Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 5 Jun 2009

ROSMAH SILA BACA TEXT UCAPAN BARACK HUSSEIN OBAMA INI !




UCAPAN OBAMA DI CAIRO UNTUK ISTERI ROSMAH


But I do have an unyielding belief that all people yearn for certain things: the ability to speak your mind and have a say in how you are governed, confidence in the rule of law and the equal administration of justice, government that is transparent and doesn't steal from the people, the freedom to live as you choose. These are not just American ideas. They are human rights. And that is why we will support them everywhere – BARACK HUSSEIN OBAMA

KAH KAH KAH….

kah kah kah – DOESN’T STEAL FROM THE PEOPLE…kah kah kah..

kah kah kah… CAKAP MELAYU TAK MEROMPAK HARTA RAKYAT… kah kah kah..

kah kah kah… KAH KAH KAH… kah kah kah..



15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Obama ni pun tak berapa betul ni.Sapa cakap apa yang disebut tu human rights? Dalam budaya timur, kita ada masa kena ikut cakap ketua dan tak boleh tanya banyak soalan.Nanti namanya biadap.Demokrasi bukan cara kita.Dan sejak bila USA negara demokrasi? Ia negara yang paling tak demokrasi.Anak Pak Hussein ini bersandiwara juga rupanya.

Idup Rosmah, yang telah mewarnakan Malaysia sejak Madey takda!

aZRoy berkata...

hahahaha, abes tu, kalau ketua soh pancung kepala, rompak harta, kene ikut jugak ker, hahahahaha, tak leh tanya gak ker, kekekekekeke

sebab nanti tanya dicop biadap sebab kita kan kene ikut budaya timur, hahahaha, kehkehkehkehekehkhekerkhrekrrerherkekeke

nakula sadewa berkata...

obama ni sindir husni mubarak -'mahathir' di timur tengah (lebih zalim dr mahathir dn najib sy rasa)

Nunca Caminaras Solo berkata...

Najis dan UMNO jek betul.. Paling betul Mamak Bendahara Kutty.. Khak Ptuihhh..

ANJING TANAH berkata...

BUDAYA TIMUR HARUS MATI!!!

gad berkata...

obama kalau nak bawak budaya tak senonoh mai malaysia tak payah laaa...tak boleh cari makan punya...malaysia lagi advance..pioneer dalam bidang2 tu semua...hasil dari kepimpinan melalui teladn..

Tanpa Nama berkata...

Sdr Azroy, kita lebih senang nak ikut nasihat Obama dari nasihat katakan Imam Ghazali.Cuba baca Ihlya Ulumuddin dia tentang adab-adab termasuk adab-adab berkata-kata.Contoh-contoh yang sdra berikan adalah contoh-contoh ekstrim.Nasib sdra tak kata kalau boss suruh makan taik, kita juga kena makan.Takkanlah kita begitu bodoh? hahahaha.Bila anak pak hussein kata freedom to speak ni, saya mula naik takut.There is no total freedom.I'm afraid Madey was right in this.Or even Hitler (to a certain extent(perlu kita ketawa kahkahkah di sini?)

Apa yang saya nak kata ialah...jangan tergesa-gesa terima apa anak Pak Hussein kata.Dia orang yang sama menghantar bala tentera ke Afghanistan.Kita tak boleh jadi lembu dan kerbau pada masa yang sama.

PKMPL berkata...

hai can u publish the whole obama speech pelase?

A K U berkata...

Salam...

Budaya gerombolan jer kena ikut ketua... kena hangguk kepala hotak sekali pun terpaksa hidu kentut ketua.. Haa haa haaaa Khah kahh kahhlawak ler

Tanpa Nama berkata...

Mat Monggol takut nak dengar Obama cakap. Dengar cerita Mat Monggol cakap Obama cakap tak seru bikin kalau tak caya datng la Malaysia..... kahkahkahkahkah Mat Monggol dah panic tak berani nak pergi USA takut kena tangkap dengan FBI sebab sudah entot entot sama TUYA Monggol.
Mat Monggol kata dia lagi hebat kalau berpidato sampai air lior pun meleleh... bodoh la lu Mat Monggol.
Mat Monggol patut malu sebagai orang Muslim!!! tapi biasa ;a Mat Monggol dia buat dek je......

dewamuzik berkata...

OBAMA NI NAK KENA HEMPAP NI...
BERANI SUNGGOH OBAMA INI.

solidariti MALAYA berkata...

mana tetek rosmah....

Tanpa Nama berkata...

kerajaan tajaan UMNO/BN = Lanun-Lanun Darat !







Dakis.

Kucing Parsi berkata...

ha ha Ha

Wei isteri rosmah dia tak tidur waktu obama berucap ke? dia tengah berkhayal tengok amoi china kot!

tu dia nak warga china (melanggar undang-undang imigressen) di mana warga komunis keluar dan masuk ke malaysia tanpa visa.

nanti senang dia nak kongkek amoi china ni pulak...

Tanpa Nama berkata...

adoi laa.....

http://diamjoedahmai.blogspot.com