Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 6 Disember 2009

KENA TOLAK KELUAR




DULU TEOH KENA TOLAK - KALI INI YANG MENOLAK KENA TOLAK KELUAR



AHMAD SAID NAFI DESAKAN PIHAK LUAR - melayau

Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Ahmad Said Hamdan, menafikan persaraan awal beliau daripada jawatan itu disebabkan oleh tekanan dan desakan orang luar atau parti politik.

Beliau berkata, persaraannya itu atas sebab peribadi dan kehendaknya sendiri setelah sekian lama berkhidmat dalam suruhanjaya itu dan bukannya kerana orang lain.

"Saya letak jawatan bukan sebab tertekan atas desakan sesiapa atau parti politik tetapi atas sebab peribadi dan kehendak saya sendiri. Lagi pun saya dah lama berkhidmat dalam SPRM," katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

KAH KAH KAH…

kah kah kah…. NAK MENIPU LAGI…. kah kah kah…

woit… MEMANG ADA TEKANAN DARI LUAR… kah kah kah..

kah kah kah… TEKANAN DARI AUSTRALIA… kah kah kah..

woit…. DAH LUPA?.... kah kah kah…

kah kah kah…ANAK MALAON INI KENA TANGKAP DI AUSTRALIA … KES PORNO BUDAK BAWAH UMUR….kah kah kah

woit… NASIB BAIK KERAJAAN KAPIR AUSTRALIA … TIDAK BUAT DASAR …. SIASAT SAMPAI MATI…. kah kah kah..

sila baca ini:


DARI ARKIB 18 November 2009

INDEK RASUH MERUNDUM : AHMAD SAID DIDESAK LETAK JAWATAN - Harakahdaily

KUALA LUMPUR, 18 Nov: Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM),Ahmad Said Hamdan didesak meletakkan jawatan ekoran kejatuhan ranking paling teruk Malaysia dalam Indeks Persepsi Rasuah (IPR atau CPI) dunia.

Desakan itu dibuat oleh Lim Kit Siang, Penasihat DAP yang juga anggota Parlimen Ipoh Timor dalam satu kenyataannya hari ini.

"Ini adalah kejatuhan paling teruk dalam ranking CPI dan nilai yang diperolehi Malaysia sejak CPI diperkenalkan oleh Tranparency International (TI) pada tahun 1995, di mana Malaysia telah dinilai pada kedudukan ke 23 di kalangan 41 negara yang dinilai. Ketika itu Malaysia mendapat 5.28," katanya.

KAH KAH KAH..

kah kah kah... KANTOI LAGI... kah kah kah..

woit... ZAMAN INTERNET INI JANGAN LAH CUBA NAK MENIPU...kah kah kah..

woit... JANGAN LAH BODOHKAN MELAYU... kah kah kah



5 ulasan:

Mat Lendir Kg Tengkek, Pilah berkata...

Malam tadi gua termimpi cikgu bm gua yang ajar gua bm masa di sekolah rendah dulu:

"Bapak borek, anak rintik" Dia cakap gitu sebab muka kawan gua banyak jerawat macam muka bapak dia.

Tiba-tiba gua teringat cikgu bm gua cakap masa gua makan kuih apam balik kat kelas bm gua.

Jangan makan kuih apam masa belajar bm. Nanti "bagaimana acuan, begitulah kuihnya". Sejak hari tu gua suka makan apam balik.

Nasihat gua bro, makan nasi jangan taroh kuah banyak-banyak. Gua ingat lagi cikgu bm gua cakap "ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi?"

Sekarang ni, cikgu bm gua tu dah ke alam barzakh dah bro. Tapi peribahasa yang dia ajar tu masih melekat kat telinga gua.

Kesimpulannya:
Mamat SPERMA itu kena rujuk kamus Dewan Binasa dan Petaka untuk mencari maksud yang setaraf dengannya.

Khun Pana aka johanssm berkata...

ahmad saad bolih duduk dirumah atau diistana Toyol dan tonton video lucah kegemarannya dan video lucah budak bawa umur bersama tambi chik
chuk wow lah sepuas puas nya.

Tanpa Nama berkata...

"Saya letak jawatan bukan sebab tertekan atas desakan sesiapa atau parti politik tetapi atas sebab peribadi dan kehendak saya sendiri. Lagi pun saya dah lama berkhidmat dalam SPRM," katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.
- ayat popular yang sering keluar apabila diminta sebab kenapa nak berhenti. Kenapa tak cakap jer.... Saya letak jawatan atas desakan sesiapa atau parti politik dan saya sudah tua nak jadi tunggangan pihak-pihak tertentu.....

storm62 berkata...

ala mat said, ko resign ke tak resign pun ko akan sentiasa dihantui oleh TBH...ka ka ka...bertaubatlah ko semasa masih boleh!

Tanpa Nama berkata...

mat kaki blue nie patutnya lama dah sedar dia kena letak jawatan..sebagai warganegara malaysia aku malu kalau dia jadi pengarah SPRM,sebuah badan yang sepatutnya bersih dari segala macam tekanan. pulak tu anaknya masih dalam siasatan berhubung dgn klip Vid xxx bawah umur..( cuba bayangkan betapa radikalnya nafsu seorg anak yg bapanya pegang jawatan paling tinggi dalam SPRM )
ini soal moral anak melayu yg mengaku beragama islam..
cuba kalau kita ambil pepatah melayu "bapak borek, anak rintik"
camne agaknya meter sex bapaknya??

jom kita selami pulak nafsu si bapa...ha ha ha...terima kasih power root..ha ha ha

ada main belakang ke mat????

jebatderhaka