Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 27 Disember 2009

SENARAI : APA DIA COOL



APA DIA CHINTA COOL

chinta yang paling cool adalah
chinta terhalang.

chinta paling cool adalah chinta gagal.

chinta poyo adalah chinta sampai ke pelamin.... boooring kah kah kah.



CHINTA ORANG REVOLUSI - PALING COOL



CHINTA FEUDAL


CHINTA MAUT


.





26 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

...weeeek pa crita ni cintan cintun lu dah tua la bro...tk payah crita cintan cintun...crita isu semasa la bru cool..

usain berkata...

oi dah nak mati nak cinta manusia lagi ke?nak kawn kawen la,jgn byk cakap,aku nak gak tengok isham junior,penyambung warisan tukar tiub

Tanpa Nama berkata...

“Let me say, at the risk of seeming ridiculous, that the true revolutionary is guided by great feelings of LOVE.”

-Che Guevara

Johan 23.01.84 berkata...

yaa betul!! chinta paling cool adalah free love..tak menyesakkan,tak menyusahkan,tak mengongkong..

suis-media berkata...

Tuan TT

cool juga adalah....,,,,
perompak/penyamun/pembunuh/pencuri/perogol/penipu/pengedar dadah/penyeludup/perasuah/penculik kanak kanak/yang masih bebas dan bersantai kerana tidak dapat di-tangkap oleh pihak berkuasa malaysia yang dikatakan pihak berkuasa yang paling efisien di-rantau ini malah di-dunia.{kata awang selamat utusan meloya}.

Tanpa Nama berkata...

woi!woi!wo!
Aku sokong TT kahwin!Bila dah kahwin,dapat anak!Tak la tulih bahasa tak ketahuan hala!!!Bila dia tulih guna bahasa tak ketahuan hala,anak dia bagi tau....ayah malu,kawan kata,pak hangtu bangsa apa????
-bila kita berkeluarga,hidup lebih tenang,lebih dekat pada Allah!
-awat kisah cinta hang macam dalam filem sanggamkot!!!!Siaaannnnn!!!!

Tanpa Nama berkata...

salam

apalah bang isham..cinta paling cool ialah cinta sampai kawin la..tapi paling tak cool ialah tak cinta-cinta tak kawin-kawin..asyik main ngan kucing..apa punya tak coolla..paling poyo sekali..kah..kah

paling cool
baca tt ngan raja petra -Malaysia today
baju paling cool
baju pasar malam tak yah sterika
kasut paling cool
sandal clark
tudung paling cool
tak yah sterika, tak de manik, tak yah pakai pin
makan plg cool
ikan kering ngan nasi panas

aktiviti plg cool
apa-apa asalkan menentang mainstream

lagu paling cool
nasyid allahyarham ustaz asri

the coolest of the coolest
sembahyang waktu tengah tension, geram, sedih.

Tanpa Nama berkata...

woit,

benda paling cool adalah membaca Gedung Kartun sambil naik LRT. Lebih cool bila ada orang sebelah tumpang menyibuk membaca sama - sama.

Benda paling cool adalah 'scan buku Mahathir in turbulent times'. Sape2 yang berjaya wat benda ni memang cool.

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

apa suda jd da......

Pacal Yang Hina berkata...

Hisap keretek depan Puduraya baru cool - Drive pulak teksi.

Vavavoo!

Tanpa Nama berkata...

Sham....Cinta paling cool adalah cinta pada ALLAH SWT. Cinta paling POYO adalah cinta tak dapat dapat kawwin....Hahahahaha. Percantuman sperma halal tak jadi macam lu....Hahahahah!!! Apa punya statement merapu yg lu bagi nih!!! Wa bangkang lu...Pasal lu tak ader waghih yg memperjuangkan agenda lu anak beranak....Hahahahaah... Cool adalsh cinta legasi politik macam Bush, Saddam, Bhutto, Gandhi, Onn, Razak, Madey, Lee, Lim, Singh dan Anwar....Legasi lu, TARAKKKK....ELLLLEEEKKK!!!! Peghakkkkk lah lu Sham dgn Chinta cooooollll!!! Jiwang karat abisssss!!! Hahahahahah

siber labukau

MenateBroke berkata...

cis!!!! cinta paling cool adalah cinta antara benua! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Wei kengkawan,

mana peginya al-malikul sembab sekrang nih? cool aje sekarang nih?

jawa peranakan berkata...

gua chinta lu

Tanpa Nama berkata...

Woi!!

Tak kawin tak cool la woi!
Kawin baru la cool!

Tak kawin menunjukkan tak laku!
Ibaratnya serupa padi hampeh!

Padi hampeh nak makan hape?
Tak guna langsung!
Bagi makan ayam bole la!

Tanpa Nama berkata...

gua rasa mamat tukartiub ni balik malaysia tahun 94 dulu pasal dapat anak kat london dulu kot...hahaha

kira entot-entot lari la...macam dino...haha...untuk kekal cool(stay single) maka dia cabut dari london....

penjejak berkata...

cool bro..

Tanpa Nama berkata...

ramai juga pembaca TT yang tak cool rupanya

mudz berkata...

Cinta paling cool bila dua jiwa disatukan ...haram jadi halal.

**TT bila lagi nak kawen. Azlina dah lama tunggu....dah lama tak bunting-bunting.

Tanpa Nama berkata...

cinta plg cool adalah..cintan!ya cintan..

Mat Dangdut berkata...

Cinta paling kool ialah cinta sate!!!...

Tanpa Nama berkata...

inilah kata2 dari orang tak kawin sampai mati, mana dia tau...nadanya bunyi macam nak tunjuk cool tapi jelas kecewa dan sunyi ingat segala party yang dibuat dapat hilangkan rupanya tidak, ni sama mcm sisters in islam tu nak cakap soal rumahtangga tapi seorang pun tak kawin...khayalan dan sangkaan je lah...tak real beb..tak real = tak cool.

Tanpa Nama berkata...

Syam,

itu Noordin Ahmad saya sangat minat. dan kak Latipfah Omar adalah iras2 nak sama - itu baru perempuan Melayu sejati.

...Syam mane ade chinta kool lagi dah lama ghaib...

mimpiyangsempurna berkata...

cool.. bak kate Will.I.Am :)

Tanpa Nama berkata...

chinta buatan malaysia....

search...tgk dresing otai rock nih...

cool brader

Tanpa Nama berkata...

na'ah..chinta paling cool..chinta kene reject...hahaha..