Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 20 November 2009

SIAPA BAWA BALA



YANG BUNTING DAN YANG KENA BALA





BALA DEDAHKAN BAMA ADIK NAJIB
– malaysia kini

Penyiasat persendirian P Balasubramaniam menyebut nama adik perdana menteri dengan tindakannya menarik balik akuan bersumpah mengaitkani Najib Razak dengan kes Altantuya Shaariibuu.

Pendedahan nama Mohamed Nazim Razak itu dibuat dalam bahagian akhir wawancara bekas pegawai polis Cawangan Khas itu - yang pernah menjadi pengawal peribadi Abdul Razak Baginda, kenalan rapat Najib - dalam laman web Malaysia Today hari ini.

Sebelumnya, dalam empat bahagian awal tembual tersebut, Balasubramaniam hanya menyebut adik perdana menteri dengan gelaran "seorang Datuk VIP" yang ditemui di The Curve, Damansara pada malam sebelum bertolak ke luar negara.

"Beliau di sana bersama isterinya yang sedang sarat mengandung. Walaupun saya tidak bercakap dengannya (wanita itu), saya mengenalinya sebagai seorang personaliti TV.

"Saya rasa beliau (isteri) pernah menjadi pengacara rancangan Nona (di TV3)," Balasubramaniam dipetik berkata.

Penyiasat persendrian itu menggemparkan negara pada Julai tahun lalu apabila muncul di ibu pejabat PKR di Petaling Jaya mengumumkan akuan bersumpahnya yang mengaitkan Najib, waktu itu timbalan perdana menteri, dengan wanita Mongolia itu yang mati dalam pembunuhan kontroversi.

KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH…

kah kah kah…. BALA SUDAH SAMPAI…. kah kah kah..

kah kah kah... DARI MANA BALA INI DATANG...kah kah kah..

kah kah kah… BILA NAK BUAT KENDURI TOLAK BALA…. kah kah kah..

woit… INI BUKAN SAJA SUAMI ISTERI… INI DAH JADI TIM ANAK BERANAK…. kah kah kah..

nota:

ciiiis…. durhaka kau baruma !





14 ulasan:

gani berkata...

kalau dah keling tu memang keling jugak laaa....

malas aku nak dengar crita nie lagi....

3 - 4 hari lagi nanti si bala nie tarik balik pulak.... lepas tu sebut nama orang lain pulak.... lepas tu tarik balik lagiiiii..... lepas tu kata ada orang lain pun main dengan atantuya jugak....

deyyyy machaaa.... bila mau habisss daaa....

Sukma berkata...

aloo ishammm....

dengar lu pun geng kaum sejenis jugak.... ada blog dah bagi hint pasal lu...

patut la lu beriya-iya membela anwar.... spesis yang sama rupanyeee....

Tanpa Nama berkata...

Aku pun x paham ler org2 umno ni..kenapa la depa buta hati dan mata pilih pemimpin pembunuh mcm ni.yang si pengacara tu pun terpaksa bersubahat jugak..ish ish ku sangka kau baik rupanya.....

Sukj berkata...

NORJUMA DAH ADA...DOK KACAU BALA BUAT APA...kah kah kah kah

MEMANG SENGAJA CARI BALA?

PERGI LA BUAT HAJI...RUKUN ISLAM YANG KE-6

kah kah kah kah...RUKUN ISLAM ADA 6...kah kah kah kah

MEMANG BETUL-BETUL ISLAM UMNO TAK BOLEH PAKAI...kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

TT,

By hook or by crook....wa nak gerombolan menang dlm pru13. Lu kena fikir bro...kalo ler semua perjanjian konsesi kena bubar tak ke naya....Aku tak nak sumpahan mahsuri kena balik kat gerombolan. SUMPAHAN 7 KETURUNAN HARTA TAK HABIS MAKAN!!!! KAH KAH KAH.

~tut tut~

Tanpa Nama berkata...

TT,

Layan MILF lebih baik lah dari nak layan pada si mairek ni... Kena up skit dah jadi lalang. Kah kah kah

~tut tut~

xyz berkata...

