Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 18 Mei 2009

WARGA NEGARA DALAM BAHAYA !


MUHYIDDIN MINTA BN RASAI NADI DAN DENYUT JANTUNG RAKYAT
– berita haoran


Parti komponen Barisan Nasional (BN) perlu merasai 'denyut dan nadi jantung rakyat' dengan menumpukan usaha terhadap penyelesaian masalah asas seperti mata pencarian serta pendapatan mereka, kata Muhyiddin Yassin.

Beliau yang juga Timbalan Presiden Umno berkeyakinan BN akan kembali menjadi parti yang dipercayai rakyat jika ia bertindak menumpukan kepada usaha-usaha membantu kebajikan dan pendapatan mereka.

kah kah kah… INI BAHAYA… kah kah kah..

kah kah kah… INI KERJA RAJA BERSIONG… kah kah kah..

kah kah kah… INI KERJA COUNT DRACULA… kah kah kah..

kah kah kah…BILA DAH ISAP DARAH RAKYAT… WAK SEMBAB NAK RASA DENYUT JANTUNG… kah kah kah…

woit… LARI… LARI… INI MENAKUT KAN…. kah kah kah…



7 ulasan:

Saf Badar berkata...

Bro, depa ni tak habih-habih dengan sloganlah dan cakap-cakap kosong ni! "MUHYIDDIN MINTA BN RASAI NADI DAN DENYUT JANTUNG RAKYAT – berita heran" Kepala hotak depa! Ni nadi tengah naik ni, pasai petrol naik lagi!!!

skyStone berkata...

ye aaaaa tu bg isham...
xpasal2 menteri2 dtg kt kite rasa nadi kite...kalau mayat cmner?
hahahahaaaaaa...
Mengapa kebodohan UMNO makin memuncak nie....????
WARGA malaysia berjaga bg yg perempuan, takut raba2 bontot rasa nadi kt bontot korang..kah..kah..kah

aZRoy berkata...

hahahaha, dracula.. hahahahahaha

booret la depa depa gerombolan ni. udah udah ler dengan retorik tur, naek menyampah dengar yer.. sekarang takdak dah zaman berkokok kencang dalam media perdana.. kalau betul iklas berjuang tuk rakyat, buat dulu, bila dah berjaya baru kreditkan appreciation tuk semua.. senang cerita..

hahaha, nadi rakyat? hahahahaha

amanlegend berkata...

Anifah Aman tidak mahu menarik balik kata-katanya dan mahu bertembung dengan Anwar Ibrahim di mahkamah. Klik disini.

Hari ini101 penumpang dan lima krew penerbangan AirAsia AK5358 – yang dinaiki penghidap influenca A (HINI) – dari Sepang ke Pulau Pinang pada 13 Mei lalu akan dikurantin di rumah berkuatkuasa serta. Klik disini.

Anifah Aman dan pegawai-pegawainya yang baru pulang dari Washington langsung tidak dikuarantin dan diperiksa. Mengapa?

Apakah kerana dia menteri maka diberi keistimewaan?

Tapi tak mengapalah.

Yang bakal berjangkit virus H1N1 jika dibawa oleh Anifah ialah jemaah Menteri Malaysia dan bukannya rakyat biasa!

http://aminiskandar.wordpress.com/2009/05/17/mengapa-anifah-tak-dikuarantin/

Sudin berkata...

Gerombolan memang sah golongan penghisap darah !

Ada makna tu !
Ni nak pelingkup IJN ni !!!!!!!!!

New World Order akan jadikan WHO pusat buat duit.....kah,kah,kah....

Mampuslah siapa yang ada sakit jantung !!!
Sakit darah manis dan kencing tinggi...kah,kah,kah.......mampus pi lah hampa.

Gerombolan tak peduli,percubaan kali kedua akan di lakukan.....

Woit....Mahafiraun !
tak cukup-cukup nak melantak duit dan darah rakyat !!!!
Hutang kapal bawang bila mau bayar ????

A berkata...

ha ha ha..

sdr. isyam,
entri yang ini saya tak dapat tahan gelakbesar..baik punye metafora beb!

Tanpa Nama berkata...

muka pn penuh darah beku..lari...lar wakk..eneng hantu



wong kam pong