Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 September 2009

KESAH SAEKOR MUNKEE KEPANASAN




AHMAD SAIAD TOLAK TAWARAN JADI MENTERI
– malaysian insider

Menteri Besar Terengganu, Ahmad Said dilaporkan menolak tawaran untuk menjadi Menteri Pusat bagi membolehkan beliau meletakkan jawatannya di Terengganu.

Tawaran ini adalah sebagai salah satu usaha yang dibuat Umno untuk menyelesaikan krisis di Terengganu sekarang.

Ia dibuat oleh kepimpinan Umno untuk membolehkan Ahmad Said digantikan oleh pemimpin Umno yang lain di Terengganu untuk menyelesaikan krisis.

Mengikut pelan itu, Ahmad akan dilantik menjadi senator dan seterusnya dilantik sebagai menteri penuh.

Dengan penolakan ini, bermakna Umno Terengganu akan terus bergolak. Yang terakhir, majlis Muhyidin Yassin diboikot oleh kebanyakan Adun Terengganu yang tidak menyokong Ahmad Said.

KAH KAH KAH…


woit… HANG INGAT MUNKEE INI BODOH KE ?.... kah kah kah…

kah kah kah… HANG INGAT MUNKEE NI MAKANG IKANG KE …kah kah kah…

kah kah kah…MUNKEE NI DAH PANDAI MAKANG KOBE STEAK LAH… kah kah kah…

woit… HANG INGAT MUNKEEE NI MAT DANGDUT KE… kah kah kah…

kah kah kah…MUNKEE NI KAMCING DENGAN MICHELLE YEOH… kah kah kah…

kah kah kah… BULAN DISEMBER BRADD PITT DATANG MONSOON CUP…kah kah kah…

kah kah kah… MAMAK MAMAK BOMBAY NI MUNKEE NI TAK PANDANG…. kah kah kah..

kah kah kah….TAHUN DEPAN PARIS HILTON DATANG GANU….kah kah kah..

woit… SHAROUK KHAN MANA ADA STANDARD…. kah kah kah…

nota:

gaji semua menteri munkee ni boleh bayar.
munkee ini ada berbilion bilion duit minyak.
dia boleh supply buah kurma nabi untuk semua
masjid di ganu.

hang jangan nak trik munkee ni.
munkee ini tahu bila letak jawatan
hang kata bai bai. munkee ini telanjang
bulat bertogel cari kambin kah kah kah.




4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Shah Rouge Kan standard Melaka aje? Mungkin munkee ali rustam pemninat bollywood?

Haji Kepala Lembu berkata...

tak payah jadi menteri..lantik jadi ketua kampung kat seksyen 23. suruh jaga lembu kat sana..

Tanpa Nama berkata...

kehkehkeh
puak UMNgok ni mmg lah 0 dlm kepala depa, mmg tak kreatif langsung! (patutlah org2 kreatif tak leh geng dgn UMNgok ni, cthnya sasterawan2 negara asek rapat dgn pakatan rakyat je)

kepala UMNgok ni kontang idea, balik2 guna taktik lama - hanya budak hingusan mcm daaksaytunk je
yg termakan trick bodoh gula2basi puak depa ni...

tapi yg lebih bangang ialah bila depa nak gunakan trick lama ni sesama suskusakat depa jugak! kahkahkahkah! mmg sah BoNgok macam lembu2 seksyen 23, BaNgang macam lembu khinzir toyol, bodoh macam lembu2 ezam!

ahmad said tu bukan budak hingusan
bukannya dia belum lahir di era ex cm melaka (abu zahar?) yg tak disukai ramai puak2 UMNgok melaka lalu ditukar dari jawatan cm ke jawatan federal... itu bukan naik pangkat, itu proses dinginbeku lembu BoNgok yg telah dipenggal kepala! beberapa tahun shj berlalu dan dia pun lenyap dan org pun tak ingatkan dia dah... ada sesiapa pembaca tt yg ingat lagi mamat tu? aku pun ingat2 lupa nama dia dah..

ahmad said ni byk makang ikang tepi laut dgn michelle yeoh, byk protin yg membentuk sel2 otak dia kehkehkeh kalau tak, takkan dia dpt mempengaruhi agung/istana utk menumbangkan idris yg dah kuat bertapak yg sgt pjg akar dia sepanjang pantai2 negeri terengganu!

Kucing Parsi berkata...

ha ha ha

beri menteri penuh kalau dah ada problem buat apa

ha ha ha

memang dia tak bodoh kalau tak mesti dia nak

visit

http://www.melodymockers.blogspot.com/