin.


kah kah kah.... KELUAR... LARI... CABUT...TINGGALKAN... kah kah kah



5 ulasan:

TokCik berkata...

"Saat-saat Akhir Seorang PM dan UMNOBN" satu dokumentari yang sedang ditayang dilayar besar dan terbesar di dunia di mana berakhirnya teori RAHMAN dan kemasukan semula orang yang keluar dari UMNOBN sebab tidak mahu melihat kehancuran dan kemusnahan UMNOBN dari luar....

Tanpa Nama berkata...

Kasian......BN bet on a LOSER!

dinderaman berkata...

Mungkinkah MCA mendesak Najib supaya Timbalan Presidennya di beri jawatan kabinet. Masyarakat MCA umum nya menerima pemimpin yang terlibat dengan skandal sex. kata sebahagian mereka " itu sex punya celita, ramai menteli pun buat.. tengok lu ada kena tangkap ke tidak.... itu kecik punya hal laaa "

Sudin berkata...

kita tunggu dan lihat menteri pengangkutan, menteri kesihatan masih kekal milik MCA atau sebaliknya.
Woit...Ketuanan melayu !
Tak pernah aku tengok muka melayu dua kementerian ni !

Nak ambil lesen kenderaan,duit ribu-ribu hangus bagi kat driving school(orang tengah/lintah darat)

Hospital kerajaan asyik2 nak dijual je.

BN = Barisan Najis
BN = perompak,lanun,pembunuh,...

Tanpa Nama berkata...

knapa plu dluluskan oleh pengarang??tkt kn kritik ker??xkn la kan..kte dok asyik kritik org lain xkn kte tkt kn kritik x??i bet kalo ko jd menteri pun mesti dok nk dgr yg elok2 jer kan?yela..kn tapis dulu la katakan..hahahhaha..u r total loser who only know how to critique ppl but u urself r nothng!!nk kritik tgok jugak la..bg la solution gak..ni cam merapu2 cam samy velu..hahhaha..sm je ko ngn org2 yg ko kutuk tu beb..