Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 30 Jun 2009

HOT !!! PELAJAR DI SEDUT HANTU PUAKA !!!







PUAKA HANTUI DUA SISWA UM
– malaysiakini


Dua pelajar Universiti Malaya ditahan polis sejak minggu lalu berhubung contengan "C4", "puaka" dan "Altantuya" di dinding dewan sebelum kedatangan isteri perdana menteri Rosmah Mansor.

Izuddin Hilmi Mohamad Zaini ditahan 7 pagi Rabu lalu, hari lawatan wanita pertama negara untuk menutup kempen derma 'Power of 10 Sen: Gaza Dibela' bagi anak-anak Palestin di dewan utama Akademi Pengajian Islam.

Sementara rakannya Mohd Sharuddin Ahmad Rosli pula ditahan Jumaat lalu di Petaling Jaya, kata seorang pemimpin pelajar kepada Malaysiakini hari ini.

Kedua-dua pelajar tahun dua Akademi Pengajian Islam - yang ditahan di ibu pejabat polis Brickfields - belum dibebaskan, setakat ini.






12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ketakutan yang amat sangat...siapa yang takut ni? Pengampu ke atau Mat Mongol atau suaminya? Adakah ini kes betul2 takut hantu atau kes ampu lebih lebihan? Pecacai takut pada siapa? Mat Mongol ke atau suami misteri dia? Siapa sebenarnya Pee M?
Nampaknya TT pung tak boleh lebih2 takutkan orang ngan hantu mongol!

piji berkata...

brani kerna benar....
wat pe tangkap...
nk cover ke?
porahhhhhhhhhhh!!!!!!!
let's RIOT!!!!!!!

Lee Copper berkata...

Habih la...... nanti depa ni kena buang U. Menconteng benda mencarut tak pa tapi C4, mongol & altantuya salah besaq.

Media Siber berkata...

amende la korg ni ckp macam ko pernah merasa kat tempat org. haha

Fa-T berkata...

Grafiti yang merbahaya!!! mampu membunuh!

Kucing Parsi berkata...

nak tangkap diaorang ni buat apa

kalau tulis anwar peliwat tak pulak kena tangkap

bias

ha ha ha

dah tahu dah

ha ha ha

C4 di jual di chow kit

ha ha ha

bunker explosives takder orang jugak

withdraw explosives tak yah isi form hazmat

ha ha ha

sapa ada kuasa keluarkan c4? gunner?? taik la

rosmah mansor jawapan nya

kucingsiam berkata...

meow~

Memang terbukti puaka suami Najib ni ... bila datang kampus maka ada saja orang muda yang ditimpa kecelakaan.

Puaka besar akan menjadi payung kepada puaka puaka kecil yang dijangka berkeliaran di masyarakat Malaysia. Aduhai Malaysiaku apakah salahmu disumpah dengan pemimpin seperti ini.

udin berkata...

Wah...
ini sulah kile merampau
itu budak patut kasi markah c4

itu purse lay-d mari lu pun mau kasi malu kah?

tatak baca punya olang

kage bunshin no jutsu berkata...

ape barang suruh polis tangkap...kalau kak ros brani,bomoh kan la budak 2 org tu...ape lagi,open la tender kat bomoh2 sekalian....kahkahkah

sda berkata...

adas

Ikhtilaf berkata...

Protes itu hader dari jiwa mereka yang sedar ditindas..
Tidak mungkin mereka yang menindas kan melakukan perkara seperti ini..
Salut for them..

Tanpa Nama berkata...

puaka debab sudah menganas...hukuman dijangkan penjara 20tahun terhadap kedua pelajar itu, it so unacceptable, sangat memalukan negara...mari maju wahai pemuda!!

-UMNOISDEAD-