Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 8 Disember 2009

TANGKIS DENGAN APA



MENAGKIS LANGAU DENGAN MULUT




MENANGKIS LALAT DENGAN MULUT


PUTERI GUNA BLOG TANGKIS PEMBANGKANG - malaysiakini

Pergerakan Puteri Umno akan menganjurkan kursus penulisan blog untuk semua anggota dan pemimpinnya di semua peringkat bagi memudahkan mereka menangkis fitnah yang dilemparkan oleh pembangkang.

Naib Ketuanya Shahanim Mohamad Yusoff berkata, anggota pergerakan itu perlu memahirkan diri dalam bidang penulisan blog kerana laman dalam talian internet itu kini menjadi ruang kepada pembangkang untuk membuat pelbagai tuduhan dan fitnah terhadap Umno.

KAH KAH KAH…


kah kah kah… NAK TANGKIS MACAM MANA ?... kah kah kah..

kah kah kah… NAK TANGKIS DENGAN KAIN SARONG KE?.. kah kah kah…

kah kah kah…. ATAU DENGAN TANGAN… kah kah kah..

woit… YANG MENGUAP LETIH INI MACAM MANA?... kah kah kah..

kah kah kah… YANG INI MENANGKIS LALAT DAN LANGAU…kah kah kah..



14 ulasan:

Johan berkata...

kahkahkah ni memang lawak siot..nak tulis blog pun kena buat kursus..bodoh!

p.s dulu sape cakap penulis blog semua mak2 janda??..kahkahkah

نيك حافيظول berkata...

KAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah. Ya ampoooonnnn, apa yg pembangkang buat semuanya fitnah kah kah kah kah kah.

Kalaulah dunia ini milik kamu yang punya, sudah tentu ramai anak gadis akan menjadi bunting kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

satu lagi projek untuk buat duit haha

Susuhunanan berkata...

giler buta IT org2 umno ni..nk tulis blog pon siap wat kursus..hahaha

minianimalist berkata...

OMG!! nak buat kursus penulisan blog?? asal tak suruh je DBP yang anjur hahahaha kelakar la weh..tunggu tak lama lagi akan keluar buku cara penulisan rasmi blog oleh peteri ameno wakakakakaka...

Tanpa Nama berkata...

dah putera takda telor nak tangkis disuruhnya puteri hahahaha,bacul punyer ameno, ke nak rekruit jadi cybertrooper kahkahkah what a name..angan2 nak jadi starwars dol kahkahkah..skrng sapa terpengaruh dengan yahudi?

Cik Kiah Karan berkata...

nak buat blog pun kena kursus dulu...apa ketinggalan ilmu sangat ni para puteri oiiiii...belajar masak dan jaga laki kat umah lagi baekkkkk laaa...sibuk nak buat blog la plak...aduyai..

Tanpa Nama berkata...

Na na na, na na na, hey hey hey... GOODBYE!!! Kapal gerombolan nak karam... Dah nak mati lemas, baru laa nak belajar blogging..

Mat Dangdut berkata...

tu dia aih!! boguih punya menguap!!!macam boria tanjung na!!

Tanpa Nama berkata...

BETUL LA PUTERI AMENO NIE ,,,MACAM PEPEK...BUTA IT LGI RUPANYA...DULU SAPA YANG SURUH CELIK IT.....SIAN MASIH KUNO LAGI

Sudin berkata...

Berita ini seiring dengan gagalnya persaingan pendidikan,ekonomi dan politik melayu di bawah Umno/Bn.
Lanun dan perompak Umno/Bn telah meninggalkan jarak 10 tahun......
memungkinkah dapat kita gembeling tenaga menggerak kefahaman buat si- tolol ketuanan melayu...???
Atau biarkan Si-Lunchai.......

Sudin berkata...

Usah bersandiwara....!
Golongan inilah yang akan menyekat perkembangan minda anak-anak melayu...
Apa kita lupa seorang bertaraf menteri memberitahu di parlimen....pembelian senjata jadi rahsia tidak boleh di beritahu pada umum...???

Segala peruntukan akan mereka telan dan akan memberikan pelbagai alasan itu ini.

Mereka lebih suka anak-anak kampung merompak,menagih,bodoh dan tengin agar mudah ditiup slogan "Ketuanan Melayu".

Sayap putera dan puteri yang tiada idelogi.....hidupnya mereka adalah hasil diberi makan oleh ibu bapa yang merompak atas dasar DEB dan Ketuanan melayu....!!!
Sama hal juga apa yang dipanggil BN.(MCA,MIC....dll)
Ahli keluarga lanun perompak yang bernama Umno/Bn.

Kesedaran....?
Bagus........!

Superman berkata...

Rasa2nya, Media Cyber kot yg jd instructor bengkel penulisan blog bg puak2 gerombolan ni...
hahahahahaha......x tahan kena kutuk kaw...kaw...tempohari,trus ajak geng buat kursus tulis blog....hahahahah....kalau ada lagi suku sakat Media Cyber masuk blog ni,kita pakat2 londehkan kain diorang...ceh,harap muka je cantik,tp otak suku sakat Media Cyber ni biol...betul2 sakit otak...

Tanpa Nama berkata...

gambaq makcik umno tu top ten ooo..aku xle tgk makcik tu menyuap..lawak giler kah kah kah