Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 6 Disember 2009

PERCUBAAN MENIPU SATU MALAYSIA



SATU MALAYSIA MUNTAH DENGAR PENIPUAN




PERSARAAN AHMAD BUKAN TIBA-TIBA: NAJIB – berita hairan

Najib Razak berkata penamatan lebih awal kontrak perkhidmatan Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Ahmad Said Hamdan tidak berlaku secara tiba-tiba kerana beliau sudah dimaklumkan lebih awal.

Perdana Menteri berkata, beliau sudah dimaklumkan dahulu tetapi orang ramai hanya mengetahui peletakan jawatan Ahmad Said baru-baru ini.

KAH KAH KAH ..

kah kah kah…. KELENTONG LAGI… kah kah kah..

woit… CULUPLAH… JANGAN LAH BODOHKAN MELAYU…kah kah kah..

woit… DAH JUMPA PEREMPUAN BUNTING TU?... kah kah kah…

kah kah kah… TAK KAN ENTOT ENTOT LARI… kah kah kah..

kah kah kah... BALA APA CERITA ?... kah kah kah..




9 ulasan:

MAT LENDIR KG TENGKEK, PILAH. berkata...

Itu hari hantu Teoh datang plaza masalam.

Ini hari mamat SPRM tu cakap letak jawatan.

Itu mamat takut ke bro?

Bagi aku la bro, banyak kes bawah mamat tu belum selesai. Kes bala datang balik, kes Teoh Mas alam, Kes 3 katak negeri eee, kes 018 profil tinggi, kes duit N9 10 juta naik langit, kes S/S Menteri kanan songlap fulus, kes PEKFZ, kes 100 biliong madeyee,kes rumah sapu toyol kat negeri Alam Syah, dan macam-macam kes yang semuanya menanti jawapan dari mamat nih. Mamat seperma ini letak jawatan kerana mahu lari dari tanggungjawab.

Mamat itu boleh lari sekarang, apa pun, tanggungjawabnya yang sudah-sudah itu akan dipersoalkan pula selepas ini di alam kubur dan alam akhirat. Waktu itu, mamat itu tidak boleh lari dari tanggungjawab ini.

Sama juga dengan bro dan saya yang akan ditanya tentang tanggungjawab kita. Mamat itu terpaksa jawab dan wajib jawab. Sama juga dengan kita, bro.

Kesimpulannya:
Jangan jadi Ketua Pengarah SEPERMA.

نيك حافيظول berkata...

royalti apo cerita weiii. lamo doh duk tunggu..

Tanpa Nama berkata...

Eloklah bersara...kalau nak tangkap saja orang politik perlu dapat kelulusan Putra Jaya, mana tahan?. Walau pun gaji tinggi hidup sengsara buat apa?. kerja macam itu...jangan cari hidup senang ...carilah hidup yang tenang.Pakaian seragam yang dipakai diluar badan bukannya ia adalah salah satu anggoota badan. Masa nak bukak..bukak sajalah..kalu pakai lama-lama pun ia akan gatal dan akibatkan kudis diseluruh badan..tahniah kepada pengarah SPRM kerana buang uniform yang banyak jangkitan kuman kudis itu....kha..kha.

Tanpa Nama berkata...

salam,
org pilah... pilah apa kabar?
duduk2 tu takde ke jantung berdebar?
takde ke lagi tiba2 rasa bergegar?

gua rasalah kan...
big momma nak tunjuk power tu...
dulu bro tt blog pasal bik mama lupa asalusul lupa sedaramara;
pakcik makcik sepupu duapupu kat pilah tu kutuk2 bik mama...
sekali bik mama sudah doa,
hah! bergegar satu pilah!!
tu belum tgna punya doa lagi combined dgn 1kelantan,
bik mama dgn bini dia dua2 tau tahap kemakbulan doa tu,
tu yang kecut sangat yang bikin depa menggelabah tu!
kahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot

Tanpa Nama berkata...

sapa kata mamat nie boleh lari??

sesapa yg jumpa anjing nie kt kelab dangdut jom kita baling ngan selipar...

tindakkan anda amat di hargai..

ha ha ha ha....

jebatderhaka

seleman berkata...

bro! wa tak faham la fasal perempuyan bunting. Sapa sapa boleh bagi tau

Tanpa Nama berkata...

kalau si mamat ini sudah mau berenti.. lagi belum pencen.. bila si musa hasan nak berenti... dah lama pencen ...

Tanpa Nama berkata...

baguslah mamat ini berhenti...
buang duit rakyat je.. setakat nak siasat kes2 kecil tapi yg besar2, juta2 dan bilion2 tak nak ambil tindakan.. selalunya jawapan yang akhir... tarak.....

Tanpa Nama berkata...

berhenti taK berhenti ambiL aliH sambOng tugas SPRM tetaP sama...