Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 26 Ogos 2009

HOT HOT HOT !!! TERKINI !!! TER NOW !!!




AKTOR PORNO HILANG KERJA


Berita jam 11.49 malam.

Berita belum saheh tapi sudah sah !!

KAH KAH KAH...KAH KAH KAH... KAH...

woit... APA KHABAR PORT KLANG ?... kah kah kah




16 ulasan:

megat dewa berkata...

Adakah tuan director tak suka sebab telor aktor tu lebih besar dr dia punya?

Tanpa Nama berkata...

Dr Chua - i feel sympathy to you, making love is not a crime. that is human nature. dono why your mca colleague treat you like animals ! go out from MCA , bring your supporter to support PR :) they will defense your right :)

Tanpa Nama berkata...

itu hak peribadi dia...keluar dari MCA lagi baik Dr.Chua...banyak sgt musuh dalam selimut....sampai agenda dalam selimut pun diorang nak tumpang sekaki... apa punya turrrrr!

1malaysia...1selimut...1katil...
1bantal..1kilo TAIK!!!

Tanpa Nama berkata...

Maksud abang Isham, Peter North? hehe

Tanpa Nama berkata...

bro.kak lang london kirim salam kat lu bro,

indraputra80 berkata...

Tunggu dulu....

Mana tau kalau kalau ada ulang bicara...atau ada bukti baru jumpa.

Keputusan hari nie di tolak , namanya kembali bersih macam biasa kita dengar dan baca.

Smue nie bole berlaku apa?.

Mcm tak biasa pula.

Tanpa Nama berkata...

Mat Mongol kena ra ra ra....ong kee sudah buang penganti beliau supaya selamat....mat mongol naik ra nampak bik momma, mongol sudah tiada....

Tanpa Nama berkata...

Bro....port klang ok..YB jer mangkuk hayun

master berkata...

I like your twisted words, 'making love' ..

nami o fish berkata...

apa susah beb,sedangkan mat rempit pun boleh cari makan dengan 3gp,dengan camera handphone je,inikan lagi pak menteri.

Orang BN kalau tak puas hati je,lompat PR.Orang PR kalau tak puas hati je,lompat BN.

Apa ahli politik ni nak jadi atlet lompat jauh ke?

Beb,apa-apapun,tak boleh lawan Ibrahim Ali.Jaguh lompat negara.(tapi tak bawak pulak pingat emas kat negara).

Khun Pana aka johanssm berkata...

Entot entot baik untuk kesihatan.
Chua perlukan senaman sihat tu.
Jangan ikut Dino anak Rais yang entot-entot lari...wakakaka
Tapi itu memang budaya dan tradisi Rais.

Dr.Chua, ChinaDoll itu khabar baik? sehat?

Tanpa Nama berkata...

Making love while you're claiming from gomen expenses is a crime !
Pegi mampus lah Chua Soil Leg ...macam tak dak org lain nak ganti kao ...pukimak bodoh penyokong2 malaun nie!

Tanpa Nama berkata...

Kesian sungguh2 Soi Lek .... begitu 'naive' sekali ....

dia ingat dengan pengakuannya dia adalah gentleman ... tapi rupanya tidaklah begitu ... nafi saja sekurang2nya dapat benefit of the doubt ...

Apa faedah nak masuk semula dalam MCA yang merancang utk menjatuhkan awak ... sepatutnya berudur saja dr politik .... kesian ....

jono berkata...

tanpa nama 27.8 00.02

bagus sangat la tu, himpun kan semua perosak2 BN dalam PKR, takkan nak jilat aper yang dia orang ludah wei... lama2 PKR pun sama hanyut... jangan jadi bodoh!!!

Jarri berkata...

peter north? uih.

AnginSepoi berkata...

comon lah towkey...support pr..cuma jgn jadi ahli dulu tau. support jak dulu. itu b end dah nak mampui..kalau towkey tak lompat..silap-silap towkey kena kasi telanjang di public oo..