Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 23 Disember 2009

PRESTO ! SAH ! DI KENAL PASTI



BUKTI SOHEH




nota:
dari gambar risikan satelit telah ditemui
cara penyamun itu melarikan kapal jet pejuang f-5e.

gambar gambar satelit telah menunjukkan bahawa
lebih dari seorang telah menyamun kapal terbang ini.

pada ketika ini pak gard dari nepal telah
diarahkn untuk mencari kapal terbang ini
yang mungkin sedang disurukan didalam bangunan.

berita awal yang melaporakan bahawa kapal terbang
ini telah di surukan di pasar borong selayang telah
tebukti tidak betul.

masalaah yang paling besar yang sedang dihadapi
oleh pihak polis ialah untuk mengenal sais kasut
yang dipakai oleh penyamun ini.jika sais kasut
ini diketahui maka pihak polis boleh membuat road blok
diseluruh negara untuk mencarai sais dan jenis kasut ini.

pihak polis juga memberitahu media rompakan ini tidak ada
kena mengena dengan segala jenis kereta proton dan kereta
buatan malaysia yang kaca tingapnya tak boleh naik naik kah kah kah




28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

orang yang pi repot kehilangan injin tu patut dikenakan tindakan...that's how it's supposed to work in onemelesia...

seliparjepun berkata...

SALAM...

"RUN LOLA RUN...!"

Tanpa Nama berkata...

jahanam 1 malaysia.. kahkahkah..
cepat2lah dpt tukar kerajaan..
susah dowh camni.. rakyat diperbodohkan hari2..
to whom it may concern.. fuck you very much!!!

Tanpa Nama berkata...

tuan yang budiman lagi bijaksana..

siapakah gerangan menteri pertahanan semasa jentera enjin itu kehilangan?

Adakah kaitan dengan gerombolan memanda komisen najibul mongolia?

Adalakah memanda najibul meempunyai saham dalam RM50 juta +++++.

Berapa banyak barang yang telah dijual kepada lanun?

siapakah sebenarnya pengkhianat???????

Broken berkata...

Wahahahaha.
Itu macam hilang memang tak dapat dikesan.Enjin bolih masuk dalam briefcase.

qmg berkata...

kah...kah...kah...kalau isu enjin jet rm50 juta hilang bukannya isu politik...kah...kah...kah...tapi kalau bab rasuah rm50 oleh ikan bilis itulah isu politik...kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

Woi!woi!wo!

Yangni!!Aku tak terkata!!!!Hang pandai.........tabik kat hang!!!!!
Sekadar renungan-
Marah nyamuk jahat,lahanattu,cari idea,cari jalan..,singkir atau bunuhje leee nyamuktu!!!buat apa nak pi bakaq kelambu!!!!!Kelambu mahai harganya tau!!!!!!!

KelateEasternHero berkata...

hahaha bende alah ni pown govt xleh nak settle....

camne nak g perang nnt kalo perang meletus...

sure kalah terlopong2....

kahkahkah....

negara komunis pown xde nk seleweng2 harta & dana negara....

btol2 1malaysia, sharing is caring, duit berbillion2 share ngan kroni2...

mane hilang KJ
mane hilang azalina
mane hilang zambry
mane hilang razak baginda
mane hilang syedalbar
mane hilang azilah hadri
mane hilang sirul azhari
mane hilang engine jet

mane maruah 1malaysia

kahkahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Kelakar sungguh tengok gambo yang TT tunjuk tu, tu baru betul jet takde injen...kah kah kah

Lepas ni pilot TUDM kena ambik krusus bawa jet pejuang belari-lari anak dengan big mama la pulak...kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

sampai sekarang takade seorang pon yg di tangkap ???

PDRM masih tidor lagi ke ??


Dakis

Sukj berkata...

JANGAN SUSAH-SUSAH, PERGI PINJAM PENYAPU KHIR TOYO KEJAP

LEPAS TU PI PERAMBAT 'PANG5 ANGKATAN TENTERA' SEKARANG...kah kah kah kah

JANGAN BUAT PEKAK BADAK...JANGAN BUAT MUKA TAK TAHU, SEBAB MU CHIEF OF AIR FORCE 2007

TUNGGU APA LAGI...RESIGN LA CEPAT !

Tanpa Nama berkata...

adui..aku dari tengah panas ati jd terhibur pulak..memang kraetif..syabas..takde r body jet yg xde enjin 2 jd besi buruk..dgn kaedah dlm gambar 2, ada gk r manfaat body 2..haha..

Harris berkata...

Abeh smua!!!Dari PDRM,SPRM,SPR,MAHKAMAH n skang TUDM plak..Sumenye xleh pakai!!Owh!Malaysia tanahairku..Abeh rosak negara gara2 terlalu lamanye geng gerombolan memerintah..PR!Cpat2 la ambek alih malaysia nih sbelum abeh sume harta negara licin kna kebas!LAWAN TETAP LAWAN!

LOT147 berkata...

