Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 27 Ogos 2009

BARISAN NASIONAL AKAN BERTERABUR PECAH




MCA PECAT SOI LEK
- melayau

Krisis kepimpinan MCA semakin meruncing apabila Majlis Presiden menerima cadangan Jawatankuasa Disiplin parti untuk memecat keahlian Timbalan Presidennya, Chua Soi Lek berkuat kuasa serta merta.

Presidennya, Ong Tee Keat berkata, keputusan sukar itu terpaksa dibuat kerana cakera padat digital (DVD) skandal seks Soi Lek yang tersebar sebelum ini telah merosakkan imej parti.

``Berdasarkan Artikel 127 (A) Soi Lek boleh merayu dalam masa 14 hari keputusan ini dibuat.

``Bagaimanapun, di bawah Artikel 128, sebarang keputusan yang dibuat oleh jawatankuasa pusat atas kesalahan disiplin adalah muktamad,’’ katanya pada sidang akhbar mengumumkan keputusan itu di Wisma MCA di sini kira-kira pukul 12.30 tengah malam ini.

KAH KAH KAH…

Kah kah kah…. DUA TOWKAY CINA BERGADUH…. kah kah kah…

Kah kah kah…. RAKYAT SATU MALAYSIA TEPUK TANGAN… kah kah kah..

Kah kah kah…. DUA LANUN BERGOCOH… BIAR KAN BIAR KAN… kah kah kah..

Nota :
Semua ini berlaku kerana pukulan pilihanraya
yang lalu. Telah bagitu lama kiat ditipu dan di
bodohkan – masanya telah sampai untuk kita
humbankan lanun lanun ini.

Dengan satu pengeculian Soi Lek akan menggantikan
John Holmes, Ron Jeremy atau Peter North. Jangan
buat buat tak kenal nama nama ini kah kah kah.




17 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

John Holmes, Ron Jeremy atau Peter North..?
pernah dengar tapi tak ingat... ooo... bintang felem wrestling, Peter North Pole.. hehehe.. terkenang ketika dulu... dah lama dah...

Nunca Caminaras Solo berkata...

John Holmes, Ron Jeremy, Peter North.. Ini nama seantaro benua kenal..

Tanpa Nama berkata...

ALAMAK!!!!!!!!!!
Ini macam Johor mmg confirm bungkus next election.
Satu kerusi Parlimen MCA akan lompat masuk DAP.
Kalau Chua Jui Meng dah masuk PKR, xkan Chua Soi Lek nak masuk PKR lagi?
Kalau dia masuk Gerakan, dia pun boleh tenggelam. Harapan hanya pada DAP.
Aku xtaulah kalau2 dia dah ambik borang nak jadi ahli bukan Islam PAS?????
Kalau dia masuk PAS dan tanding parlimen atas tiket PAS poning kepalo den. Aku confirm dia akan perkenal rang undang-undang baru.
lelaki bukan Islam boleh poligami tanpa perlu mendapat kebenaran isteri pertama!!!!
Aku rasa Sharizat sure akan melenting. Sebab Sharizat lagi suka wanita jadi GRO, pompuan sundal dan minah urut dari jadi isteri yang sah.
Sharizat suka tengok ramai anak lahir tak boleh letak nama bapa dalam surat beranak.
Supaya lebih banyak rumah kebajikan boleh dibina.
Dan lebih banyak projek juta-juta boleh diluluskan oleh parlimen.
Ini semua penting untuk aktiviti kempen. Terutama masa pilihanraya kecil. Masa nilah nak gunakan semua peruntukan kementerian termasuk claim perjalanan claim hotel dan claim entertainment.
Sambil melihat raya susah dan miskin , sambil kita sama-sama entertain ramai-ramai.

jawa peranakan berkata...

gua kenal peter north sahaja..

Tanpa Nama berkata...

ingak tu nama2 tu...wakakkaka...xxx...

tukar video berkata...

derang tu mmg wrestling jugak .. tapi wrestling x pakai seluar .. hahaha

Tanpa Nama berkata...

hahahaha

ron jeremy muka hodoh pon leh jadi pelakon blue...vintage tuh..hahahah

coma of souls

religionspirituality berkata...

tanpa nama...

peter north pon x kenal? hahahahaha
legend pornstar la...

coma of souls

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

kena buang

parti buang dulu

polis tak berani tangkap ke??

buat video lucah bukan salah ke?

dragsuperstar berkata...

hahaha..binchek kau sham...peter north..aktif lagi wei hahahha

AnginSepoi berkata...

KALAU UNCLE AH LEK YG JADI PORNSTAR AKU GELI TENGOK uiiii..tak sanggup tengok...

Tanpa Nama berkata...

jgn lupa pada rocco sefredi...si tarzan hahahahha

coma of souls

Budak Baik berkata...

Bang,
Tambah sorang lagi boleh?

Rocco Sifredi "The Italian Stallion",

Tanpa Nama berkata...

kehkehkeh... peter north penah belakon pilem gay weh... hahahah...
penah jadi top, penah jadik bottom...
paling famous, jadik bottom untuk rick donovan... :P

nama untuk pilem gay dia matt ramsey... hahha...

Johan berkata...

Gua cume kenal Baby Rina je kahkahkah Malaysia boleeehhh!

Tanpa Nama berkata...

Jangan lupa naMA Elizabeth

Tanpa Nama berkata...

queen elizabeth buatpe..dah barai ...luyai.