Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 16 Julai 2009

KHABAR POLITIK MAKIN KENCANG - KAPAL GEROMBOLAN MAKIN BOCOR




CHUA JUI MENG AKAN MASUK PKR


A group of former senior MCA leaders from Johore including a former minister will soon join the opposition PKR.

Reliable sources connected to former health minister and defeated MCA presidential candidate Chua Jui Meng confirmed the move will involve former Senator David Yeoh and several other former senators from the party.

They are expected to announce their decision to leave the party and apply to join PKR on July 18 (Saturday) in Kuala Lumpur.

KAH KAH KAH..


Kah kah kah…PERANHU GEROMBOLAN MAKIN BOCOR…kah kah kah…

Kah kah kah…. PARTI GERAKAN MULA BERSUARA MENENTANG ISA….kah kah kah…

Kah kah kah... PARTI MCA MENOLAK KETUANAN MELAYU...kah kah kah..

Kah kah kah….AHLI GERAKAN AKAN TURUN BERDEMO ANTI- ISA PADA 1 OGOS….kah kah kah…

Kah kah kah…. YANG TINGGAL BERSAMA GEROMBOLAN HANYA SAMY VELU DAN PUKRAK PUKRAK PURAK…. kah kah kah…



8 ulasan:

nami o fish berkata...

beb..lu asyik cerita kapal gerombolan je..kapal pakatan lu tak nak cerita pulak.

asyik cerita seluar gerombolan terlondeh je bila lagi lu nak cerita seluar pakatan rabak pulak?

gua tak berbaris gua tak berpakat.lu proclaim lu NGI punya orang.kalau NGI lu basuh la sekali sekala badigol-badigol yang perintah pulau pinang tapi tak tau nak buat apa dengan isu kampung buah pala tu beb.tanah rakyat tu.kata pakatan rakyat tapi tak boleh tolong rakyat apa barang beb.

jangan la marah2 beb.nanti gua bawak lu 2-3 botol jupiler.tu je paling murah pun.tu pun kalau lepas kat airport kah kah kah!

cheers beb!

MenateBroke berkata...

Jangan nak gembira sangat saudara Tukar Tiub. Takut beruk-beruk ni akan jadi beban saja dalam pakatan rakyat.

Tanpa Nama berkata...

dei sami... "gunies stauk! waakin lane landek!"

dei.. sami! tarak cukup botol ka?... itu kapal mau tinggilam la
poh! poh! poh!

Tanpa Nama berkata...

nami o fish..

mangkuk nama pun blog pembankang.lu p la tgk blog bn tak pun tgk je tv n baca la paper bn.kan banyak.blah la mangkuk..

bn-berok negara

Tanpa Nama berkata...

bro nami o fish...



ni blog pembangkang bro...btw pasal kg buah pala tu masa BN perintah Penang depa amek tanah tu dan jual pada pemaju yang nak buat umah kat situ..dah sain agreement pun.. kalo kjaan PR nak tolong penduduk depa kena baya ganti rugi rm150 juta..pasal tu nak mintak federal govt tolong...media MSM je putar belit citer..anyway lu try cek kat sini http://tukartiub.blogspot.com/2009/07/bagaimana-berita-di-putar.html

nami o fish berkata...

haha nampak sangat dua ketul ni membangkang tak bertempat...

orang membangkang sebab berfikir,bukan sebab logo ke ape..

adoihai nkoram ni..dah la bro isham,aku layan jupiler lagi baik hahaha!

Kucing Parsi berkata...

yang ni nak buat apa

dah jadi ayam pencen

cakap kat anwar jangan ambik diaorang

ha ha ha

suruh diaorang masuk parti lain

ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

nami o fish..

sama la mcm ko nami.. kalau dh toktok tu apa yg org BN buat pon betol di mata ko. senang ja hal kat kg buah pala tu. tp bagus jugak la ko ni, baca jugak berita dr sumber alternetif.. respek lu bro. lyn ketum lg best..