Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 10 September 2009

RUKUN UNTUK KAUM MUSLIMAT PAS




RUKUN KHUSUS UNTUK KAUM MUSLIMAT




LIMA RUKUN WAJIB


rukun ini diberi tahu khusus
kepada kaum muslimat Pas yang
tertarik hati dengan kerajaan perpaduan.


Pertama: mereka hendaklah mula belajar
mengukur baju.


Kedua: mereka hendaklah mula belajar
menjahit kain.


Ketiga : mula lah pandai mengikat.
cuba melatih diri mengikat buah
nangka
.

Keempat :
setelah cekap mengikat buah
nagka - cuba berlatih mengikat tempayan beras.


Kelima: setelah cekap dengan tempayan
cuba mengikat perut kerbau.


latihan rukun ini wajib dijalankan
setiap malam sebelum dan sesudah bertadarus kah kah kah.




26 ulasan:

Keliwontron berkata...

Cute la Suami Najib tu ...patutlah Isteri Rosmah terpikat ...kalau nak bersenggama berapa minit la nak bukak kimono tu
Rukun ke-enam ..bila dah pandai ikat kerbau tu kena tau macamana nak sembelih masa Raya Korban nanti

Syahrul Helmi Mohd berkata...

Kuikuikui... ini sajak ke apa ni bang? Apapun best juga, hehe.

Khier berkata...

pecoh perot boh!!!
muahahahahahaahahaha

Tanpa Nama berkata...

http://sangkluang.blogspot.com/nori

Tanpa Nama berkata...

humang aii!
tak ubah macam TENUK, species baru TENUK biru merah !!!
ha...ha...ha...

Tanpa Nama berkata...

gemuk pendek bulat-bulat.. putih gebu plak.. dh mcm _ _ _ _ plak aku tgk.. kahkahkah..

Tanpa Nama berkata...

http://xtive.utusan.com.my/tools/utusan/update_gambar/PTJ000020177.jpg

Bik Mama baca quran buka aurat

umno terus mara berkata...

x abes2 kutuk bik mama idola aku..

comel la bik mama pakai kimono..

macam kerbau..

kah kah kah..

Tanpa Nama berkata...

dah buka nnt aku kutuk la
aku baru pasang niat je ni

Tanpa Nama berkata...

Macam tenok,,,,,ada orang kata macam spongebob,,,,,ninja turtle pun boleh juga,,,,,zaman dollah walau pun tidur sempat juga naikkan gaji kakitangan kerajaan,bagi subsidi cukai jalan.zaman istri rosmah bonus tentu dah tak ada,bagi rm500 bayar dua kali tu jangan harap nak dapat bonus,rm250 bagi duit raya jadi apa,nak perbodohkan kakitangan kerajaan.Cukai jalan keta lebih 10 tahun naik rm200,barang alat ganti kereta naik,insuran naik,barang keperluan harian naik,tambang bas naik,minyak naik.pemimpin paling cerdik di dunia,tak ada duit ambil dari rakyat cara paksa.Dasar melayu umno kena tipu sepanjang hidup,sokong guna otak kepala lutut....

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

RUKUN KE-6...

- KERAT BATANG KELAPA SEPANJANG 6 KAKI

- PACAK DI RUANG TAMU.

- PELUK DAKAP SETIAP HARI. ANGGAPKAN ITU ADALAH SETAN JANTAN PUKIMAK BOLYWOOD'...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

Tanpa Nama berkata...

ha..yg ni godfather x dapek buat.
satu lagi muslimat pas kena hafal lagu" I will follow you..

NHB berkata...

Kah Kah Kah Kah Bro Syam nie tak abis-abis buat lawak. Haduhhhhhhhhhhhhhhh

Tanpa Nama berkata...

isham

lu ni tak patut la

lu sepatutnya ambil gambar dia tengah mengaji quran kat website utusan hari ni

boleh tambah rukun untuk muslimat PAS

jibam

Tanpa Nama berkata...

Salam bang isham

sudah-sudahla tu mengata bik mama.
sensitif la kalau cerita orang gemuk ni. macam hilang sikit keintektualan bang bila kritikan tentang isu sosial, politik, semasa idea bernas dikacau oleh mengumpat yang keterlaluan. Saya bukan suka jugak dekat dia tu tapi dah lama abang menjadikan dia bahan kutukan orang lain untuk tumpang sekaki.

ok,,maaf yea.

murai77 berkata...

apa pahala yang ko dapat pun aku xtau..

nabi pun menegah menghina orang, nik aziz dah kuar lesen baru ke?

Radzi berkata...

Salam Ramadhan
bro isham.

mung jangan dok perli sangat muslimat pas,not good attitude also la bro, my mum, grand ma all muslimat pas... mung ni bermanhajkan sosialis sangat la bro, Wat ever story pun post dalam blog, ada kebenaran dan ada juga yang bertentangan dengan Islam tu sendiri, apa-apa pun Islam is the way of life,

Time kasih bro,

Pst; Jangan Taksub sangat dengan Pemikiran Sosialis..

zeqzeq berkata...

selamat bewajib

Haji Kepala Lembu berkata...

kwak..kwak..kwak..mcm blue hippo..satu lagi kena elajar ikat suami..

Tanpa Nama berkata...

bro sham just being sarcastic la...takde nak kutuk muslimat pas pun...please read between the lines...but he who eats chillies, he who tastes hot la bak kata mat salleh...tapi bab bik mama tu, memang terang sungguh niat beliau nak mengutuk...

Tanpa Nama berkata...

yalah..memang ada danger..ben tantawi,PAS ganu,Dr.Mamat Umno Ali..all nak masuk UMNO,demi $$,jawatan and pangkat(sebab mereka tak dak kebolehan lain)

Jebat Musibat berkata...

takde cutting lansung!!!

macam tong dram!

straight cut!

ditambah plak perangai yang poyo.

kah kah kah

digger berkata...

1st time aku tgk babi pakai kimono...

Johan berkata...

pesal tak pakai baju tradisional perempuan Mongolia?kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

sebijik macam doraemon
hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Bro..gelak2 jugak..tp mintk tolong jgn la kutuk PAS,dan x salah brtdarus tiap2 malam,x hina..dpt pahala lg.Islam for all..