Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 24 April 2009

WOIT ! INI GAMBAR APA NI ?



AHMAD DAN IDRIS DI GESA BERDAMAI – mkini

Menteri Besar, Ahmad Said dan Idris Jusoh digesa supaya berdamai demi kepentingan parti dan rakyat Terengganu.

Gesaan itu dibuat oleh Setiausaha Perhubungan Umno Terengganu, Datuk Rosli Mat Hassan bagi mengakhirnya kemelut politik di negeri itu sekarang.

Pergolakan politik di Terengganu itu berlarutan sejak kontroversi pelantikan menteri besar selepas pilihanraya umum Mac tahun lalu.


woit … GAMBAR INI BUKAN BERDAMAI ?....kah kah kah..

kah kah kah… SATU MACAM PUNYA PELOK… kah kah kah..

kah kah kah… ATAU INI SEDANG BERGUMPAL?.... kah kah kah...

woit... LAWAN JANGAN TAK LAWAN... SATU MALAYSIA SEDANG MENUNGGU...kah kah kah



23 ulasan:

mamai berkata...

gambar untuk pelakon terekenal abad ni hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Ingatkan mereka mahu ber-kucup. Apalah, missed-opportunity betul.

gmusang7 berkata...

gambar tu super imposss la..he3

gmusang7 berkata...

tu gambar manyak tipu oooo...wa talak percaye.super impos maa

Baginda Reformasi berkata...

kene pakse je muke... :) kameraman pun pilih la lek lok skit yg nampak keikhlasan skit... :)

karat ijau berkata...

relax-relax!!

kita kang sama-sama lanung,

kalau kita naik minyak, kita juga tak dapat minyak!!

control-control ensem tu!!
demo tengah dok amik gambar kito tu!

Tanpa Nama berkata...

ini seperti kaum nabi luth!!

bik naj berkata...

comolot syal

qishie berkata...

wat saspen je gamba ni..

huhu

kuc1n993m0k berkata...

sorang nak
sorang tolak
mulut ko busuk la!

wakakkaakkaka

Zolkharnain Abidin berkata...

Macam lawan sumo je....

Jebat Musibat berkata...

lain macam jer aku tgk gambo tu..

gelong gajah berkata...

Mat said nampak stim lain macam jerrr..he he..
kerana kuasa ..semua sanggup berlakon..

Tanpa Nama berkata...

Kelihatan seperti Idris Jusoh memicit telor Ahmad Said. Sakit tu..

Tanpa Nama berkata...

air muka aje dah nampak tak ikhlas.... kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Ahmad Said sebenarnya tgh menumbuk perut Idris Jusoh tu... dialognya cam gini... "Nak amik ko sebijik Derih..." "Aduuhhh..!!" kata Derih sambil menahan kesakitan...

Tanpa Nama berkata...

Sdra Isyam,Tampak mesra namun kesumat nyata ada.Dekat tapi jauh.Adalah ini dr babak "Salam Pantai Timur" Nona Ratana Chulaborn.

jawa peranakan berkata...

bear hug..

Tanpa Nama berkata...

BNatang beromen....hau hau hau hau

IdriSaid berkata...

Entry yg bergambar, akhirnya!

lanun mat lunan berkata...

Aik? kita punya "batang air" sama2 tegang? nampaknya ... kita sama2 steam lah....hah sudah!!!!

SL Chan berkata...

kha kah kah....pancut belum....kah kah kah....kelakar betul...

raja kapok berkata...

Apa punya bau ... ayaq lioq hang basi la.... Derih ... berlendiaq pekat semua cukup ....

Pigirahhhh ... hang punya pung basi pekat pait nak mampoih ...Mat Said oi...

Aku memang nak pekena hang Derih natang oi... biaq hang telan ayaq lioq basi aku ....

Aku pung macam tu gak la ...
jadi kita ni sama2 pakat nak mengena masing2 ...

itu apa omputih kata? ... eye for an eye ... tooth for a tooth?

haaaa! tapi ni melayu ganu plak kata ....ayaq lioq basi for ayaq lioq basi .... exchange mcm business barter trade lah tu ....

hehehehehehehehehe ...

Derih...... Derih .... Mat Saieeed ... Mat Saieeeeed .....berpeluk lah hangpa ... berdakap lah hangpa selagi boleh ....berkucup lah hangpa....pakat lawan exchange ayaq lioq basi la ....baru padan muka .....