Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 30 Disember 2009

MALAM INI KITA MAKAN SATAY DI KAJANG



DI STADIUM KAJANG MALAM INI




nota:
semua dijemput datang.
datang awal boleh makan satay kajang
makan satay kajang di kajang
bukan di hanji zamhuri tak cool macam mekdonal
cari yang ori yang ayer tebu tak basi kah kah kah




6 ulasan:

kulupSakah berkata...

haji samuri conquer abis sate di kajang dan tempat2 lain..huh!

Tanpa Nama berkata...

Akan banyaklah roadblock dikajang malam ni....woi...permit dah ada ke?

Tanpa Nama berkata...

Aden tengok kartun Zunar di Malaysiakini adalah lebih tajam daripada yang dikumpulkan dalam buku kartun baru ini.

mat kajang berkata...

woi hisham aku memang tension dengan kau, dah 3 attempt masa demo akhir 99 aku cuba ambik gambar dengan kau, tapi tiba2 kau hilang atau kena tangkap.

malam ni kau datang tempat aku, nanti aku cuba cekup kau berdiri sebelah aku ambik gambar buat kenangan walaupun kau dan aku sama dah tambah 10kg sejak 99 dulu.

Tanpa Nama berkata...

Woi!woi!Woi!
Bab tukang bagi api!Bab ajaq berdemontrasi jalanan!!!Pakar dia TTla...Tapi bila degaq siren polis dari jauh jeeee!!!!Telinga dia macam telinga gajah,kalah radar tercanggih!!!!dia dah takdak!!!Hilang mengesap tak tau pi mana!!!!Hangpa tak percaya!!!Demontrasi balingdulu,dia kena tangkapka!!!Dok main salji adala.....

Tanpa Nama berkata...

Woi. hisham dah menebos dosa dia...Masa kat baling dulu telo dia kecik lagi. Dia dah kena isa pada tahun reformasi dulu... Dia dah tobat tak nak lari2 lagi. Dia nak mati kat Malaysia tu... Kubur kat London kena pakai penterjemah...Kat sini semua dalam bahasa melayu..kah kah kah. Kalo takut turun, jangan nak memekak...Apa punya bahalol kau.

Mac Woi