Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 18 Mei 2009

TER NOW !!!!! KAH KAH KAH - KAH KAH KAH



BN LARI DARI PENANTI - LINTANG DAN PUKANG



Barisan Nasional (BN) tidak akan meletakkan calon bertanding dalam pilihan raya kecil Dewan Undangan Negeri kawasan Penanti, kata Najib Tun Abdul Razak.

KAH KAH KAH .... KAH KAH KAH... KAH KAH KAH... KAH KAH


kah kah kah.... SEDIH... SEDIH... KECEWA... MERANA... kah kah kah

woit.... FULUS TAK MAYSUUUK....kah kah kah..

kah kah kah... KECEWA MAK CIK GULAI ITIK... 658 EKOR DAH DI TEMPAH...kah kah kah...

kah kah kah....KECEWA... GENG PASANG BENDERA... kah kah kah...

woit.... KAH KAH KAH... KAH KAH KAH... KAH KAH KAH..

woit.. CARA TAK NAK KALAH SATU SAHAJA.... JANGAN MASUK BERTANDING... kah kah kah...

kah kah kah... INI LEBIH LEMBIK DARI DOLAH ZZZZZZZZZ BADAWI...kah kah kah...

kah kah kah... INI BETUL BETUL PARTI SELIPAR JEPUN LAMA.... kah kah kah... TAK ADA ORANG NAK PAKAI LAGI... kah kah kah



38 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

adoh mati kerja tok, sik pernah dalam idup aku dengar bn sik mau bertanding mudak mun hal bertanding daknya lah yang paling gian, sik bestlah cam tok, boring..

faridshah berkata...

kah..kah..kah

kah..kah..kah

kah..kah..kah

siannn..lembik bebenor bunyi nyer !

eniXzul berkata...

wa kaka kahh!!!
woi!! pengecut teloq!
hang kata hang terar.
pppiiirahhhhh!!!!

Tanpa Nama berkata...

mcm mana nak mentadbir negara...
kalah beberapa kali pilihanraya kecil pun dah hilang telor....
malu-malu...

Tanpa Nama berkata...

Tapi awas Dr Mansor dari PKR... jangan terlalu confident. Aminah Abdullah dari Bebas akan buat kejutan. Penyokong BN akan sokong Aminah Abdullah (tiada kaitan kekeluargaan dengan Aminah Altantuya Shaaribu Abdullah. Beliau mungkin akan menang jika PR lalai atas alasan penyokong PR tidak perlu megundi kerana telah yakin menang. Aminah akan join BN selepas menang ...

Tanpa Nama berkata...

Bro Hisham,

memang berita 'Gumbira' !!!!!horay !!
pengundi2 hantu UMNO/BN tak dapat cari makan kali ini !!!!

Sah.... Najib penakut !!bik mama sekarang ni perut kecut !!!

Madey... apa cerita, turun padanglah jadi calon bebas !!

Muhkriz, bagilah borang calon pada che det, rakyat tak sabar nak tengok Madey action di Pananti !!

Dengar khabar, mungkin bik mama akan tanding di Penanti atas tiket bebas, kononnya nak lawan dengan Aminah....kah..kah...kah....

Hidup Rakyat !!!


Dakis.

Tanpa Nama berkata...

Ini sudah bagus, DS Najib. Ini membuktikan DS Najib TIDAK ikut arahan Tun Dr Mahathir, atau mengikut rentak DS Anwar Ibrahim. For better or for worse, he is his own man now. Dia jugak TIDAK TAKUT dengan nama Aminah Abdullah sebab Aminah Abdullah (bekas PKR) adalah proxy UMNO ... Kalau kalah tak malu, kalau menang UMNO dapat satu seat.

Tanpa Nama berkata...

KOMAN BETUL UBN! Tak ada telur dan biji! Madey/Ezam/Khir Toyo/Ahmad Zaidi/Firdaus habis semua akan kecewa dan mati beragan! Malaikat Maut terpaksa kansel menanti di Penanti.

Izwan berkata...

telog hilang depa nih..

Poorahhhhh penipu. penakut..


UMNO telog takdak..

Kah kah..

Tanpa Nama berkata...

aiseyyyyy... ini macam manchester utd lagi terrer leyyy... man u kalah dgn liverpool walau ada home advantage kat tempat sendiri cuma 4-1 je..... tapi bn walau ada home advantage kerajaan federal sendiri sudah mau kalah 5-1 lah bebbbb...
habislah tak masyuk... hangus wang pertaruhan... habis kacau usahawan gulai itik... habis kontrek turap jalan... habis bisnes poster bunting keladi... habis bisnes t-shirt hitam... oh tidakkk!...
-average joe-

Zulqarnain berkata...