Begitulah nasib sebuah negara yg merdeka ditangan para pengkhianat. Sebelum merdeka Home Guart, Tentera dan Polis (Pengawal Keselamatan)ditubuhkan untuk menjaga kepentingan dan keselamatan penjajah. Para pejuang yang menentang penjajah dengan darah dan airmata DIJAJA sebagai pengganas dan petualang negara sehingga kini ada antara mereka tidak dibenarkan pulang ke tanah air. Apa ertinya merdeka kalau jiwa masih terjajah. Kenapa jadi begini? Aku kecewa dan malu kepada anak cucu. SEJARAH TELAH BERLALU MARI KITA BERSAMA-SAMA MENGUBAHNYA!!

Orang Lama berkata...

Propeller kapal TLDM yang bapak punya besar 5 x ganda dari enjin jet F-5E pun pernah hilang..., tak caya tanya lah budak2 navy. Cuma tak ada org yang nak repot kat paper jer...

Nanti akan ada pula kapal navy yang hilang lepas ni..

SyawaL berkata...

Proton tingkap tak boleh naik?
Buat keras perut la ayat tu...

Tanpa Nama berkata...

malingsia boleh 5 x, 1 malingsia memang mengagumkan...tak terkata..kelu lidah nak berbicara..tak terkelip mata..melihat silap mata ini...cuma berlaku di malingsia...kapal terbang tak ada enjin..yang ada cuma jin.jaga jaga selepas ini...nak buat magik kat kapal selam pulak..boleh selam tak boleh timbul..pun pasal enjin dia tak ada,,,kah kah kah kah

berita ter nowww ferari..bmw..mc laren.... dan yang lain lain pasukan terperanjat.. kerana .pasukan 1 malingsia mengunakan engin jet sebagai engin kereta mereka...,tak caya tanya najib atau dikenali sebagai mat monggol.berita penuh akan menyusul dalam berita sukan nanti..

patah sayap berkata...

Bro, ulasan you mengenai tingkap kereta proton yg tak boleh naik tu betul-betul kelakar dan terkena kat batang hidung sendiri.Tobat, tak nak kereta proton dah lepas ni.Beli kereta 2nd hand cap lain pun tak pe asal jangan proton cap madet tu!!!

DEMO!!! DEMO!!! berkata...

DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! DEMO!!! DEMO !!! Bile nk berdemo???????

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah
setuju gambaq hang pilih tu memang tak boleh blah
kahkahkah
kalau dolu2 hang keluaq gambaq tu (circa zaman shahrir samad jadik menteri petrol dulu tu), mesti aku buat rumusan bahwa harga petrol naik melambung lalu kerajaan UMNgOk-BoNgok yang amat prihatin dgn the fundamentals of their economy pun bergegas suruh para juruterbang jet bawak kapalterbang lagu tu - literally juruterbang yang 'bawak' kapalterbang, bukan kapalterbang yang bawak depa!

kahkahkahkah!

-average joe-
klakka-la.blogspot

ibnu tanpa nama berkata...

aku rasa masaalh ini masih kecil jika dibandingkan kehilangan enjin pesawat pejuang di jepun,korea utara, zimbabwe utara, somalia tenggara,srilanka,indonesia(padang),singapura,saudi arabia(bukan di mekah)..sila tambah klau tuan2 ada info lagi..

ruj kitab tajul maulud,majalah 3, jalan2 cari makan, berita hairan(hari rabu), utusan ee

ha ha ha berkata...

Ha ha ha ha..

Aku sokong SUKJ..he has a point..PAT patut letak jawatan pasal masa tu dia PAU. Dia patut mengaku kecuian beliau...tapi baislah Malaysia..mana ada yang buat salah nak berenti ..kerat jari laa...ha ha ha ha..

Apa cerita MIG-29N..entah-entah dah kena jual juga ..ha ha ha ha..

Darkis..Mana boleh keluar nama..masih dalam siasatan lagi ..ha ha ha..tunggu big mama tapi dulu senarai nama ..ha ha ha ha..

Tanpa Nama berkata...

Ingat PakLah zzzzzzz tak punya kaliber, flip flop antara tdo ngan sedar tapi mat mongol ni langsong KPI dia -ve! Macam badut aje....hau hau hau...biasa badut hidung merah tapi ini badut mongol, bibir merah!

Sang Bukabau berkata...

Berita baru tiba!!


Karburetor jet TUDM hilang.


Keh..keh..keh

alifreyes or berkata...

rasuah rasuah rasuah !!!

SL Chan berkata...

kah kah kah...tak tau apa yang aku nak sampaikan lagi....kah kah kah kah kah

MadeyBersiong berkata...

kahkahkahkahkah budak2 umno pun gelak baca posting lu ni sham..kelaka shial. tp kesian, depa gelak kosong, tak dapat tangkap, biasa lah otak bonsai kahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

kementerian pertahanan dan tukar kementerian perhankan pencuri...kahakahakah