Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 10 Disember 2009

TALIPON SEKARANG - 03 -22-74-49-31 - JANGAN MALAS



SEBUAH LAGI BUKU CULT DARI ZUNAR




PERAK DARUL KARTUN mempunyai ketebalan 80 muka surat tidak termasuk kulit muka (dengan penambahan 12 muka surat berbanding Gedung Kartun) dan dijual dengan harga RM10 setiap naskhah. Cetakan pertama adalah sebanyak 10, 000 naskhah dan akan diedarkan ke seluruh negara. Ia juga boleh dibeli secara online melalui website cartoonkafe.com atau hubungi terus pejabat kami 03 22744931.

NIZAR LANCAR PERAK DARUL KARTUN AHAD INI



Menteri Besar Perak Ir. Mohammad Nizar Jamaluddin akan melancarkan komik Perak Darul Kartun pada hari Ahad 13 Disember ini, jam 4 petang. Majlis pelancaran akan diadakan di Pusat Khidmat Rakyat Dun Bukit Antarabangsa yang beralamat di No 2, Lorong Perak,
Pusat Bandar Taman Melawati, Hulu Kelang, Kuala Lumpur. Pelancaran akan dilakukan bersama oleh Adun Bukit Antarabangsa, Azmin Ali.



12 ulasan:

rosmah berkata...

caKAP berdekah dekah..tak sedar ekor bergelumang tahi badak kah kah kah

http://tweetphoto.com/6104943

sila lihat gambar nude zz kah kah kah

Harris berkata...

YESSS!!!Gua musti sambar 1 punyer!!Hoh!X sabar dah ni nak teng0k hasil terbaru zunar punye kreativiti yang lawak tahap gaban.Caya ar lu zunar.Lu memang rock bro..

Tanpa Nama berkata...

barangkali ini boleh buat filem pirate of the perak kartun ver 1 kah kah kah. kapten jambri jack sparrow kah kah kah

checkmate berkata...

bro lu ada ka time pelancaran tu..? gua nak minta lu nyayi lagu...hahaha

Tanpa Nama berkata...

LAT, penulis kartun terkenal juga, lebih terkenal dengan Zunar bila lagi nak melakar kartun politik prorakyat? LAT boleh lakar dan keistimewaannya lakaran boleh menimbulkan mood sebenar, tetapi Zunar pula lebih berat mesej politiknya walaupun sedikit lebih 'grotesque' lakarannya.
Ada kartunis politik sebenar dan ada kartunis politik menggelikan hati.
Syabas Zunar kerana kau mengambil pilihan politik prorakyat yang sebenar! Kartun Lat banyak bodek Madey sementar Zunar kutuk habis Zunar. Aden nak pesan satu naskhah la ni!

seliparjepun berkata...

SALAM...

MENARIK NI...SYABAS...!

* tp sy x dapat lagi keluaran gedung kartun...hanya edisi 1..please

isamo berkata...

Ada kesilapan, no telefon sebenar ialah 03 22744931

Tanpa Nama berkata...

Ada kesilapan dalam berita. Nombor sebenar ialah 03 22744931 -- Zunar

Sukj berkata...

'PERAK DARUL HARAM'...LAGI SEDAP !

MB HARAM...!

DRIVER TELAN 'AIR HARAM', KEMUDIAN BAWA MB HARAM...kah kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Jang, den tongah tunggu gomba ekau yang zunar lukis...Jangan lupo masukkan dalam blog yooo!!! Omak dan abah den kirim salam. Peace jang. Bilo balik kulo Pilah???

Ivan berkata...

Dah lama tunggu ni... Akhirnya keluar jugak. Hari tu ada beli edisi pertama di Giant Senawang.. sekarang ada ke tak?

Template Blogger disini!
Latest Blogger Template

mudz berkata...

Tahniah Pelancaran Perak Darul Kartun.

kalau boleh jangan ada gambar Najib & Altantuya...barua-barua dari KDN akan serbu ...