Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 28 November 2009

DUBAI DUBAI DUBAI



BAI BAI BAI BENGGALI GUDANG






DUBAI DUBAI DUBAI



du bai du bai du bai

du du bye
du du bye
du du bye

du bye bye
du bye bye
du bye bye

du du du
du du du

bye bye bye
bye bye bye

dubai
bye bye dubai

nota:

tunggu hari isnin !


MANUSIA DAN KEGILAAN NYA







2 ulasan:

mosabit berkata...

bye bye blue bird...bye bye blue bird...

serabai cibai in dubai....
kah kah kah kah kah kah....

Johan berkata...

Setahun lepas Iceland berkecai,giliran Dubai pulak..

paling bodoh dan gila antara semua projek ekonomi kapitalis adalah jenis Dubai ni,grandiose economic projects..

bukan main rakus bina itu,bina ini..dari mana real demand nak datang?jatuh dari planet YourAnus?kahkahkah..ni adalah ekonomi palsu..dah takde demand,pergi terus bina lagi segala macam bangunan karut marut sambil bermimpi ni akhirnya akan buat Dubai sustainable..

woit kalau tiub Dubai ni tak pancit sekarang,dia akan soon rather than later..