Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 9 April 2009

SIAPA BAKAL KABINET NAJIB


SIAPA PUNYA SHOW


Di rumah najib kena tekan oleh suami.

Di Pejabat najib kena tekan oleh madey

Mana mana najib kena tekan.

Perhatikan :

Kalau KJ tidak ada dalam kabinet ertinya madey run the show.

Kalau raba raba bontot dalam kabinet ertinya ada floor show.

Kalau tengku fraud adnan dalam kabinet ertinya the same show.

Kalau bakar jembatan dalam kabinet bik mama punya show





13 ulasan:

PM Yang Ke 6 berkata...

Kahkahkah!
Najib kena tekan dengan suami? Woit! waktu siang suami dah tekan Najib. Malam bagi chan pulak Najib tekan suami..

Tekan Tekan Tekan dan Tekan.

Malam apa ni?

Ada baik ke takdak baik mau tekan?


Terima Kaseh

adnan? berkata...

sorry dulu pun adnan sudah kencing wa punya datuk hal balak. tipu hal duit-duit. beri harapan kemudian tindas balik, tak bagi apa-apa. dia saja untung. datuk wa dah meninggal dah pun.benci adnan dari generasi nenek sampai generasi cucu.

Tanpa Nama berkata...

Khabarnya ramai rakyat mongolia akan jadi menteri kehormat dalam kabinet dapor mat mongol.....hau hau hau hau

Tanpa Nama berkata...

hahahahah, i like your statement..moral of the story "It will be the same old show"

Tanpa Nama berkata...

Bang bang,

Kalau Ros Chan dijemput ke dalam kabinet, Long Time No Show.....

kah kah kah

kage bunshin no jutsu berkata...

tiger show xde ke TT

akutakata berkata...

Kalau jantan bukan jantan dalam kabinet, makna ada dolly doll show

Kalau me spek no inglis ada dalam kabinet , makna ada donkey show..

Sudin berkata...

UMNO tak betul,
Najib tak betul,
Bila sendiri dah tak betul apa jadah kabinet dapur nak betul.
Walhasil balik asal,kerana kepalanya kepala shit yang dah seminggu tak berak.
Ketua kepada segala kepala shit adalah Mahafiraun(mamak@madey@kutty@pulikat@naina @merican)

Tanpa Nama berkata...

Strip show!!Samy toupee Wolu menteri gesel gesel hot rod.Raba raba bontot JJ menteri carry beg dui rasuah Finance,Mike Me No Spik Inglis menteri kelentong,Mukriz Kutty menteri R&D(Raba & Duku).LOL!!

khairulnizambakeri berkata...

Sah KJ tiada.
It's Madey Show.

samilux berkata...

annuar ibrahim terpaksa roadshow

SL Chan berkata...

Kah Kah Kah Kah Kah....TEKAN baru ada SHOW...kah kah kah kah kah...

Good one from Bro Sham...

Tanpa Nama berkata...

errr....

"Kalau raba raba bontot dalam kabinet ertinya ada floor show" -siapa peraba ni eh??

"Kalau bakar jembatan dalam kabinet bik mama punya show" -siapa tokey jembatan mas ni? (takkan putri bukit ledang, sebab semua bukit dah dirangkul erat oleh pr)
*********************************************
Enam menteri baru angkat sumpah
09/04/2009 4:42pm
KUALA LUMPUR 9 April – Enam yang dilantik sebagai menteri mengangkat sumpah di Dewan Negara sebagai Senator hari ini.
Mereka ialah Dr. Koh Tsu Koon, Mejar Jeneral (B) Jamil Khir Baharom, Dr Awang Adek Hussin, Sharizat Abdul Jalil, Chew Mei Fun dan Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin - Utusan

09/04/2009 4:50pm
KUALA LUMPUR 9 April – Empat pemimpin Sabah dilantik sebagai menteri.
Mereka ialah Menteri Perusahaan, Perladangan dan Komoditi, Bernad Dompok; Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Shafie Apdal; Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Dr. Maximus Ongkili dan Menteri Luar, Anifah Aman

