Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 24 April 2009

SATU MALAYSIA BERTAYA - MINAH CUN MANA ?







MEDIA INDONESIA DILARANG TANYA NAJIB TENTANG MANOHARA
–ajensi

Perdana Menteri, Najib Razak mengelak menjawab soalan mengenai dakwaan 'kehilangan' bekas model, Manohara Odelia Pinot, sewaktu berada di Jakarta untuk bertemu dengan Presiden Susilo Bambang Yudhoyono hari ini.

Wartawan yang membuat liputan sidang akhbar selepas pertemuan mereka, tidak dibenarkan bertanya mengenai kes tersebut.

Sewaktu sidang akhbar itu berlangsung, ibu Manohara - Daisy Fajarina - pula mengadakan sidang akhbarnya untuk merayu kepada Najib supaya membantu mencari anaknya itu, lapor AFP.


KAH KAH KAH… kah kah kah… KAH KAH KAH

kah kah kah…. TAKUT BEEB… MINAH NI CUN BEEB…kah kah kah..

kah kah kah…. NANTI APA KATA BIK MAMA… kah kah kah…



9 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

Tanya Minah Cun Manohara- Tak boleh
Tanya Altantuya - Tak Boleh
Tanya Bala - tak Boleh
Tanya kapal selam - Tak boleh
Tanya 1 Malaysia - Tak Boleh
kena tanya Bik mama berapa kilo- dah cukup setengah tan ?

nami o fish berkata...

Huhu..cerita sinetron baru ke?

Macam Bawang Putih Bawang Merah pulak..hahaha!

Panggil la pari-pari..suruh tolong selamatkan..hahaha!!

Did berkata...

kahkahkah! mengapa harus minah cun sahaja yang hilang? mengapa najib? mengapa?? kahkahkah!

Tanpa Nama berkata...

salam abang isham, memang jelas lah sekarang ni apa pun tak selamat kat malaysia, moto kapcai ke kereta ke semuanya belum tentu selamat walau kita kunci ngan kunci yang paling canggih sekali, awek-awek cun adalah yang paling terancam sekali, malah bini orang pun belum tentu selamat, oleh itu wahai umat malaysia peliharalah keluargamu ... bagai kata blog anak cucu adam dan saya quote " selipar buruk pun belum tentu selamat "


abah anak den

Tanpa Nama berkata...

Kalau dah anak jadi perogol, ini menunjukkan mak bapak dia tak reti didik anak. Dangan harta kekayaan yang melimpah sah sebahagian bukan lagi hak sendiri. Akhirnya yang dimakan dan menjadi darah daging adalah tidak halal. Akibatnya akhlak tak senonoh ...

big machinegun berkata...

mmg ler takut si munkeyy botak takut hantu antantuya tak habis lg nanti terbit hantu indonesia hahahaha apa hal takut ngn big mama nti kna c4 munkey botak hahaha

Tanpa Nama berkata...

satu lagi soalan yg wartawan ditegah bertanya:
1) mengapa bibir mu merah bak delima. basah lagi (tapi tak bebuih cam sorang montori tu la)

Tanpa Nama berkata...

Gua sudah bilang brader kalau mahu perempuan cun mesti ikut rombongan Mat Monggol ke luar negara.
Lepas ni Mat Monggol pergi Filipina... woit mesti ramai perempuan kacukan Spanish....siapa mahu ikut serta Mat Monggol tapi tentukan Bik Mama kita kurung dalam jamban.
Woit... 1Malaysia, perempuan cun kalau nak ikut Mat Monggol. Rakyat dulu...mesti Mat Monggol beri pengikut buat testing sama, macam mamat yang lari kat London tu, performance now...woit no problem tak caya confirm sama Bala PI. hahahahahhahaaaaa sapa mahu pompuan chun melechun sila ikut Mat Monggol.

Johnny B. Rempit berkata...

Gag order tak akan berkesan di zaman sekarang.

Marah Pakcik Google nanti.