Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 28 Mei 2009

LEMBU INI BERGERAK LAGI


ORANG AWAM BUAT LAPORAN POLIS TERHADAP MB SELANGOR
- melayau

Seorang peniaga hari ini membuat laporan polis terhadap Menteri Besar Selangor Khalid Ibrahim ekoran kenyataannya menyokong tindakan pihak tertentu mengadakan perhimpunan haram di negara ini.

Azwanddin Hamzah, 36, dari Ampang dekat sini, membuat laporan itu di Balai Polis Dang Wangi di sini kira-kira 4.30 petang tadi.

Katanya beliau rasa terpanggil untuk membuat laporan polis itu berikutan perhimpunan haram boleh menjejaskan ketenteraman awam.


KAH KAH KAH….KAH KAH KAH… KAH KAH KAH..

kah kah kah… PUKRAK MANA NI…kah kah kah..

kah kah kah… ORANG AWAM MANA NI… kah kah kah…

kah kah kah… INI LEMBU MAT EZAM LAAA... kah kah kah..

kah kah kah… LEMBU YANG BERGERAK GERAK…kah kah kah..

kah kah kah… SEORANG PENIAGA… kah kah kah… MENIAGA APA?...kah kah kah..

woit…MAWI APA CERIATA…. LAK LOK LAGI KE?..... kah kah kah..



6 ulasan:

skyStone berkata...

nak tunjuk Hero la tuee....
bru jd baby setan..buat malu ampang..
sampah.......

Tok Uban berkata...

Inilah masaalahnya orang melayu ni...MB sokong perhimpunan haram...report polis....MB makan rasuah ke,hina islam ke,hina nabi ke,berzina ke....kenapa tak report polis?...oooooo baru tau...report pun tak jalan jugak...betul tak?

taik lembu Mat Ezam berkata...

"saya rasa TERPANGGIL untuk membuat laporan pulis!"

ptui podah!

Tanpa Nama berkata...

berape dia dapat upah dan siapa yang mengupah? Kalok ahli nego sudah tentu dapat kontrek angkat sampah atu permit bawa masuk pekerja asing...hau hau hau hau....atau baru cuba nak bodek supaya mat mongol perasan ada mangkok baru?.....hau hau hau hau....mangkok baru!

gad berkata...

bodek la tu...nak bodek la pasal meniaga dah nak bungkus...mana tau PM mongolia berminat nak bail out kompeni mamat ni...tidak pun mesti ada hutang along ni desparate nak pakai duit...

weber berkata...

mamat ni rasa terpanggil la..
korang ada rasa terpanngil tak?
aku tak rasa terpanggil pun...

mamat ni mimpi jumpa PGL ke...?
wakakaka