Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 29 Disember 2009

TER CUN UNTUK SATU MALAYSIA !




CADANGAN LOGO BARU BN BERCIRI SATU MALAYSIA
-melayau

Bekas Ketua Menteri Sabah, Salleh Said Keruak mencadangankan agar Barisan Nasional (BN) merintis usaha penjenamaan semula termasuk memperkenalkan logo baru yang lebih menarik serta mempunyai ciri-ciri dan pengertian gagasan satu Malaysia.

Dalam proses penjenamaan semula itu untuk mendekatkannya dengan hati rakyat, Barisan Nasional hanya perlu “dipasarkan” dengan singkatan BN saja, katanya dalam laman web beliau, www.keruak.com.

Salleh yang juga Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah berkata, penjenamaan BN itu amat penting kerana dalam suasana politik sekarang, rakyat sudah mempunyai pilihan, iaitu satu komponen Barisan Nasional dan satu lagi Pakatan Rakyat.

Untuk memastikan BN terus unggul dan relevan, beliau juga mencadangkan agar ia mewujudkan sistem keahlian secara terus.


LOGO TERKINI UNTUK SATU MALAYSIA !




KAH KAH KAH ....KAH KAH KAH... KAH KAH KAH





14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woi syam! mana mat sembab pegi? wa rindu sama dia lah , takda cer pun dari dia.... wak zzz pulak yang timbul sari dua ni? pa cer? takkan lu tak tau abang angkat lu tu kah kah kah .. . . .


sari dua ni wa ada dengar cer panas dari perak, satu untuk pakatan satu dari mat kotak? pe cer? kasi hot la sket tahun baru nih, asik cool je kah kah kah . . . wa tunggu anak muda seluroh republik malaysia tunggu.

Tanpa Nama berkata...

mak ai.... ada dua orang awek nak bukak zip seluar kat pangkal butuh tu... agaknya nak sukat, boleh masuk ke tak!!!!! tapi kalau guna logo ni memaaaaaaaaaang sesuai dengan gerombolan.

Tanpa Nama berkata...

Ini lah satu logo baru BN=BARANG NAIK.. Salleh Said Keruak mahu logo berupa "phallic" kerana ini merupakan 1Malaysia..kedua dua gender yatu lelaki mau perempuan pun mau..kah kah kah kah kah kah!

BN=BARANG NAIK
BN=BARANG NAIK
BN=BARANG NAIK
(1)Bila BN keras semua rakyat kena GST!
(2)Bila BN keras Hishamudin Hussein katakan "semua rakyat setuju ISA di keraskan!
(3) Bila BN keras Petronas akan kebas wang rakyat untuk Team Mercedes!
(4)Bila BN keras RAKYAT AKAN HAPUSKAN BN DALAM PRU13!!!

Allahuakhbar Allahuakhbar.

Tanpa Nama berkata...

kih kih kih kih
Cantik logo tu...Lancau 1 Malingsia

Tanpa Nama berkata...

maaf bertanya..kat mana lokasi yang dalam gambar tu..cool..really cool

Tanpa Nama berkata...

Brader, jangan kacau logo bik mama laaa!

seliparjepun berkata...

SALAM...

LOGO NI PALING COOL....!

minianimalist berkata...

hahahah ni mau kasi umno kubur ka..mana bole jadi bn ketuanan melayu marah weh nanti..

Tanpa Nama berkata...

adoi.

Tanpa Nama berkata...

Azli79

Bukan nak kata apa, sampai tak terkata, nak mengata BARANG NAIK gua.
Agaknye, parlimen kat Sabah nak sangat agaknya. HAHAHA

Tanpa Nama berkata...

bro..ks jomo jugak cool..prof ini kerja di UN..tapi pakai seluar jeans,seliper,baju biasa/t shirt aje..paling tak cool,raja petra..haha...

Tanpa Nama berkata...

broooo lu mmg mangkaq laaa
gua pecah perut logo 1 BN yg baru nie!!!!!!!!

yg bg cadangan nk buat logo nie, aku rasa dia nk ajak kwn2 mcm mna? bgaimana? nk rembat dueitt rakyat!!!

Tanpa Nama berkata...

Pelir 1Malaysia.....smua rakyat boleh guna kah kah kah kah..

Mat Dangdut berkata...

kat Australia