Salam bro TT,
Saya buat link blog saudara ke blog saya untuk "penyederhanaan kepihakan." Permisi bro ...

kucingsiam berkata...

meow~

apa ni ... dah kendurrrr dahhhh alahai anti klimaks lah macam ni.

penanggah berkata...

lopeh ni bleh la bertanding.. masuk bintang RTM plak..

Tanpa Nama berkata...

takut wooo.. calon aminah binti abdullah..

mati idup semula..

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah..Lum tanding dh ngaku kalah...kata 1 malaysia...lum ape2 dah kecut teloq...ape akan jdk kt negeri perak plak pasni...kah..kah...kt perak pun takut kalah la tu..

indraputra80 berkata...

Ini lah Nazak UMNO(BN), sudah sampai keperingkat penghujung nya.

Tak pernah dalam sejarah hal begini berlaku.

Tapi kita harus berwaspada.,dalam Nazak orang yang tidak beriman dan di rahmati Allah, bole bertindak di luar dugaan.

Contoh nya ayam yang di sembelih tidak mengikut syarat.,bole berlari ,walau pon kepala dah putus.

Tak pecaya tanya Bro'Sham.

He!he!!

Jgn Maree!!!!

TayadihMaysia berkata...

Pakatan makan nasi goreng tak bertelor...tak sedap...

malu wei....

Tanpa Nama berkata...

Hangpa tau, pasai apa UBN takut betanding? Pasai.. 1) Masa PRK Permatang Pauh dulu pengalaman paling ngeri bagi UBN ditolak mentah2 oleh rakyat. DUN Penanti kan dlm Parlimen P.Pauh. 2) Petugas2 UBN masa PRK P.Pauh dulu dengaq critanya nak sabotaj majlis2 UBN jika bertanding krn mereka masih belum terima upah. 3)Perpecahan di kalangan pemimpin UBN di sini. 4)Takut kalah le... apa lagi. Kalau tak bertanding, pasti tak kalah. Kah... Kah... Kah...
Dan banyak lagi sebab lain termasuklah UBN dah kecut teloq. Kah.. Kah... Kah... (sedap bunyi gelak Pak Hisyam ni...)Kah... Kah... Kah...

pak penakan berkata...

ni korang la punya pasal
ever time by election, hangpa semua pakat ramai2 turun
pasang gambaq altantuya
mana tak najib kecut teloq
kesian Rosmah Bik Momma
kena jilat teloq kecut...

dewamuzik berkata...

DUN Perak dibubar hanya khabar angin - Zambry

SERI ISKANDAR: Menteri Besar Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir hari ini menafikan desas-desus kononnya Dewan Undangan Negeri Perak akan dibubarkan dalam masa terdekat dan menyifatnya sebagai satu khabar angin yang sengaja dimainkan oleh pakatan pembangkang.

"Biarlah ia kekal sebagai khabar angin buat mereka kerana kita tahu memang itu (bubarkan DUN) yang mereka inginkan," katanya kepada pemberita selepas majlis perasmian sambutan Jubli Perak dan Hari Anugerah Cemerlang Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Sultan Azlan Shah, Bota dekat sini oleh Sultan Perak Sultan Azlan Shah.

Ditanya sama ada satu sidang khas DUN Perak akan diadakan pada minggu depan, Zambry berkata: "Itu juga saya anggap sebagai khabar angin."

Katanya beliau telah mengutus sepucuk surat kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak memohon peruntukan segera sebanyak RM50 juta bagi pembangunan Lapangan Terbang Sultan Azlan Shah di Ipoh.

Minta 50 juta tu... sah ke tak belakan cerita... yg penting duit kena masyuk dulu.
kah kah kah!

Tanpa Nama berkata...

greenhorn, tenderfoot, my foot, big foot...pm hilang kemaluan buat alasan bengong konon mainan politik KERAJAAN PR (bukan pembangkang spt di dakwa oleh munkee itu, ini di penang la, PR memerintah BN pembangkang sekarang telor sudah hilang!)Kalau bukan main politik main apa? Altantuya?

ikanbilis berkata...

Aku tambah lagi...



KAHKAHAKKAHKAHKAHKAHKAHAKAHAKLAJ




TADA TULURRRRRRRRRRRRR!!!!

Tanpa Nama berkata...

jangan confident sangat weii..kalah kang tertonggeng monggeng.Ingat Allah.Ingat Allah.

