Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 1 Disember 2009

PENGHORMATAN MUNCUL DARI LOKAP



PENYOKONG PAKATAN PERGI MANDI BUNGA DI BUKIT CHANDAN




DI HADAPAN ISTANA SIAPA INI BERLAKU?





LELAKI DIREMAN , GURIS GAMBAR SULTAN PERAK - malaysiakini

Polis menahan seorang lelaki dipercayai terbabit mengguris gambar Sultan Perak, Sultan Azlan Shah di bangunan Perak Turf Club di Ipoh dua hari lalu.

Ketua Polis Daerah Ipoh ACP Azisman Alias berkata lelaki berusia 40 tahun itu ditahan hasil maklumat daripada pengawal keselamatan di kelab tersebut selepas menyedari kejadian itu.

Kejadian berlaku kira-kira pukul 10 malam dan lelaki berkenaan ditahan di rumahnya di Ipoh dua jam kemudian, katanya ketika dihubungi hari ini.

Azisman berkata lelaki itu ditahan reman lima hari bagi membantu siasatan bawah Seksyen 425 iaitu khianat merosakkan harta awam.

KAH KAH KAH…

kah kah kah…. GAMBAR INI DI TURF CLUB?.... kah kah kah..

kah kah kah…. TURF CLUB INI APA?.... kah kah kah…

kah kah kah…. TURF CLUB INI MACAM SURAU KE ?.... kah kah kah..

woit…KENA TURIS….TURIS INI APA?.... kah kah kah…

kah kah kah… INI PELANCUNG DARI LUAR NEGARA KE ?.... kah kah kah..

kah kah kah… KESIAN… SEDIH…. SAYU… PILU…. kah kah kah…

kah kah kah… KENA PAKAI POLIS DAN LOKAP …UNTUK DAPAT PENGHORMATAN….. kah kah kah…

kah kah kah… LEPAS KELAUAR DARI LOKAP … MAMAT INI AKAN TERBERAK ATAS GAMBAR RAJA GOPAL…. kah kah kah…’

kah kah kah… TERBERAK DALAM SATU JAMBAN… kah kah kah…



16 ulasan:

نيك حافيظول berkata...

ya ampOooonnnn...

Cis..! Durhaka kau pemuda, berani kau 'guriskan' gambar keagungan beta. Nah! Ambik tikaman 'kayu balak' ini kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

http://www.malaysiakini.com/news/118666

bikmama balik kampung lah ni bro..

madbi berkata...

sah pengawal keselamatan kelab ni dapat anugerah pingat (pengat?) darjah kebesaran sempena ulangtahun sp akan datang... yang guris gambar tu pulak, dihantar medical check up, doktor sahkan kena tahan kat ulu kinta (hosp. bahagia),kalau tak.... mau kena hukum potong tangan tu!!! apala punya gila minta dihormati. sedangkan laungan azan maghrib pun manusia yg mengaku islam kebanyakannya tak ambil pot....lepak minum2 inikan pulak hanya sekeping potret yang tak membawa apa2 makna.....

Tanpa Nama berkata...

anak muda terasa kesialan rajagopal disitu kah kah kah . . . .

Tanpa Nama berkata...

Nik Aziz dapat penghormatan kerana ilmunya,
Anwar Ibrahim dapat penghormatan kerana perjuangannya...
....sesetengah manusia memerlukan penguat kuasaan undang-undang untuk mendapat penghormatan...

HajiKepalaLembu berkata...

lain kali jangan letak gambar sebarangan...guris gambar sultan masuk lokap..pijak Al Quran tak apa..demi 1Malaysia

Mat Dangdut berkata...

LOKAP malaysia memang tak best...terutama nak berak..

Tok Ketua berkata...

Kah..Kah..kah..
Woi..Nak Bodek Raja Gopal pun pada-pada la...muka macam penyamun tu korang nak suruh hormat buat pe..?

