Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 18 November 2009

PADAN MUKA



LAMAN PALING POPULAR BUKAN SAHAJA DI MALAYSIA TAPI DALAM DUNIA




HANYA 7 LAMAN WEB DAPAT 5 BINTANG : KSN

Hanya tujuh laman web atau 0.65 peratus daripada 1,192 portal dan laman web kendalian kementerian serta agensi kerajaan yang disenaraikan Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDEC) memperoleh penilaian lima bintang, kata Ketua Setiausaha Negara, Mohd Sidek Hassan.

Beliau berkata, maklumat daripada laporan "Penilaian Laman Web dan Portal Kerajaan Malaysia 2009" itu ternyata amat mengecewakan kerana ia jelas menggambarkan angka laman web yang mendapat kualiti tinggi adalah sangat kecil berbanding jumlah keseluruhan.

"Semua ketua jabatan perlu melakukan sesuatu bagi memulihkan imej mereka dan mendapatkan semula keyakinan rakyat.

KAH KAH KAH…

kah kah kah… TAK CAKAP… MACAM MANA DI NILAI…kah kah kah…

kah kah kah…. CAKAPLAH TERANG TERANG… TAK ADA PENGUNJUNG…kah kah kah…

kah kah kah..SIAPA NAK MASUK LAMAN GEROMBOLAN… kah kah kah..

kah kah kah… TAK KOOL DAN TAK UP TO DATE…. kah kah kah…

kah kah kah.. TAK ADA PULAK CERITA CARPET MAN…LAGI TAK SYIOK.. kah kah kah…

woit… MANA ADA ANAK MUDA NAK MASUK… LAMAN SKEMA…kah kah kah..



9 ulasan:

Mr berkata...

takkan kot? laman blog TT tersenarai dlm web yg terlaris x?

Tanpa Nama berkata...

MR , senangje kalau ko nak tau, masuk la dalam alexa , letak link2 web portal kerajaan and TT ko compare la , kah kah kah . . .

giler tak cool web skema gerombolan, duit dah banyak habis, kalau ade blog pun mencarut2, fitnah, maki hamun kah kah kah . . . bodoh!

ex-bn berkata...

masuk laman web BN itu sangat kebelakangan...kekkekekeek...blog baru tapi isinya masih artikel dan cerita thn 80an...

mosabit berkata...

laman yg lain dapat TAHI BINTANG....yg jatuh dihalaman ....
terus jadi laman WEKKK....termuntah beb bila masuk laman laman tu....

KAH KAH KAH KAH KAH KAH .....

Din paka berkata...

Glamour jer yang lebih tapi hampeh sebenarnya.. tak berfungsi..tak memberi menafaat..membuang masa bila nak masuk laman web gov... yang dapat untuk sape?? kroni2 yang membangunkan laman web tersebut..dapat bayaran giler2..

Tak percaye..????
Salah satu laman web RILEK.COM.MY... PDRM hantar surat kepada anda kerana mempunyai saman polistertunggak dan di sarankan untuk check di laman tersebut... cuba lah anda masuk.. memang betul2sesuai dengan nama laman web tersebut..anda akan rilek dan terlena terus sedangkan laman tersebut berterusan searching id/reg no. sampai screen saver ambil alih.. kah kah kah

Memang sah rakyat diperbodohkan.. PDRM pun sama2 diperbodohkan termasuk NAJIB.

Patut lah rakyat malas nak check dan bayar saman sampai tertunggak..

LembuKenyang berkata...

...uk!uk!ak!ak!...dah laman web macam cibai, sapa mau masuk...kalo ada no telipon pun, teliponlah tunggu, kejap kene pass kat orang itu dan ini, asyik "wrong door" jer...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...servis lembab giler, gaji nak banyak...padanlah, orang yang kurang cemerlang dapat kerja kerajaan...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...kendian dibonzaikan pulak tu oleh boss spm pangkat 2, buat degree part time sampai phd...dapat phd, jadi kangkung laaa jawabnya...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...semua melayu tongong berpusu2 nak kerja gomen, sbb apa? sbb result periksa dan kualiti hidupnya tidak cemerlang...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...keje gomen, boleh isap konek sendiri dalam bilik air, pukul 10am, boleh main puki dengan bini orang...makan free beb...(bukti: cari kat youtube berapa ramai gomen serven buat kerja haram jadah ni)...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...petang, boleh balik mengasah puki lagi...sapa tak mau keje macam ni...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...makan, tido lagi...kelebek puki ajerlah...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...lembu kenyang sungguh la camni...uk!uk!ak!ak!...

Mat Dangdut berkata...

terima kasih pada iklan dah potong!haha..dah potong pun slow!...

Tanpa Nama berkata...

Lembu...hahahahha. Lu betul2 brutal. Lu ada blog?

~tut tut~

Tanpa Nama berkata...

LAMAN SKEMA???

HAHAHAHAAHHAHAHA!!!!!

aku tergelak tak henti2 doh dari tadi. memang betul lawan web si gerombolan ni tak cool langsung. uncool bak kata saudara sesama islam kita, Lupe Fiasco(yang terkenal dengan lagu superstar tu)