Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 9 Disember 2009

TANDA KAN TARIKH INI



SABTU 19 HARIBULAN INI






SABTU 19 HARIBULAN



TANDAKAN TARIKAH HARI SABTU 19 HARIBULAN INI

tarikh permulaan terjalinnya secara resmi
setiakawan tiga biah parti politik
yang akan mengubah rupa bentuk
politik malaysia

datang datang datang !





11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

saya suka logo baru. nampak macam kartun. sin chan pasti suka..

kita lawan parti rasis.. petua kita hanyalah satu untuk berkuasa. jangan bergaduh sesama sendiri. tunjukkan kesatuan kita.

Sivakumar berkata...

Ya, kita kena bersatu tak kisah agama atau bangsa.

Ini saja satu satu cara untuk menumbangkan pihak yang zalim dan banyak buat salah kepada rakyat Malaysia.

Pakatan Rakyat ini peluang terakhir kita.......

Tanpa Nama berkata...

selepas dari gabungan ini, bentukkan kesatuan yg benar2 berkesan. nyahkan segera siapa pengkhinat yg selalu berbuat onar. fahamilah jiwa rakyat dan anak2 muda

Harris berkata...

Againt racism of t0day!!!

Tanpa Nama berkata...

Salam TT,
Luar topik tapi minta sangat2 di siarkan terutama yang memang bercita-cita nak mengubah hidup rakyat tolong tengok dan peka tentang masalah insuran kereta buruk yang masih digunakan oleh kebanyakan rakyat miskin. Bayangkan bila naik je, isteri big mama kalu 3rd party dpd RM100 naik kpd RM 200 sekarang pulak telah menjadi RM400, pulak tu suruh pilih nak amik 1st party atau 3rd party. Kalu kita tengok 90% kemalangan semua melibatkan kereta yang baru dan kereta yang lama jarang berlaku kemalangan sebab kebanyakkan kereta-kereta lama ni digunakan untuk perjalanan jarak dekat dan digunakan oleh orang tua-tua... Hari tu, dah kata tak jadi kena perikasa kat puspakom tiap tahun yang patut kena bayar RM 50, rakyat senyap ni dalam diam depa tibai pulak kenaikan insuran dari RM100 pada asalnya menjadi RM400.

Kalau nak ambil 1st party pulak, bila nak tuntut bila terjadi kemalangan belum tentu boleh dapat, bayangkan bila kereta dah berumur 15 - 30 tahun, alat ganti di dalamnya pulak dah tentu bukan semua yang ori, lagipun semua orang tahu yang pakai adalah golongan miskin, mana mampu nak pakai alat ganti yang ori...

Tolonglah En TT, tok wan memang penin... tu belum lagi roadtax.. belum lagi minyak naik.. tok wan tak pakai minyak ron 95 sebab kereta buruk, bila pakai minyak tu lagi teruk ,pickup tak ada... dah la tu, barang-barang keperluan harian semua semua naik... Tok wan rasa masih ramai yang tak sedar akan hal insuran ni... Tok wan bengang betul, bila pihak insuran kata kereta buruk banyak yang terlibat kemalangan.. To wan orang Perlis dan opah orang Johor, jadi apa yang kami nampak bila kami berulang alik antara Johor - Perlis kebanyakan yang kemalangan melibatkan kereta-kereta baru..

Tolong la en. TT, tolong korek sikit tentang insuran ni.. Walaupun nampak kecik pada orang lain tapi bagi kami yang miskin ni, amaaaaaaaaaaat besar sekali...

Tanpa Nama berkata...

hahhahahaha

nami o fish berkata...

cheh,PSM dengan poyonya menyokong Pakatan Rakyat,last2 takde gak..

kah kah kah..logo bunga raya ke,logo mata ke,bulan ke..

borjois tetap borjois!

Tanpa Nama berkata...

"memimpin perubahan menjana kemenangan"...

harap2 pr ni bukanlah macam pasukan bolasepak 1malaysia sekarang ni...
kejap menang, selalu kalah...
lawan negara kecik boleh menang,
lawan negara kecik boleh kalah,
lawan negara besar selalu kalah...

harapan agar pr memang menang dan memang membawa perubahan2 baik yang rakyat kebanyakan idam2kan...

-average joe-
cerita bola, lawatlah blog gua; klik je di bawah ini:
klakka-la.blogspot

Tanpa Nama berkata...

kita tolak ketuanan melayu, ketuanan cina & ketuanan india..sebarang ketuanan kita tolak! Ayoh, bangkit!

EICHAM_77 berkata...

memang cantik logo tu..bila pakatan rakyat dah register nanti pakai logo tu pun ok jugak..sama-sama kita lawan parti rasis umno tu..terus berjuang sampai pakatan rakyat dapat memerintah negara ni..lawan tetap lawan..

Tanpa Nama berkata...

PKR= Say No to Ketuanan Melayu!!!!! eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....takutnya!!!!