Woi..Muka jamban tu elok buat lapik najis kucing je..
kah..kah..kah

Kesian la kau Raja Gopal..
Sampai mampos la kau kita orang akan kutuk...kah..kah..kah..
nanti kita orang akan bagi tau anak cucu-cicit kita orang bahawa kau la Raja Gopal yang cilanat..
kah..kah..kah..

Bila la kau nak mampos...
Aku dah tak sabar nak sedekah pisang bila ko mampos...kah..kah..
Kalau la puak-puak Pas tu terbalik kan keta ko hari tu kan bagus..
baru gempak, jadi sejarah beb!

Kecik-kecik taknak mampos...
Dah tua menyusahkan rakyat...
kah..kah..kah..
Gopal oh Gopal...

Tanpa Nama berkata...

Semalam nak tau tak?

UBNGOK berdemo kat kelantan antar memo kat S/U Nik Aziz.
Isunya pasal doa Nik Aziz.
Beratus-ratus-ratus-ratus org UBNGOK yang datang.
Ketuanya Cik Johang Cik Pah.
Siapa Cik Johang tu?
Tanya member Hassan Basri.

Peliknya,
Doa pun salah?
Bedoah betul UBNGOK nih.

Tanpa Nama berkata...

Mamat dan Pariah lagi pulak BAKAR gambar LGE. LGE tu pemimpin jugak. Kena hormat jugak sebab pilihan majoriti rakyat.Pihak "pengawal keselamatan" sekor haram tak datang tangkap.
Bab kat negeri eeeeee tu, cepat benor tangkap.
Kalau bakar macam gambar LGC, mau kena jel seumur hidup.

le_bai_lamos berkata...

guris dan menang...kui kui kui

Tanpa Nama berkata...

penghormatan x perlu dipaksa2..Ia akan lahir sendiri andainya org itu betul2 dihormati kerana ilmu dan perjuangan.tapi kalau menghabihkan beras je nak buat apa hormat.dah ler sampai kecucu cicit dapat elaun tanpa buat apa2 tu pula kaut segala harta yg hak rakyat mcm tu perlu hormat ke?anak beranak senang lenang dok london la paris la..buat parti pakai baju snow white la dan bla bla..kalau citer sampai kiamat pun x habis...

Tanpa Nama berkata...

itukah tahap rasa hormat rakyat jelata kpd rajanya.tampal stiker daulat tuanku kat kreta bukan lagi jd kayu pengukur,skadar hiasan.

raja asyik memayungi kroni.raja hilang daulat.rakyat hilang hormat
rakyar tidak peduli...rakyat akan bangun demi maruah agama bangsa dan negara.bukan kerana rajanya!!!

potong potong potong....

bangun segera orang perak...nyakkan kerajaan haram!!!

mosabit berkata...

sian dia....
gores dan menang ?...
kah kah kah kah kah kah ...

apa la ko lebai lamos....

dia gores polis menangKAP......

Tanpa Nama berkata...

yang patut dihormat macam chin peng tu, kalau berlainan ideologi pun dengan dia tak pe, tapi hormat sebagai pejuang, tinggal kampung halaman, kesenangan, keselesaan walaupun dah dapat O.B.E dari penjajah (senang2 je jadi senang zaman tu)untuk berjuang. kemudian tak minta pingat, hormat, datuk, tan sri atau apa-apa selain untuk balik atau melawat kubur orang tua dan sedara mara bagi penghormatan terakhir sebelum dia pun menyertai mereka, yang tak dapat kebenaran tu...APA PUNYA MANUSIALAH KITA SEMUA NIe wieeeehh.... Kepada askar-askar yang kononnya berjuang untuk negara tu...penghormatan sesuatu yang diberikan bukan minta-minta cara paksa plak tu....

Tanpa Nama berkata...

kau nak bakor ker???
kau nak koyak ker???
kau nak bt tisu lap bontot ker??
kau nak bt layang- layang ke???

kami 100% rakyat perak tak ambil pot....

sebab raja muda kami telah melukakan hati kami...

teluk intan, perak