.

Sabtu, 19 September 2009

MANA LORI SURAT KHABAR LAMA ?
UTUSAN MALAYSIA , KOSMO DI EDAR PERCUMA


Ribuan warga kota yang dalam perjalanan pulang ke kampung untuk berhari raya menerima akhbar Utusan Malaysia dan Kosmo! yang diedarkan secara percuma di Plaza Tol Jalan Duta dan Sungai Besi di sini hari ini.

Pengedaran akhbar oleh kakitangan Utusan Melayu (Malaysia) Berhad itu dilakukan di plaza tol arah keluar Kuala Lumpur ke selatan dan utara.

Hari ini saja, 10,000 naskhah akhbar Utusan Malaysia dan 2,500 naskhah Kosmo! diedarkan di Plaza Tol Jalan Duta dan Sungai Besi bermula dari pukul 9 pagi hingga 11 pagi.

KAH KAH KAH…

woit…. INI SUDAH TEROK … kah kah kah…

woit… PASAI APA BAGI FREE…kah kah kah..

kah kah kah… NAK LAWAN THE SUN KE ?.... kah kah kah..

kah kah kah …. DULU BAGI FREE MASA PILIHANRAYA PERMATANG PAUH…. kah kah kah…

woit… KALI INI BAGI FREE KERANA DUA INDIA BERGADUH KE ?... kah kah kah…

kah kah kah... ATAU HARI RAYA RAMAI ORANG PILIHARAYA ANAK KUCING ?.... kah kah kah..5 ulasan:

Johan berkata...

kahkahkah..akhbar Sun masih ade sikit kredibiliti dlm laporan walaupun dimiliki oleh Berjaya Corp..Meloya dan kosmo akhbar jadikan pembungkus nasi pun tak layak..bau meloyakan..membahayakan kesihatan,nanti cirit-birit kahkahkah..

Haji Kepala Lembu berkata...

ADA ADA SAJE....MAKLUMLAH AKHBAR TAK LAKU..SAPA NAK BELI KALAU BERITA TIPU..TERPAKSALAH BAGI FREE..TU PUN RAMAI YANG TAK MAU..YANG TAK MAU AMBIL SILAP SILAP KENA ISA LAGI LEPAS RAYA.

sby berkata...

aku dah lama haramkan membeli utusan melayau nie..tak ghairah langsung nak baca nya.surat khabar yang menutup minda dan suka bodohkan melayu.

Tanpa Nama berkata...

Pergi depan campak kuar tingkap keta....hau hau hau hau....tunggu saman ekor plak keran enggan di bodohkan!

Tanpa Nama berkata...

alahh pasal jualan dah menurun..mcm aku tak tau..
ramai dah org tak baca utusan..padan muka..hancur la utusan melayu...keje tau nak bodek je..harap2 la bankrap abes cite..

ala mcm tak tau..nampak jualan tinggi pon pasal kroni dgn menteri suh letak kat tpt2 krajaan..suh yb hadiah kat skolah2..

guna taktik mcmtu,,jual buku blu la weiiiiiiiiiii