Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 17 Ogos 2009

AL-MALIKUL NAK KUNTAU LAGI




DERMA RM10 JUTA : MUHYIDDIN DIDAKWA TAKUT KETELUSAN
– harakah daily

Tindakan terdesak Muhyiddin Yassin melarang Ong Tee Keat dan Ahli Parlimen Bintulu, Tiong King Sing berperang secara terbuka menerusi media mendedahkan lagi pekung yang selama ini disorok oleh Barisan Nasional.

KAH KAH KAH

Kah kah kah… SONGLAP 10 JUTA DUIT RAKYAT BUKAN PENGKHIANAT… kah kah kah…

Kah kah kah…NAIK KAPAL TERBANG KERAJAAN BUAT KERJA PARTI BUKAN PENGKHIANAT ?.... kah kah kah..

Kah kah kah… KENA TIPU OLEH SINGAPURA … BUKAN PENGKHIANAT ?... kah kah kah…

Woit…. KALAU SYARIKAT BERAS NEGARA… DIMILIKI SYARIKAT ASING BUKAN PENGKHIANAT ?.... kah kah kah..

Woit… KALAU BODOH MACAM BOTOL … TAK PENGKHIANAT KE ?..kah kah kah….



6 ulasan:

tukar duit berkata...

klu PR gaduh pesal hilang seposen .. abih sumer paper lamer letak frontpage .. klu derang gaduh pesal RM10juta .. suh bisik2 lak .. nak sorok pon dh tak leh woi .. dh terlondeh ..

Djebat berkata...

cek projek kat danga bay..
dgr2 kata, 2 dari 600 rumah mewah kat situ milik melayu..
yang lain semua milik rakyat singapura..
tanah kita dijual lagi..

the professor berkata...

hahahaha bodoh mcm botol.. mcm sial bunyinye.. hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

Aku rasa Muhyiddin memang makan banyak di danga bay..dulu muhyiddin mmg ada 'tink tank' team dia sendiri untuk naikkan dia...pengkhianat bangsa muhyiddin ni! pelik betul licik dia cover aktiviti dia..aku rasa sapa-sapa pun tahu banyak cerita sial dia menelan duit rakyat jelata.. tapi biasalah, rasuah dalam kerajaan ni mmg dah jadi asam garam mereka sejak lama dulu..

Tanpa Nama berkata...

Gila betul, RM10 juta bukan duit kecik-kecik umat...banyak welfare yang boleh cover dengan duit sebanyak itu..apa nak jadi agaknya dengan politician ni..kat pasar malam tu banyak orang cacat mencari rezeki dan mengemis..itu kan hak mereka..untuk hidup sama adil di muka bumi ini..ya allah...ke manalah perginya akal fikiran mereka ini? tiada keinsanaan langsung..entah apa yang diorang nampak agaknya.. kita kan perlu hidup sama-sama menikmati keindahan rezeki tuhan di muka bumi...

Wong Pencen berkata...

"… KALAU BODOH MACAM BOTOL … TAK PENGKHIANAT KE ?"

Yang lain-lain tu bolehlah kata penghianat. Takkan bodoh pun kira penghianat. Orang bodoh mana boleh fikir, macam mana nak jadi penghianat.

Orang bodoh cuma boleh jadi penyokong penghianat. Yalah, bodoh kan, mana tau dia sebenarnya menyokong penghianat.