Jumaat November 20, 2009
KPN kata P.Bala Perlu Dedahkan Dia Kini Melarikan Diri Daripada Siapa
PETALING JAYA: Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan berkata, penyiasat persendirian P. Balasubramaniam perlu tampil ke hadapan dan berterus terang dia kini sedang melarikan diri daripada siapa dan bercakap benar mengenai episod di sebalik isu kontroversi dirinya.

“Daripada siapa dia kini melarikan diri? Kenapa dia sendiri menyembunyikan diri? Siapa yang sedang memburunya sekarang?” tanya Musa.

Malah katanya, Balasubramaniam patut tampil ke hadapan dan bercakap benar.

Sebaliknya kata Musa lagi, Balasubramaniam bertindak seolah-olah dia kini seorang pelarian yang dikehendaki sedangkan namanya tidak ada pun dalam senarai orang yang dikehendaki polis.

“Pihak polis hanya mencari dia untuk merekodkan keterangan berkaitan dua deklarasi berkanun yang dia buat tetapi bercanggah di antara satu sama lain,’’ jelas Musa.

Balasubramaniam telah menghilangkan diri sejak 3 Julai tahun lalu selepas mengeluarkan pengakuan bersumpahnya yang menafikan pengakuan bersumpah awal berkaitan kes pembunuhan rakyat Mongolian Altantuya Shaaribuu.

Kata Musa, jika Balasubramaniam benar-benar jujur dan ikhlas, (dia patut ke hadapan dan berikan kenyataan kepada pihak polis.)

Kah kah kah kah kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Johan berkata...

si Bala ni duit dah kering..dia nak psycho nk dpt duit lg..tak lama lg hilang lg bila dpt duit,bila dah kering muncul balik..

نيك حافيظول berkata...

Cisss durhaka kau baruma.. berani kau bercakap dusta!

Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah Kah

UDIN RAIS PENGECUT berkata...

KAH KAH KAH BALA NIE IKUT CONTOH SANG KOMUNIS KITA NI,BERANI BUAT TAK BERANI TANGGUNG,LARI SEMBUNYI KAT LUAR NEGERI

Sivakumar berkata...

Awang Selamat dari Utusan Malaysia cakap Najib kena masuk sama gelanggang kasi selesai itu kemelut MCA.

Apa dey....!

Kemelut Altantuya dan Bala sendiri pun belum kasi selsai, ini member mau pigi selesai itu MCA punya kemelut ka??

Pigi da Najib deyyy!

Sivakumar berkata...

Ok la.

Saya mau kasi bukak Englis sikit.

Ini Najib kasi offer special "formula" kepada Chua, Ong and Liow untuk end itu the MCA leadership punya crisis.

Ini apa punya fucking formula boleh selesaikan itu kemelut yang cara lain before this takleh settlekan??

Formula sama macam yang digunakan with my uncle PI Bala ka??


http://www.nst.com.my/Current_News/NST/articles/20091120201732/Article/index_html

Tanpa Nama berkata...

kenapa bala lari dari malaysia tanah kelahiran dia?
bala lari menyorok dari siapa?
bala lari dari bala apa yg dikhuatiri bakal menimpa?

sebenarnya bala bukan menyorok
dan bala bukan lari dari bala

sebenarnya bala menyahut seruan najib
supaya bersifat "glokal"
supaya jangan dok terperosok dgn apa yg ada dalam 1malaysia ni je,
sebaliknya pergi intai2 apa2 lain yg ada di negara2 lain - di singapura, di siam, di india, di paris -
kalau jumpa yg baeeek punya tu, apa tunggu lagi,
NGAP je laaaaaa....!!

kahkahkahkah!

siapa yg belum ziarah tu,
silalah layari blog saya jugak,
klik je di bawah ni:
klakka-la.blogspot

kalau tak boleh klik kat atas tu,
sila taipkan alamat url ini di browser anda:
http://www.klakka-la.blogspot.com

-ski_in_aid- berkata...

tu laa..
tuhan seluruh umat manusia dah kate..
jangan pilih pemimpin bukan dr yang beragama die..
degil lagi cakap tuhan..
stuju x?