Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 21 Ogos 2009

PERMATANG PASIR – HOT HOT HOT !!!




ROHAIZAT NAFI DAKWAAN ADA ISTERI KEDUA
- mallaysiakini

Calon BN Rohaizat Othman menafikan dakwaan bahawa beliau mempunyai isteri kedua yang dikenali sebagai 'Hafizah', seperti didakwa oleh Ketua Dewan Pemuda PAS Nasrudin Hasan.

Nasrudin mendakwa Hafizah yang dikahwini oleh calon BN itu pada tahun 2005 merupakan ketua kerani, yang berkerja di pejabat Rohaizat selama lapan tahun yang kini tinggal di Jengka, Pahang.

Ketua Pemuda PAS itu juga mendakwa Hafizah menuntut agar Rohaizat "mengaku bahawa beliau adalah isteri keduanya."

KAH KAH KAH…


Kah kah kah…. INI SUDAH LEBIH…. Kah kah kah…

Kah kah kah….. INI BUKAN ISU RAKYAT… kah kah kah…

Kah kah kah…. ISU PUNAI BERCABANG INI…BUKAN MACAM SONGLAP DUIT….kah kah kah…

Kah kah kah….SENANG SAHAJA…. PERGI CARI MISS SITI CIK PUAN HAFIZAH…. Kah kah kah…

Kah kah kah…. TANYA CIK PUAN INI…kah kah kah…

Woit… ESOK PUASA…. TAK BAIK… LEPAS KENTUT MASA CERAMAH….kah kah kah



9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salah ke kawin dua?
ok lah dr layan gro kt kelab dangdut kan?
apsal takmo ngaku plak??
konfiusss

Tanpa Nama berkata...

Ingatkan kain je yg terlucut, rupanya boxer pun lucut jugak??

Maka al-kisah terserlah lah pada sekian rakyat jelata punai yang bercabang dan berkurap.

Tungguuuu akan ada PC nak buat pendedahan.

-Zackry-

Tayadih Maysia berkata...

BRO,


lawak lawak...hahahaha

www.duniacacamarba.blogspot.com

huh!! berkata...

tak salah kawin dua..kalau dah kawin, ngaku jer la..

SUKJ berkata...

kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah...PADANLA BERAS TAK CUKUP...kah kah kah kah...kah kah

REMBAT KOPERASI GETAH...BELI BERAS...kah kah kah kah..kah kah

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

nak kawen 5 pun tak kisah tapi jangan lupa bagitahu

ha ha ha

kantoi kan susah

ha ha ha

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

wahh!
ini burung punai baka pulau pinang memang boleh kawan baik dengan raja burung tiong baka pulau borneo yang pandai berkata2 iaitu jelmaan raja enggang (sarawakian hornbill)!
boleh juga jadi anakdidik yang baik supaya dapat menguasai teknik menukarkan duit daripada hanya 140ribu sehingga menjadi 10juta, tanpa menggunakan teknik ilmu hitam atau black magic atau black money, sebaliknya hanya mengguna ilmu kuntau bermodalkan ayat2 power

AnginSepoi berkata...

Baik tarik dirilah dari terus bertanding. kalau tak, makin banyaklah rahsia akan terburai..

Penegak berkata...

Hah! Kalau nak tau cerita sebenar tentang pompuan yang mendakwa "isteri kedua" Rohaizat, di sini penerangannya...

Erotomania: also known as De Clerambaults' syndrome is usually described as a rare delusional syndrome that characteristically involves a woman who believes that a man, typically of a higher social, economic or political status, is in love with her.

hakikatnya Rafizah itu pengacau rumah tangga orang dan mempergunakan gelanggang politik PAS untuk membalas dendam akibat godaannya ditolak...mentah-mentah pemimpin PAS percaya tanpa usul-periksa, tanpa bukti yang sah... rumah tangga Rohaizat aman damai kerana kedua-dua suami-isteri telah masak benar dengan sikap pengacau yang bernama Rafizah ini yang telah bertahun-tahun mengganggu mereka berdua...happiness is the best revenge for the haters! yang saya tak faham kenapa orang pecaya cakap si rafizah tapi tak pecaya penafian rohaizat dan ibu-bapanya…Itu fitnah semata-mata!

Abdullah Penegak Kebenaran