.

Rabu, 23 September 2009

HARI HARI AKHIR UNTUK MAKANG IKANG
KERAJAAN TERENGGANU BEROPERASI TANPA SOKONGAN MAJORITI
– malaysian insider

Krisis politik Terengganu dilihat semakin runcing apabila beberapa usaha termasuk lawatan khas Muhyidin Yasin dan Hishamudin Husein gagal menampakkan hasil positif untuk memulihkan keadaaan

Parti Keadilan Rakyat (PKR) Terengganu mendesak Menteri Besar, Datuk Ahmad Said segera membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) kerana semakin jelas beliau kini tidak lagi mendapat sokongan majoriti dalam dewan berkenaan.

Kumpulan penyokong Idris yang terdiri lebih 12 ahli dewan jika dicampur dengan ahli dewan daripada PAS jelas telah menafikan majoriti penyokong Ahmad Said dalam DUN.

Tinjauan MI di sekitar Terengganu menunjukkan kain-kain rentang ucapan selamat hari raya di kawasan dikuasai kumpulan anti Ahmad Said tidak meletakkan gambar menteri besar itu besama ADUN.

Adun Kuala Besut misalnya meletakkan gambar beliau bersama dengan Idris Jusoh bukannya Ahmad Said. Ia dilihat satu keganjilan walaupun Idris adalah ketua bahagian Umno Besut.

KAH KAH KAH…

woit… INI SUDAH PARAH…KERAJAAN TERANGGANU AKAN JATUH…kah kah kah…

kah kah kah…AHMAD SIAD SUDAH JADI SURAT KHABAR LAMA… kah kah kah…

nota:
ini adalah perebutan jawatan. dengan adanya jawatan
ertinya ada projek. dengan projek maka berbilion duit
minyak akan dapat di salorkan. geng mb lama sudah tak
dapat apa apa. telor penyu pun tak dapat kah kah kah.
2 ulasan:

Haji Kepala Lembu berkata...

punyalah jahat orang terengganu ni. Mamat sembab pun dorang tak layan. Lidah kontot lagi lah. aduiii...sia=sia betul kehadiran berhomestay semasa bulan puasa di terengganu. rugi betul lah merendah diri bersahur dengan orang-orang miskin dan melarat. buat baik pun orang tak tengok..patut pun pi menangis depan banduan..aduiii parahhh

Tanpa Nama berkata...

jd batu bersurat boss...