**************************************
Senarai penuh barisan Kabinet baru:

TIMBALAN PERDANA MENTERI: Muhyiddin Yassin

JABATAN PERDANA MENTERI:
Menteri:
1. Dr Koh Tsu Koon (Hal Ehwal Perpaduan & Pengurusan Prestasi)
2. Mohamed Nazri Abdul Aziz (Hal Ehwal Perundangan dan Parlimen)
3. Nor Mohamed Yakcop (Unit Perancang Ekonomi)
4. Mejar Jeneral (B) Jamil Khir Baharom (Hal Ehwal Agama Islam)
Timbalan: 1. Liew Vui Keong
2. Dr. Mashitah Ibrahim
3. S.K. Devamany
4. Ahmad Maslan
5. T. Murugiah

KEWANGAN:
Menteri: Najib Razak
Menteri II: Ahmad Husni Mohamad Hanadzlah
Timbalan: 1. Chor Chee Heung
2. Dr. Awang Adek Hussin

PELAJARAN:
Menteri: Muhyiddin Yassin
Timbalan: 1. Dr Wee Ka Siong
2. Dr. Mohd Puad Zarkashi

PENGANGKUTAN:
Menteri: Ong Tee Keat
Timbalan: 1. Abdul Rahim Bakri
2. Robert Lau Hoi Chew

PERUSAHAAN, PERLADANGAN DAN KOMODITI:
Menteri: Bernard Dompok
Timbalan: Hamzah Zainudin

DALAM NEGERI:
Menteri: Hishammuddin Hussein
Timbalan: 1. Abu Seman Yusop
2. Jelaing anak Mersat

PENERANGAN, KOMUNIKASI, KESENIAN DAN KEBUDAYAAN:
Menteri: Dr. Rais Yatim
Timbalan: 1. Joseph Salang Gandum
2. Senator Heng Seai Kie

TENAGA, TEKNOLOGI HIJAU DAN AIR:
Menteri: Peter Chin Fah Kui
Timbalan: Noriah Kasnon

KEMAJUAN LUAR BANDAR DAN WILAYAH:
Menteri: Shafie Apdal
Timbalan: 1. Hassan Malek
2. Joseph Entulu anak Belaun

PENGAJIAN TINGGI:
Menteri: Mohd Khaled Nordin
Timbalan: 1. Dr. Hou Kok Chung
2. Saifuddin Abdullah

PERDAGANGAN ANTARABANGSA DAN INDUSTRI:
Menteri: Mustapa Mohamed
Timbalan: 1. Mukhriz Mahathir
2. Jacob Dungau Sagan

SAINS, TEKNOLOGI DAN INNOVASI:
Menteri: Dr. Maximus Ongkili
Timbalan: Fadillah Yusof

SUMBER ASLI DAN ALAM SEKITAR:
Menteri: Douglas Uggah Embas
Timbalan: Joseph Kurup

PELANCONGAN:
Menteri: Ng Yen Yen
Timbalan: Sulaiman Abdul Rahman Abdul Taib

PERTANIAN & INDUSTRI ASAS TANI:
Menteri: Noh Omar
Timbalan: 1. Johari Baharum
2. Rohani Abdul Karim

PERTAHANAN:
Menteri: Dr Ahmad Zahid Hamidi
Timbalan: Dr Abdul Latiff Ahmad

KERJA RAYA:
Menteri: Shaziman Abu Mansor
Timbalan: Yong Khoon Seng

KESIHATAN:
Menteri: Liow Tiong Lai
Timbalan: Rosnah Rashid Shirlin

BELIA DAN SUKAN:
Menteri: Ahmad Shabery Cheek
Timbalan: 1. Razali Ibrahim
2. Wee Jeck Seng

SUMBER MANUSIA:
Menteri: Dr S.Subramaniam
Timbalan: Maznah Mazlan

PERDAGANGAN DALAM NEGERI DAN HAL EHWAL PENGGUNA:
Menteri: Ismail Sabri Yaakob
Timbalan: Tan Lian Hoe

PERUMAHAN DAN KERAJAAN TEMPATAN:
Menteri: Kong Cho Ha
Timbalan: Lajim Ukin

PEMBANGUNAN WANITA, KELUARGA DAN MASYARAKAT:
Menteri: Sharizat Jalil
Timbalan: Chew Mei Fun

LUAR:
Menteri: Anifah Aman
Timbalan: 1. A. Kohilan Pillay
2. Lee Chee Leong

WILAYAH PERSEKUTUAN:
Menteri: Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin
Timbalan: M. Saravanan

************************************
yg jelas: anak madiaq jadi timbalan, kj terus ditinggalkan, & hishamudin jadi menteri isa.
apa komen anda?
-average joe-