Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Mei 2009

MAGIK LAGI GEMPAQ !


EKONOMI DIJANGKA PULIH
PM - melayau


Pelaksanaan Pakej Rangsangan Ekonomi kini mula menunjukkan kesan positif dan diyakini mampu memulihkan ekonomi negara pada penghujung tahun ini, kata Najib Razak.

kah kah kah…. UJUNG TAHUN INI ?....kah kah kah..

kah kah kah…. LAGI ENAM BULAN ?.... kah kah kah..

woit…. HEBAT… GEMPAQ… MAGIK…. Kah kah kah…

woit… DULU CAKAP... OUR ECOMONY HAS NO PROBLEM… kah kah kah..

woit…DULU CAKAP... OUR FUNDUMENTAL IS STRONG…. kah kah kah…

kah kah kah… INI CAKAP....ENAM BULAN AKAN PULIH…. kah kah kah..

kah kah kah...HEBAT MUNKEEE NI... SATU MALAYSIA TERGELAK BESAR...kah kah kah..



12 ulasan:

DiD berkata...

kahkahkah...
camne nak percaya nih?
jelas2 laporan ekonomi mengatakan malaysia mengalami kemuncupan ekonomi dan akan terus merudum sehingga thn ini. ishk, ekonomi negara mane yg dia kata ni? Malaysia atau Monggol? kahkahkah!

Tanpa Nama berkata...

Helo Datuk Seri Menggeliga..to turn around the conomic downturn of a conutry like Malaysia, which is agricultural, will take at least a minimum of 24 months..not 6months..bodoh!!
Dua bulan dulu Menggeliga kata kan Economic Fundamentals kita Strong..Negara kita tidak dilanda oleh economic downturn!..wah bukan main statement Menggeliga gagah..sekarang sudah berubah tiun..Gobenor BN Dr Zeti katakan ekonomi negara bagi suku tahun pertama 2009 sudah kuncup 6.2% tapi Menggeliga katakan hanya kuncup 4.5%..siapa betui? Menggeliga atau Gobenor BN? umno/bn ta dapat dipercayai lagi..semua kenyataan bercanggah!!!memperbodohkan 1Malaysia. Macam Napoleon Bonaparte... pakai topi miring supaya orang ta tahu kemana arahnya ia pergi..Menggeliga ikut Napoleon Bonaparte ke?

DEWA berkata...

INI DAHSYAT...
MEMANG DAHSYAT LAGI MENDAHSYATKAN..
MAGIK LAGI MEMAGIKKAN...
GEMPAQ LAGI MENGGEMPAQKAN...
GEGAR LAGI MENGGEGARKAN...

HEMPAP LAGI MENGHEMPAPKAN..
KAH KAH KAH

M.H.A Hamzah berkata...

dr -4 ke -5 boleh ke 6 bulan lg?

Tanpa Nama berkata...

Semua kita sengsara dengan gawat sedunia, nak makan pun susah, nak kerja pun susah...kena jadi Robin Hood agaknya kalau nak hidup sekarang ni... Peliknya depa kaum menteri semua buat tak reti aje dengan kesusahan kita semua. Minyak nak naik lagi adala...kalau kita semua tak buka mata dengan masalah ni tak tau la nak cakap macam mana generasi sekarang.

penanggah berkata...

susah2 korang lantik gua jer jadi gabenor bank negara.. gua janji tak sampai 6 bulan.. 2 bulah setengah jer gerenti lingkup.. kuikuii...

Fidaiyyin berkata...

Najib haram jadah...cakap mcm takde ilmu ekonomi...janji2 ekonomi Najib palsu...

Kilang2 kt senawang n nilai byk tutup tu...ada kilang kecikkan operasi--pekerja leh ambik cuti lama...

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah..

apa tunggu lagi? takde orang awam ke nak pegi buat laporan polis pasal datok menggeliga buat tuduhan palsu mengatakan OUR ECONOMY HAS NO PROBLEM…OUR FUNDAMENTAL IS STRONG… katanya lagi.. cepat2 buat laporan puhlis..

kah kah kah..

apa ajela berkata...

Kepada Sang Penguasa janganlah kamu berbohong lagi kepada rakyat - our economy has no problem..our fundamentals is strong..

Nah ! sekarang kamu terpaksa mengakuinya jugak ekonomi gawat teruk. Ni ekonomi pulih 6 bulan lagi ??

Sudahlah..henti-hentilah berbohong. Aku rakyat bawahan aku tahu la mcm mana peritnya hidup skrg..Jangan takbur bro..

Tanpa Nama berkata...

Walau pun aku tak tau ekonomi tapi aku tau kah..kah..kah... kah macam orang lain juga...kah,...kah...kah.

Al-Bakistani berkata...

nampaknya kita ada harapan nak dapat kentut lagi la ni... hahahahaha

Keylee Daud berkata...

mana nak garu lagi nie..hahahhaha semua dah atoso kan dd7kan hahahha..garu member sebelah punya hahaha