Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Disember 2009

ADA BANYAK MODEL UNTUK PILIHAN



NAJIB UMUM MODEL EKONOMI BARU AKHIR FEBUARI 2010
– mStar

Najib Razak dijangka mengumumkan model ekonomi baharu pada akhir bulan Februari tahun depan.

Katanya, model ekonomi baharu itu akan menjadi landasan serta hala tuju baharu kepada perjalanan ekonomi negara pada masa hadapan.

"Model itu merupakan model yang komprehensif kerana ia bukan sahajamenyentuh tentang ekonomi tetapi merangkumi segala aspek peranan sesebuah negara.

KAH KAH KAH

woit… MODEL… MODEL… MODEL YANG MANA?... kah kah kah

woit... ADA MODEL KOREA...ADA MODEL JEPUN... ADA MODEL USA... kah kah kah...

woit... ADA MODEL LONDON... ADA MODEL JERMAN...ADA MODEL MONGILIA...kah kah kah..

woit... CAKAP TERANG TERANG MODEL MANA?... kah kah kah


MODEL YANG MANA SATU? DARI NEGERI MANA?



MODEL NAOMI ?




MODEL YANG INI ?



ATAU MODEL YANG INI ?






16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah.kah.kah!!! This is the best, Brother Isham!!! Wa caya sama lu!!! Gambar model mongolia wa tak boleh tahan!!!Mesti kayadi!!!! Amma!!!! Cakap kat najib model kepala hangguk dia!!!


vgv

budak kampung online berkata...

Kool kuda belang.

Tanpa Nama berkata...

ape jadi dengan mini budjet gan menatang fiscal ari tu ye.ada hasil ke

Tanpa Nama berkata...

WOOIII BRO...GUA TAK TAHAN DAH NIII..
KESIAN PUNYA CANTIK MATI..KATAK..
KALAU JADI PONTIANAK GUA SANGGUP KASI PAKU ITU LEHER ..LEPAS TU BUAT BINI...3 BULAN X PAYAH KELUAR RUMAH..SAMPAI AIR LIUR KERING BRO...SANGGUP GUA.

mosabit berkata...

apahal dengan model badak air?????....

Tanpa Nama berkata...

tukar tiub-sial sampaikan ucapan tahniah saya kepada rakan tukar tiub yang merekecipta montage najib pakai suspenders tu. saya tidak pernah kah..kah..kah...sekuat ini pada bulan ini.

sri hartamas

koboi berkata...

kahkahkah...

Tahniah TT.

Memang kelakar gambar Mat Mongol

Tanpa Nama berkata...

kakakakka...sempoi bro isham tang gambar najib tu..sebijik jantan kabaret jual bontot...a.k.a penjahanam ekonomi Msia...terserlah kejahanaman mu

Tanpa Nama berkata...

woit.kalau model tu bro, gua tak kan pakai seluar, tapi pakai kain selama selama tiga bulan!!!
wa cakap lu!

Tanpa Nama berkata...

banyak2 model tu..... bik mama gak yang jadi pilihanku!!!!!!(kopek bik mama bbesaaaaaarrrrrr ooooooo. pegi kedai minum teh 'O' balik baru minum susu.....

Tanpa Nama berkata...

Peeerrrgh! Aku tengok model no. 3, Mat Mongol mesti stim abis patut Bik Mama cemburu giler! bik mama ala cipan ke tenok mana ada match ngan cheetah macam model mongol tu!

Tanpa Nama berkata...

kau orang tak sedar ke kau oarang hidup aman damai dalam negara ini..
bingung la kauorang nie

Tanpa Nama berkata...

Macam tulah ada foto/imej/gambar model yang menarik. Berhenti bubuh gambar/imej/foto seperti Bik Mama atau Firaun kerana itu boleh rosak mood mengikuti cerita itu. Mesti ada 'taste' astetiklah TT jika tidah jenuh duk tengok foto-foto yang membosankan. Foto Altantuya tu 'cool' dan indah!

Mat Dangdut berkata...

MANTOP!!!

Aku berkata...

betulla cakap ko.mcm2 model aku dengar da.semue sampah!lawatila blog aku http://suararevolusi-aku.blogspot.com

azmie berkata...

model victoria secret la isham, baru terangkat