Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 24 November 2009

BILA SEMBAB BUKA MULUT - SATU MALAYSIA PAKAI PAYONG



KALAU MUNKEE INI BOLEH DAPAT IJAZAH - SELIPAR PUN BOLEH BUAT PHD





UNIVERSITI MAIN PERANAN PENTING BINA MODEL EKONOMI BARU
- melayau

Muhyiddin Yassin berkata, dalam usaha kerajaan membina model ekonomi baru berasaskan pengetahuan, universiti memainkan peranan penting sebagai pusat kecemerlangan ilmu, inovasi dan kreativiti yang akan memacu ekonomi negara ke tahap lebih tinggi.

Dia berkata, dalam hal ini, sumbangan universiti terhadap penghasilan kajian dan penemuan baru yang bermutu tinggi dalam pelbagai bidang merupakan prasyarat utama pencapaian matlamat ini.

"Justeru, dunia akademik di negara ini perlu dirangsangkan dengan budaya kecemerlangan penyelidikan yang akan menggalakkan percambahan ilmu dan penghasilan pelbagai penemuan baru yang bermanfaat untuk kemajuan negara,” katanya semasa berucap pada majlis penyampaian “Anugerah Tesis Terbaik YAB Tan Sri Datuk Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd Yassin”, .

KAH KAH KAH…

kah kah kah... MODEL... MODEL... MODEL... kah kah kah..

kah kah kah… MODEL APA NAK BUAT… kah kah kah..

kah kah kah… MODEL MONGLIA DATANG KENA BUNUH… kah kah kah..

woit… AKADEMIK BENDANYA … MUNKEEE NI CAKAP?... kah kah kah..

kah kah kah… CUBA TENGOK NAMA HADIAH INI…kah kah kah..

kah kah kah… INI WAL AKADEMIK WAL BODEKI WAL ILMIAHLI… kah kah kah

woit... KURANGKAN DAGING DIMUKA ITU SIKIT... kah kah kah..

kah kah kah... BERAT KEPALA ... HINGGA TAK DAPAT BERFIKIR...kah kah kah



9 ulasan:

نيك حافيظول berkata...

sembab ooo sembab kah kah kah kah kah

kadang kadang aku tengok muka sembab ada juga sebijik dengan Raj Kapoor kah kah kah

Ataupun hampir hampir seiras dengan
mat bonggol dalam cerita pendekar bujang lapok kah kah kah kah kah

lawak gilerzz

Tanpa Nama berkata...

Kesian Mat Sembab....kena cuci taik MCA masa dalam tempoh Mat Mongol keluar negara!MCA bertahun tahun tak dapat selesai masaalah, super mat sembab dalam tempoh 1 minggu.....hau hau hau hau....macam 1 mesia plak!

Harris berkata...

Salam br0 TT..Almalikul kena wat pr0ses sed0t lemak di muka beliau tu.Baru la beliau bleh berfikir n berfatwa laju2.Tpi x guna gak klu berfikir laju2 p0n.Mentaliti tahap l0ngkang punye TPM!!Fatwa p0n x buleh pakai langsung(fatwa leb0ng meleb0ng).Kasi sesat akidah umat melayu.

mosabit berkata...

anugerah tesis muka sembab muhyidin yasinn??...
woiit.....apalah anak mad yasin ni....itu membenarkan nama digunakan untuk itu ini anugerah pun sudah dikira rasuah...

woiitt...lain lah kalau dah meninggalkan dunia ini ...
macam jalan p.ramlee ker....jalan tun razak ker...

itu pun nama p.ramlee dan tun razak digunakan tanpa kebenarannya pulak......
kah kah kah kah kah kah...

apa punya turrr la...

Sudin berkata...

membina model ekonomi baru berasaskan pengetahuan,.....kah,kah,kah......apa punya statement ni???

Utusan penyebar virus kebodohan melayu....termasuk menteri-menteri gerombolan LANUN Umno/BN....

Knowledge is power dah lama lingkup kat malaysia ni hasil telan dan mentedarah mamak pukimak Mahafiraun......tak payah belajar masuk universiti,jadi ahli gerombolan lanun Umno/Bn cukup untuk telan dan lingkup....
kerjanya senang je.....tipu selagi termampu.....alasan ketuanan melayu....!!!!
wartawan utusan penyebar virus kebodohan cukup bulan ambil gaji...bodek selagi termampu.

Kontrektor kelas F gerombolan SPM pun tarak.......ni berasaskan pengetahuan ke pukimak muhyiddin ?
Jambatan boleh runtuh....kota dah jadi purba....berasakan apa ?

Selagi kepala setan mamak Mahathir dan gerombolan lanun Umno/Bn tak dihapuskan jangan harap ekonomi ka kecermelangan akademik ka nak maju....lingkup !

Yang berserban dan bersongkok tinggi siap boleh sorok serban merayu agar anak-anak mereka dapat mencuri dan merompak peluang anak-anak orang lain yang lebih cemerlang dalam pelajaran.
Hasil daripada kerja kotor setan Mahathir !

minianimalist berkata...

Betul ke ada “Anugerah Tesis Terbaik YAB Tan Sri Datuk Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd Yassin” ni hahahhaha mat sembab tu penah buat tesis tak sebelum ni mana ada ni di fucking corrupt politician tak layak letak nama dia weh..aku pun tak mau la kalau "Anugerah Tesis Terbaik Sigmund Freud" aku nak la baru mahal, baru ada nilai, baru antarabangsa, baru ada glamor, baru yahudi hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

anugerah thesis terbaek nama mamat sembab ni buatper? mampossss..
aku rasa tahap hina je sapa yg dapat anugerah ni.. mcm fuck!! x ilmiah langsung.. bunyi mcm super bullshit jer..

- budak itm.

Johan berkata...

kahkahkah..woit sembab,rangsang pe benda?percambahan ape?

dah polisi2,akta2 dan sistem pendidikan negara ni nak membantutkan akal rakyat,buat ape ckp psl kecermelangan ilmu..

Tanpa Nama berkata...

Model ekonomi kepala bapak dia!!! Yuran dah la beribu ringgit!!! Memang la sumber ekonomi untuk anak-anak haram jadah ni!!!