Tanpa Nama berkata...

taktikal UBN..mundur setapak..akan maju 10 tapak..alasan untuk tidak membubarkan DUN Perak nanti...kepentingan rakyat..so...jangan gembira sangat

apa ajela berkata...

Kata Najib BN tidak mahu bertanding oleh kerana mahu fokus untuk memulihkan ekonomi............

KAH KAH KAH
ini baru ketua geng'fear of the dark'
KAH KAH KAH
yang trauma takut dok dalam gelap
KAH KAH KAH
dia dah nak mengaku tu yg dia dan geng dia dah hanyut dalam kegelapan

sikit lagi tu lemas la... dia akan jadi sejarah hitam yg tiada lagi suci-suci belaka

Tanpa Nama berkata...

kah..kah...kik..kik..kuk...kuk...
Lembu - lembu ezam tak bergerak dengan kotak-kotak?Nalla....opps,huwuzit? KJ,mana hang punya penerangan? cakap apa-apa bodoh pasal nak tunjuk kat semua,yang hang masih around,Pee M - hari election,dia predict dia akan mengalami cirit,Mat sembab - tak payah cakap,sudah 2 nil,nak tambah kepada 3 nil? 18 ekor nak bukak parti baru - dapat apa cake? Hidup PR

BrightEyes berkata...

Awas bro... BN akan cuba berlawan guna proksi. Jangan sangka kalau mereka tak berani lawan depan2, maka BN & gerombolannya takkan hadir.

Awas perang proksi.

Tanpa Nama berkata...

xde telo pnya mt monggol...kah kah kah

fikiranlicin berkata...

bahaya ni....org kalau buang tebiat biasanya ada kerja giler diorng mau buat...Ini BN, musti ada sesuatu ni...

dewamuzik berkata...

korang jangan main-main cakap itu BN tkde telur aaa...
korang jaga sikit... nanti kalaubik mana baca komen2 hangpa semua...
semua kena hempap jadi nasi himpit baru tahu..
kah kah kah...
dimulakan dengan bro hisham...
kah kah kah...
aku tak boleh bayang dia hempap bro hisham...
ni dah jadi lawak antaradunia...

fudzail berkata...

Baca mengenai komen Pak Arab mengenai
Najib and Karma Sutra Book

Tanpa Nama berkata...

PR jangan relaks kerana bn ta tanding diPenanti. Sebenarnya bn akan letak kan isteri Razak Baginda...Aminah Abdullah (altantuya)..memang dulu aminah abdullah ahliPKR, sekarang tanding bebas tajaan bn. kalau aminah abdullah kalah bn tidak malu..tetati kalau aminah abdullah menang ..ia akan masuk umno dan bn dapat satu kerusi...ni bn biasa beli kerusi macam diPerak..dua kerusi dibeli!! Ingat PR jangan relaks. Mulai sekarang berkempen, berkempen, berkempen dan berkempen sampai hari pengundian. Beri penerangan kepada rakayat dan pengundi pengundi bahawa PR mesti buktikan PR mempunyai sokongan rakyat.Jangan sentuh bn dalam kempen... sebarkan dasar PR, iklankan imej PR yang boleh diterima oleh rakyat dan pengundi2Jangan bergembira dan bersendiwara sehingga pengundian habis dan kemenangan PR dicapai!!
Tuhan Mahakuasa dan Maha adil akan memberi kemenangan akan memihak kepada rakyat dan PR.

Tanpa Nama berkata...

Kesian orang Penanti.. Nanti saja...mee segera tak sampai2. Projek pun taraq...apa pun taraq. Tak jadi lawan ... ayam dah bacul..kah kah kah.

Hanz_Azdi berkata...

kita gelakkan depa,
yang kata jaguh pilihan raya,
apa punya jenis manusia,
penakut lari sebelum tempur.

apa jenis ketua yang namanya Najib,
lembik dan jiwa kacau,
buat malu nama bapa dia sahaja,
Satu negara gelakkan dia.

tolong kalau ada berani mari tandatangan petition untuk pembebasan tahanan ISA:

http://freethemall.blogspot.com/

PEACE NO NAJIB

Tanpa Nama berkata...

Dey Isham,

Amacam ni, aku sudah booking stall utk meniaga tosey dekat Penanti nanti. Rugilah aku ni macam, ayoyo kadaeyvale......


- Tamilselvam

Keylee Daud berkata...

hahahhaha....makan tempe la esok hahahha mana nak singgah?makan rumah jer laaa...kakakaa

kage bunshin no jutsu berkata...

kesian kat tokei topeng...
bisnes x jalan sgt...
kahkahkah...

Tanpa Nama berkata...

Let them eat cake ...